Şimdi Ara

şu dövmeler ne kadar tutar ss'li (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
8.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkache21

quote:

Orijinalden alıntı: FalseFaith

quote:

quote:

quote:

quote:

Klişe olduğunu biliyorum Ama benim ençok beğendiğim gül oldu İlk başta bunu yaptırmak istemiştim yine bütün kol uçları kolun alt yüzünde birleşecek şekilde ama fiyatı en az 2,5 bin diyince...
     şu dövmeler ne kadar tutar ss'li

KALİTELİ BİR YERDE DAHA FAZLADIR

Zaten kaliteli bir yer sadece abimin çocukluk arkadaşı olduğu için 2500 dedi tanıdık olmasa kim bilir ne fiyat vericekti

nedense dövme böyleyse herkaes karman çorman deyip garipsiyor o yüzden biraz daha araştır galerilere bak veya dövmeciye git kataloglara bak

Aynı fikirdeyim seninle.Şuan ben sadece abimin beni götürdüğü dövmeciyi biliyorum.Onun dışında gidip görüşe bileceğim bildiğin dövmeciler varsa bana söylermisin fikir ediniyim

samsunda oturuyorum ve burda sadece 1-2 dövmeci biliyorum sana yardımım olmaz heralde ama istanbulda black sea tattoo varmış orası çok iyi diyorlar google ya yaz ruhsel donbalak diye

Tamam çok teşekkürler dilerim dövme kararında sıkıntıya girmezsin ve yaptırdığından ömür boyu sıkılmazsın

•  şu dövmeler ne kadar tutar ss'li
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrummerTucx

quote:

2 senedir dövme yaptırmayı düşünüyordum.İlk başta sırf özentilikti ama şuan gerçekten çok ilgi duyuyorum Düşüncen için çok teşekkür ederim

@DrummerTucx

askerden dönünce yaptır bide bence hem vücudun yerine oturur iyice hem askerde zorluk çıkma ihtimali var

Abi ben lise sonuncu sınıfa geçtim bu sene ve üni planlarım büyük.Askerliği beklersem eyvah eyvah.Bide övünmek gibi olmasın ama vücudum sağlamdır

• mkache21 kullanıcısına yanıt
    gezi parkı olayları sırasında kadıköy altıyolda bir dövmeci atatürk imzasını bedava yapıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

dövme yaptıranı peygamberin lanetlediğinide biliyorsundur umarım .

inanmayın böyle saçma yalanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

gezi parkı olayları sırasında kadıköy altıyolda bir dövmeci atatürk imzasını bedava yapıyordu.

birkaç sene sonra kalmaz öyle bir şey daha önümde zaman var
  • quote:

izmirde köprüaltı diye bi dövmeci var o da bedavca yapıyor

@FalseFaith hocam askerde sorun çıkar mı onuda bi düşün bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 8 Temmuz 2013; 14:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

quote:

Omzuma yuvarlak bir şekil yaptırmak istiyorum çevresinde çember olanlar hoşuma gidiyo tabi başka model tavsiyesi de verebilirsiniz.Şekiller de çok önemli ama benim için önemli olan yaptıracağım yerin kaliteli yapması öyle tahta kalemiyle çizilmiş gibi olmasın ucuz olacak diye.

şu dövmeler ne kadar tutar ss'li

FMA izlerken yaptırmayı çok istiyordum.

of of of
    tam bunu koyacaktım
    bende bunun çok güzeli var bak;
    http://wallbase.cc/wallpaper/522951
    http://wallbase.cc/wallpaper/66865

• quote:

quote:

Benim kız arkadaşlarımdan birinin annesi subay ama dövmeden geçilmiyo Sırtında pegasus mu dersin koluna çapa'mı dersin ne ararsan var

• quote:

quote:

quote:

Benim kız arkadaşlarımdan birinin annesi subay ama dövmeden geçilmiyo Sırtında pegasus mu dersin koluna çapa'mı dersin ne ararsan var

çok samimi bir arkadaşım anlattı babası asker çok katı bu konuda ayrıca bi akrabasına kızmış komutan yalandan süründürmüş adamı

• quote:

quote:

quote:

sen bilirsin sonra uyarmadılar deme

• evet başka model paylaşmak isteyen varmı
  • ne tür müzik dinliyorsun ve çaldığın müzik aletleri neler onlarda söylersen o konuda da güzel modeller bulabilirsin
  • Dövme yaptırmaya oldum olası karşıyımdır.Örnek vereyim şimdi siz dövme yaptırdınız sonra vücut geliştirmeye başladınız.O dövme vücudunuz geliştikçe biçimsiz bir hal alıcak.Vücut geliştirdikten sonra yapsanız busefer hiç bırakmayacakmısınız vgyi ? Zaten her türlü kötü görünüyor bırakın pürüzsüz kalsın bedeniniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@man

Muhahahaha cehennemde yanıcan muhahahahahahaha 7/24 cenabet gezicen zuhahhahaha

Sana ne kardeş sana ne ya bir bitmedi yobazlıklarınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Only God Can Judge Me

Yazdır birde tam olsun

Senin seçimin zevkin ancak ben pek beğenmedim şu en sağdaki güzel gibi diğerleri çok klişe Yıldız dövmesi falan Atatürk'ün imzası güzel tamam da

Sonuçta 10-20 yıl sonra da sıkılmayacağın birşey yaptır

Dövme derinin altındadır. Yani dış derinin altında yer alıyor. Abdest ve gusulde ise derinin altını değil, üstünü yıkamak farzdır. Dövme de derinin altında kaldığına göre, onun bedenin herhangi bir yerinde bulunması abdeste ve gusle mani olmaz. Üzerinin yıkanmasıyla abdest ve gusül sahih olur.

Ayrıcai dövme, namaz kılmaya, ibadetlerin yerine gitirmeye, camiye ve cemaate gitmeye, Kuran okumaya da asla engel değildir.

öğrendiğim iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidan

ömür boyu cenabet gezeceksin

atma hurafe o...
  • quote:

bu dövmeleri büyük bir ihtimalle ankara veya istanbul da yaptıracağım kaliteli olsun diye sıradan bir yere yaptırınca tahta kalemi ile çizilmiş gibi duruyor verdiğinparaya yazık

Ankarada neresi var bildiğiniz güvenilir, steril dövmeci ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

quote:

bu dövmeleri büyük bir ihtimalle ankara veya istanbul da yaptıracağım kaliteli olsun diye sıradan bir yere yaptırınca tahta kalemi ile çizilmiş gibi duruyor verdiğinparaya yazık

Ankarada neresi var bildiğiniz güvenilir, steril dövmeci ?

ankara da art tattoo varmış ama pahalı sanırım google a yaz ''ankarada dövme yapan yerler donanımhaber'' diye bulursun birşeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_Niko

Dövme yaptırmaya oldum olası karşıyımdır.Örnek vereyim şimdi siz dövme yaptırdınız sonra vücut geliştirmeye başladınız.O dövme vücudunuz geliştikçe biçimsiz bir hal alıcak.Vücut geliştirdikten sonra yapsanız busefer hiç bırakmayacakmısınız vgyi ? Zaten her türlü kötü görünüyor bırakın pürüzsüz kalsın bedeniniz.

sırf kötülemek için mesaj atmayın evet vücut geliştirme yapıyorum ama hacim arttırmıyorum vücudumu koruyorum ve bırakmak gibi bir niyetim de yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.