ya reklam gibi olacak ama dh fantezi forma konusunda böyle paylaşımlar var orada paylaşırsak daha bütün, daha derli olur 4 büyüklerin formaları var böyle
ya en güzel formaları yükleyemiyorum deli olucam......
bide yeşilli formalar var... o çalışmalar şahane..........................
kısmet artık hangisi çıkar ama bu sende en güzel formayı bizim çıkartacağımızdan şüphem yok
en ilginç ve bnm en favorilerimi şimdilik yükleyemedim... ama en kısa zamanda onlarıda yüklücem.....
çok ilginç ve bunlardan çok daha beğenceğiniz 10a yakın forma çeşidim daha var...
en kısa zamanda onlarıda eklicem....
quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam
quote:
Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi
gerçekten hoş. ben bu seneki sarı-beyaz formamızın önumuzdeki sezon altın sarısı-beyaz olmasını istiyorum.
Bu forma süpermiş
Turkuaz Lacivert Adana Demirspor formalarını hatırlattı.
quote:
en ilginç ve bnm en favorilerimi şimdilik yükleyemedim... ama en kısa zamanda onlarıda yüklücem.....
çok ilginç ve bunlardan çok daha beğenceğiniz 10a yakın forma çeşidim daha var...
en kısa zamanda onlarıda eklicem....
ü yeşil-sarı olan dimi
ona 4 numaraya-7 numaraya veturkuaza hastayım
yeşil bir forma çok güzel olur bence. yakışır Fenerime
quote:
süper bi görünümü var bence de bu sezonki formalarımızdan biri olmalı
Nasıl ?
Bu forma süpermiş almak lazım...
formaların hepsi harika bence hepsinden çıkarsınlar!
10 tna formayla artık!:D
quote:
İlk bakısta TrabzonSpor sandım ^^
uzaktan yakından alakası yok o forma güzel sarı beyazda güzel!
bence takımımızın forma renkleri ana renklerimizden çokta uzak bir görüntü vermemeli sar-lacivert- beyaz renklerden oluşan formalar daha güzel olur
turkuaz-lacivert
süper
quote:
Orjinalden alıntı: hsnsln
bence takımımızın forma renkleri ana renklerimizden çokta uzak bir görüntü vermemeli sar-lacivert- beyaz renklerden oluşan formalar daha güzel olur
turkuaz-lacivert olsun....
olmadı kollarındaki şeritler sarı olsun.... zaten üstteki formalardada armamızın üstündeki yıldızlar ve adidas işareti sarı... yyani sarı renkte mevcut....
unutmayın... TURKUAZ: tarihe türklerin bulduğu renk olarak çıktı... ve bu rengi ilk kullanan takım biziz.... daha sonra milli takımımızda kullandı... yurtdışında çok beğenildi.........
quote:
Orjinalden alıntı: hsnsln
bence de öyle olsa güzel olur. ama benim istediğim o forma tipi sadece fenerde olsun. başka takım giymesin. ne bileyim ünlü birileri tasarlasın falan. paramızın olduğu belli olsun hep aynı tip adidas nike formalardan bıktım.