Evet biliyorum onu da ama fiyat 120 tl demişler. Fazla bir rakam benim için. Amacım suda denizde falanda kullanmak değil zaten, amaç masada su falan dökülürse yağmuru havada konuşurken yada yazın havuzdan çıkınca damlalardan korumak falan..
Lifeproof kılıf aldım ama sanırım benim aldığımda sorun vardı, ses boğuk gidiyordu geri iade ettim, başka alanlara sordum öyle bir sorun yaşayan pek olmamış. Keşke önce değişim yaptırsaydım neyse lifeproof u iade edince otterbox defender aldım darbelere dayanıklı ama su için koruması yok. Su korumasını sağlamak içinde verdiğim linkteki ürünü almayı düşünüyorum hem fiyatıda uygun. Almadan önce kullanan arkadaşlar varsa fikrini almak istedim, masada su falan döküldüğünde işe yararmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: cnr0663
Arkadaşlar bu videodaki gibi su geçirmez ekran koruyucu film kullanan varmı aramızda?
@beyazıt işin o kısmı benimde aklıma gelmemişti :) ben alırsam şarj kısmını delicem çünkü amacım zaten suda kullanmak değil, darbe dayanıklı kılıfta kullanıyorum, suya karşıda ekstra önlem olsun istiyorum. Ama sadece bunu kullanacaklar varsa şarj nasıl oluyor bende bilmiyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: cnr0663
@beyazıt işin o kısmı benimde aklıma gelmemişti :) ben alırsam şarj kısmını delicem çünkü amacım zaten suda kullanmak değil, darbe dayanıklı kılıfta kullanıyorum, suya karşıda ekstra önlem olsun istiyorum. Ama sadece bunu kullanacaklar varsa şarj nasıl oluyor bende bilmiyorum :)
Kılıfta fail var :) Hocam alırsan detaylı fotoğraf paylaşırsan sevinirim. Ayrıca hoparlör sesinde ve mikrofon sesinde de bariz performans kaybı oluşacaktır bu kılıfta