Şimdi Ara

şu dövmeler ne kadar tutar ss'li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
8.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkache21

quote:

Orijinalden alıntı: DrummerTucx

quote:

Orijinalden alıntı: Empire State

Adamın vücudundan size ne? Adam istediğini yaptırır. Adamlara bak yahu utanmasalar hesap soracaklar. Sığ düşünceliler sizi.

+1

dövme yaptıracak arkadaşım cizimin güzelse kendin bişeyler tasarlamayı dene bence

biraz karalamaya çalışıyorum ama genelde aklıma gelenler siyah çerçeveli kırmızı yıldız gibi basit şeyler denerim ama çok yetenekli değilim resim konusunda

yaş kaç bu arada? yaşın küçükse ezmek için falan sormuyorum dövme acil değilse 2-3 sene çizimini biraz daha güzelleştirebilirsin ondan sonra daha güzel şeyler tasarlaya bilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adamın vücudundan size ne? Adam istediğini yaptırır. Adamlara bak yahu utanmasalar hesap soracaklar. Sığ düşünceliler sizi.

+1

dövme yaptıracak arkadaşım cizimin güzelse kendin bişeyler tasarlamayı dene bence

biraz karalamaya çalışıyorum ama genelde aklıma gelenler siyah çerçeveli kırmızı yıldız gibi basit şeyler denerim ama çok yetenekli değilim resim konusunda

yaş kaç bu arada? yaşın küçükse ezmek için falan sormuyorum dövme acil değilse 2-3 sene çizimini biraz daha güzelleştirebilirsin ondan sonra daha güzel şeyler tasarlaya bilirsin

17 yaşındayım müziğe ilgim ve yeteneğim var ama resim konusunda o kadar iyi değilim belki paintten tasarlarım yaz tatili zaten işim gücüm yok denerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

17 yaşındayım müziğe ilgim ve yeteneğim var ama resim konusunda o kadar iyi değilim belki paintten tasarlarım yaz tatili zaten işim gücüm yok denerim

paintten yapma al bi kağıt kendin çiz daha güzel şeyler yaparsın emin ol veya photoshop kullan bende baget dövmesi yaptırmayı planlıyorum hele bi üniversiteye gideyim

• quote:

Orijinalden alıntı: slapert

madem ateistsın gelip dini konulara yorum yapmayacaksin, sokağa çıkıp baksan bir sürü örnek görürsün zaten, yıllarca kamu kurumlarına kuruluşlarına, şimdi de özel sektöre alınmıyor inançlı insanlar, namaz kılmaya izin verilmiyor bir sürü şirkette cumaya falan, bunun ne örneğini istiyorsun? kafanı kaldır bak etrafına, dünya sizden ibaret değil, öyle her istediğinizi yapamazsınız.

Çok eziliyorsunuz ya. Yazık size. Hiç ibadetinizi yaptırmıyorlar sizlere. Bugünün ateist Türkiye'sinde dindarlar hep eziliyorlar. Yeminle. Gerçekten. :(

Konudan kopmayayım. 4. dövmeyi beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 8 Temmuz 2013; 13:14:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrekka

quote:

Orijinalden alıntı: slapert

madem ateistsın gelip dini konulara yorum yapmayacaksin, sokağa çıkıp baksan bir sürü örnek görürsün zaten, yıllarca kamu kurumlarına kuruluşlarına, şimdi de özel sektöre alınmıyor inançlı insanlar, namaz kılmaya izin verilmiyor bir sürü şirkette cumaya falan, bunun ne örneğini istiyorsun? kafanı kaldır bak etrafına, dünya sizden ibaret değil, öyle her istediğinizi yapamazsınız.

Çok eziliyorsunuz ya. Yazık size. Hiç ibadetinizi yaptırmıyorlar sizlere. Bugünün ateist Türkiye'sinde dindarlar hep eziliyorlar. Yeminle. Gerçekten. :(

Konudan kopmayayım. 4. dövmeyi beğendim.

Alıntıları Göster
    edit:kimseye uymamak için mesajı sildim

dövme yaptırınca haberdar edersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 8 Temmuz 2013; 13:14:34 >

• Arkadaşlar onlara uyup siz de konuyu baltalamayın bırakın isteğen istediği dine mensup olsun veya olmasın anne ve babamla ilgili bir dövme yaptırmak istiyorum ama bana ilginç bir fikir lazım varmı öneriniz
  • quote:

Arkadaşlar onlara uyup siz de konuyu baltalamayın bırakın isteğen istediği dine mensup olsun veya olmasın anne ve babamla ilgili bir dövme yaptırmak istiyorum ama bana ilginç bir fikir lazım varmı öneriniz

çaldığın müzik aleti varsa onu da yaptıra bilirsin bence
  • quote:

dövme yaptırmama daha çok var bi 4 sene falan var en azından askerlik yapmadan yaptırmak istemiyorum malum türkiye şartları kimisi ses çıkarmaz kimisi sırf dini açıdan yorumlar olayları
  • quote:

quote:

Arkadaşlar onlara uyup siz de konuyu baltalamayın bırakın isteğen istediği dine mensup olsun veya olmasın anne ve babamla ilgili bir dövme yaptırmak istiyorum ama bana ilginç bir fikir lazım varmı öneriniz

çaldığın müzik aleti varsa onu da yaptıra bilirsin bence

bunun gibi birşey mi

• quote:

quote:

dövme yaptırmama daha çok var bi 4 sene falan var en azından askerlik yapmadan yaptırmak istemiyorum malum türkiye şartları kimisi ses çıkarmaz kimisi sırf dini açıdan yorumlar olayları

benim de 2 lise+4üniversite +askerlik var sen gene unutmazsan haberdar et buraya konu açarsan zaten görürüm
    evet öyle bişey olabilir ben kendim tasarlamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 8 Temmuz 2013; 13:28:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

dövme yaptıranı peygamberin lanetlediğinide biliyorsundur umarım .

Gezgin laneti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burda Atatürk imzasını çoğu dövmeci bedave yapar da ötekileri bilmem ama dövme demek hayatını yansıtmalı senin için önemli oldu ödeki simgeler biraz saçma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

bizim burda Atatürk imzasını çoğu dövmeci bedave yapar da ötekileri bilmem ama dövme demek hayatını yansıtmalı senin için önemli oldu ödeki simgeler biraz saçma geldi

Atatürk dövmesini bedava yaptırmak veya milyarlar vermek benim için sorun değil tek istediğim çok kaliteli yapılması vücudumdaki en önemli şey Atamın dövmesidir o da mükemmel olmalı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

bizim burda Atatürk imzasını çoğu dövmeci bedave yapar da ötekileri bilmem ama dövme demek hayatını yansıtmalı senin için önemli oldu ödeki simgeler biraz saçma geldi

Atatürk dövmesini bedava yaptırmak veya milyarlar vermek benim için sorun değil tek istediğim çok kaliteli yapılması vücudumdaki en önemli şey Atamın dövmesidir o da mükemmel olmalı

Osmanlıci gericiler gelir dostum buraya az kaldi

• Ömür boyu cenabet gezeceksin..
  • az önce geldiler sonra gittiler neyse bana bi tavsiye verin annem ve babamla ilgili dövme yaptırmak istiyorum tavsiye verin veya bir program söyleyin tasarlayabilceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Ömür boyu cenabet gezeceksin..

beni sinirlendirmek için mi yapıyorsun evet gezersen gezerim size ne size değil kendime yaptıracağım dövmeyi
  • quote:

az önce geldiler sonra gittiler neyse bana bi tavsiye verin annem ve babamla ilgili dövme yaptırmak istiyorum tavsiye verin veya bir program söyleyin tasarlayabilceğim

photoshop veya illustrator kullana bilirsin
  • quote:

quote:

az önce geldiler sonra gittiler neyse bana bi tavsiye verin annem ve babamla ilgili dövme yaptırmak istiyorum tavsiye verin veya bir program söyleyin tasarlayabilceğim

photoshop veya illustrator kullana bilirsin

photoshop kullanmayı bilmiyorum illustrator nasıl kolay birşey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Ömür boyu cenabet gezeceksin..

Evet bizde her halt var size göre uyuşturucudan tut herşeye kadar bırak su önyargıni

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.