Şimdi Ara

şu 'god of war'da ne buluyorsunuz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • az önce chains of olympusu bitirdim ve zincir tamamlandı.. (süper de kelime oyunu yaparım :P) her zamanki gibi yine bomba bir son yapmışlar yav... şimdi ilk oyuna tekrar mı başlasam ne yapsam yav...
  • 1. oyunu bitirdim
    2. oyununda yarısına kadarını bitirp sıkıldım öylece bıraktım.

çok abartıyorsunuz bu oyunu

grafikleri de süper değil ayrıca
  • Oynadığın oyun ps2 oyunu gainward...Grafikleri güzel değilmiş diyor bide.Bu kadarda ekran kartı aşığı olunmaz ki ya...
    Ekleme..
    Oyunu hem bitirdim diyorsun hem de yarısına kadar geldim diyorsun.Nasıl oluyor bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 19 Temmuz 2008; 16:44:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

zevk meselesi bencede ben sevmem ama cok seven var bısı dıyemezsın kı

Bunu diyen benim 2007 yılında.O zaman oyunu oynamamıstım.Oyunu bitirdikten sonra bu oyunun en iyi ps2 oyunlarından biri oldugunu düsünüyorum hatta en iyisi oldugunu.Sana diyecegim sadece bu oyunu oyna.Oynadıktan sonra zaten bu konu icin pisman olacaksın.
  • http://www.youtube.com/watch?v=gwaUIShOM54

GOW2 efasanedir,şu videodaki sahnelere bir bakın,arkada çalan müzikte müthiş.
  • oyundaki akıcılık kratosun delikanlılığı beni oyuna bağladı.. kombolar falan düşmanları büyüklüğü bence acayip gaz bir oyun. müzikler sanat eseri.

ne bileyim bir gta 4, maxpayne, pop, dmc bunlarda harika oyunlar ama. o kratos la tanrılara kafa tutmak yokmu.

kısaca bu oyun anlatılmaz yaşanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

1. oyunu bitirdim
    2. oyununda yarısına kadarını bitirp sıkıldım öylece bıraktım.

çok abartıyorsunuz bu oyunu

grafikleri de süper değil ayrıca

nedense bu verdıgın cevap hıc sasırtmadı benı ...sen kı mgs4 ınceleme baslıgında adamların herbırseye 10 verdıgı ıncelemeyı begenmeyen kısısın
  • Devil May Cry daha iyi bence. PSP'de oynadım GoW:CoO'yu. Grafikler için değil de, oyun olarak DMC daha bir güzel.
  •  şu 'god of war'da ne buluyorsunuz ?
  • God of warın ilk oyununu bitirdim
    2. oyunundada yarısında sıkılıp bırakmıştım.
    evet güzel oyun ama bu kadar abartılacak bir oyun değil onu söylemeye çalışıyorum.

Ama her ps2 sahibinin en azından göz atması gereken bir gereken bir oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 19 Temmuz 2008; 20:16:29 >
  • Bence ps2 nin en iyi grafiğe ve aksiyona sahip oyunu.
  • Soruya bak ya hey Allah ım bence sen o soruyu Sony nin başyapıtlarından biri olan god of war a değil half life da ne buluyorsunuz diye sor çünkü bence en sıradan ve abartılan oyun o!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 19 Temmuz 2008; 23:12:03 >
  • şu god of war da ne buluyorsunuz diye küçümseyerek sorduğun oyunun milyonlarca hayranı var.bu oyunu oynayıp harika atmosferini çözemediysen senin oyun anlayışında bi tuhaflık var.bence zaten oynama ,kendinide zorlama. bu bakış açısıyla hiç bişey göremezsin.
  • God OF War oyununu pop ile kıyaslayan arkadaşlara sadece gülüyorum o kadar
    Ps 2'si olupta GOW oynamayan çok şey kaybetmiş olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAN_Gobell

God OF War oyununu pop ile kıyaslayan arkadaşlara sadece gülüyorum o kadar

POP'A LAF YOK! ikisinin de yeri,tadı,bize yaşattıkları farklı bu yüzden iki oyunu da kıyaslamak yanlış
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalay_cankaya

quote:

Orjinalden alıntı: FAN_Gobell

God OF War oyununu pop ile kıyaslayan arkadaşlara sadece gülüyorum o kadar

POP'A LAF YOK! ikisinin de yeri,tadı,bize yaşattıkları farklı bu yüzden iki oyunu da kıyaslamak yanlış

POP'a laf yok tabiiki ama karşılaştırılması o kadar anlamsızki o kadar olur ya... bazı fanatik arkadaşlar karşılaştıracak oyun bulamadığından multiplatform çıkan oyunlarla karşılaştırmak istiyor...

pop'un yeri türü oynanışı konusu apayrı... daha çok akrobasi ve bulmaca ağırlıklı.... god of war tam tersi full aksiyon yüzlerce kombo kan vahşet ara ara bulmacalar olan bir oyun... akrobasi neredeyse sıfır

• Pop un 3 oyununuda oynamıs biri olarak ilk ikisi son derece iyi oyunlardı diyebilirm ama sadece o kadar...
    Gow ise bir sanat eseridir benim icin daha otesinide gorucegimi sanmıyorum...
  • Valla bende arkadaş da bir kere oynadım oyunu bir kaç bölüm gittim onra sıktı ama zevk meselesi bu ben devil may cry ve bu tarz oyunlardan artık bıktım küçüken çok oynamıştım artık daha farklı dümelere bas bas döv ielrle tarzı oyunlardan bıktım.

Fahrenheit tek geçerim.Baş yaım gibi maşallah sadece bazı kısımlarında abartı sıkıcı combo olayları var okadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.