gerçekten hoş. ben bu seneki sarı-beyaz formamızın önumuzdeki sezon altın sarısı-beyaz olmasını istiyorum.
quote:Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi gerçekten hoş. ben bu seneki sarı-beyaz formamızın önumuzdeki sezon altın sarısı-beyaz olmasını istiyorum.
quote:Orjinalden alıntı: gArFeLd gercekten hoş...ama sonucta buna yonetım karar verıyor.... doru diosun ama bi bilsen bu teklif yönetime sunuldu hayırlısı........
quote:Orjinalden alıntı: sarıkanaryam quote:Orjinalden alıntı: gArFeLd gercekten hoş...ama sonucta buna yonetım karar verıyor.... doru diosun ama bi bilsen bu teklif yönetime sunuldu hayırlısı........ işte benım de bahsettıgım buydu...yapıldıysa ve gercekten de yönetım bunu cıddıye aldıysa gercekten cok ıyı olur...bu arada emegın ıcın de saol...
elimde çok fazla forma çeşitleri var.. isterseniz sizle paylaşabilirim... ama dediğim gibi bnm istediğim turkuaz-lacivert.....
antuda baya önce açıldı bu konu sanıyorum ulaştı klübede hayırlısı inşallah çıkar bu turkuaz lacivert satış rekoru kırar valla
Gerçekten süper modern bir forma .... Fantezi olarak buda düşünülebilir ... Arkadaşlar çok güzel forma çalışmaları çıkmış buradan bunları fb yönetimine bir şekilde iletemezmiyiz ??