Şimdi Ara

şu dövmeler ne kadar tutar ss'li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
8.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LordRaiden

dövme yaptıranı peygamberin lanetlediğinide biliyorsundur umarım .

:D:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkache21 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bu dinle ilgili boş muhabbetleri yapanlara kulak asma, yanlız şunu bilmeni isterim bende ve çocugumdada büyük atatürk sevgisi var. geçen gün çocugumda atatürk ün imza dövmesini yaptırabilirmiyim diye sordu, anlık itirazla deil anlatarak olmayacagını razı getirdim. bence ilerde pişmanlık olabilir. Atatürk sevgisini dövme olarak deil kalbinde yaşa, anne baba isim baş harfleri yada isimleri ilerde çocuklarının makul buda benden nacizane bir görüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

quote:

Orijinalden alıntı: DrummerTucx

quote:

az önce geldiler sonra gittiler neyse bana bi tavsiye verin annem ve babamla ilgili dövme yaptırmak istiyorum tavsiye verin veya bir program söyleyin tasarlayabilceğim

photoshop veya illustrator kullana bilirsin

photoshop kullanmayı bilmiyorum illustrator nasıl kolay birşey mi

ben de sadece photoshop kullanmayı biliyorum sen nasıl bir dövme istiyorsun pm at akşam tasarlamaya calışayım istersen çizimim o kadar iyi değil ama photoshop ile düzeltmeler yaptıktan sonra düzgün bişey ortaya çıkar herhalde

bide saçma mesajlara cevap verme bence onlar konuşup konuşup giderler
    edit: bu arada git benim çizdiğimi yaptır demiyorum örnek olarak bak diye diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 8 Temmuz 2013; 13:55:31 >

• Hay şansımı seveyim Bende dövme yaptırmak istiyorum.Sol koluma bilekten kökleri başlayıp sarmal halde omzuma kadar çıkıcak bi gül yaptırmayı düşünüyorum Düşüncelerinizi,Tavsiyelerinizi ve fiyat tahminlerini bekliyorum

edit:pusula ve ATATÜRK güzel ama startreck vücudunda karartı gibi durur sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FalseFaith -- 8 Temmuz 2013; 13:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

Güzel kardeşim bu dinle ilgili boş muhabbetleri yapanlara kulak asma, yanlız şunu bilmeni isterim bende ve çocugumdada büyük atatürk sevgisi var. geçen gün çocugumda atatürk ün imza dövmesini yaptırabilirmiyim diye sordu, anlık itirazla deil anlatarak olmayacagını razı getirdim. bence ilerde pişmanlık olabilir. Atatürk sevgisini dövme olarak deil kalbinde yaşa, anne baba isim baş harfleri yada isimleri ilerde çocuklarının makul buda benden nacizane bir görüş.

mesajınızı daikkate alacağım teşekkürle dediğim gibi daha zaman çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalseFaith

Hay şansımı seveyim Bende dövme yaptırmak istiyorum.Sol koluma bilekten kökleri başlayıp sarmal halde omzuma kadar çıkıcak bi gül yaptırmayı düşünüyorum Düşüncelerinizi,Tavsiyelerinizi ve fiyat tahminlerini bekliyorum

ileride sıkılma ihtimalin olduğunu da göz önüne al bence yaptırma demiyorum bence iyi düşün öyle yaptır

• 2 senedir dövme yaptırmayı düşünüyordum.İlk başta sırf özentilikti ama şuan gerçekten çok ilgi duyuyorum Düşüncen için çok teşekkür ederim

@DrummerTucx
  • quote:

kusura bakmayın ss unuttum

Hiçbiri tutmaz. Beğenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: DrummerTucx

quote:

Hay şansımı seveyim Bende dövme yaptırmak istiyorum.Sol koluma bilekten kökleri başlayıp sarmal halde omzuma kadar çıkıcak bi gül yaptırmayı düşünüyorum Düşüncelerinizi,Tavsiyelerinizi ve fiyat tahminlerini bekliyorum

ileride sıkılma ihtimalin olduğunu da göz önüne al bence yaptırma demiyorum bence iyi düşün öyle yaptır

kesinlikle ayrıca gül çok klişe eğer gül yaptıracaksan bilekten omuza çok kötü olur

• mkache21 kullanıcısına yanıt
    Klişe olduğunu biliyorum Ama benim ençok beğendiğim gül oldu İlk başta bunu yaptırmak istemiştim yine bütün kol uçları kolun alt yüzünde birleşecek şekilde ama fiyatı en az 2,5 bin diyince...
     şu dövmeler ne kadar tutar ss'li

• quote:

Klişe olduğunu biliyorum Ama benim ençok beğendiğim gül oldu İlk başta bunu yaptırmak istemiştim yine bütün kol uçları kolun alt yüzünde birleşecek şekilde ama fiyatı en az 2,5 bin diyince...

KALİTELİ BİR YERDE DAHA FAZLADIR

• quote:

quote:

Zaten kaliteli bir yer sadece abimin çocukluk arkadaşı olduğu için 2500 dedi tanıdık olmasa kim bilir ne fiyat vericekti

• quote:

quote:

quote:

Zaten kaliteli bir yer sadece abimin çocukluk arkadaşı olduğu için 2500 dedi tanıdık olmasa kim bilir ne fiyat vericekti

nedense dövme böyleyse herkaes karman çorman deyip garipsiyor o yüzden biraz daha araştır galerilere bak veya dövmeciye git kataloglara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetT06

quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Ömür boyu cenabet gezeceksin..

Evet bizde her halt var size göre uyuşturucudan tut herşeye kadar bırak su önyargıni

Önyargı derken? Ezberleme laflar kullanma dostum benim söylediğimde önyargının hiçbir alakası yok..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nedense dövme böyleyse herkaes karman çorman deyip garipsiyor o yüzden biraz daha araştır galerilere bak veya dövmeciye git kataloglara bak

Aynı fikirdeyim seninle.Şuan ben sadece abimin beni götürdüğü dövmeciyi biliyorum.Onun dışında gidip görüşe bileceğim bildiğin dövmeciler varsa bana söylermisin fikir ediniyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetT06

quote:

Ömür boyu cenabet gezeceksin..

Evet bizde her halt var size göre uyuşturucudan tut herşeye kadar bırak su önyargıni

Önyargı derken? Ezberleme laflar kullanma dostum benim söylediğimde önyargının hiçbir alakası yok..

ne güzel tartışmalar bitmişti yine gelip karıştırmayın ortalığı düşünceni kendine sakla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı fikirdeyim seninle.Şuan ben sadece abimin beni götürdüğü dövmeciyi biliyorum.Onun dışında gidip görüşe bileceğim bildiğin dövmeciler varsa bana söylermisin fikir ediniyim

samsunda oturuyorum ve burda sadece 1-2 dövmeci biliyorum sana yardımım olmaz heralde ama istanbulda black sea tattoo varmış orası çok iyi diyorlar google ya yaz ruhsel donbalak diye

• Benim de kolumda ameliyat izi olduğu için orayı kapatmak için dövme yaptırmayı düşünüyorum. Ama Hepatit C olma ihtimalin varmış dövme yaptırınca. Ben bunu öğrenince bir süre yaptırmaktan vazgeçtim. Dövme yaptıracağın yeri çok iyi araştır. 100 lira olacağına 300 lira olsun kaliteli olsun. Ben de kalite bir dövmeci buldurursam o zaman yaptırmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almeha42

Benim de kolumda ameliyat izi olduğu için orayı kapatmak için dövme yaptırmayı düşünüyorum. Ama Hepatit C olma ihtimalin varmış dövme yaptırınca. Ben bunu öğrenince bir süre yaptırmaktan vazgeçtim. Dövme yaptıracağın yeri çok iyi araştır. 100 lira olacağına 300 lira olsun kaliteli olsun. Ben de kalite bir dövmeci buldurursam o zaman yaptırmayı düşünüyorum.

kesinlikle haklısın istesem giderim izmire sahilde bedava Atatürk dövmesi yaptırırım ama koluma yazık ederim
  • quote:

2 senedir dövme yaptırmayı düşünüyordum.İlk başta sırf özentilikti ama şuan gerçekten çok ilgi duyuyorum Düşüncen için çok teşekkür ederim

@DrummerTucx

askerden dönünce yaptır bide bence hem vücudun yerine oturur iyice hem askerde zorluk çıkma ihtimali var

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.