Şimdi Ara

Şu dönemde bölümler sınırlandırılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes gergin,ne olacak ne bitecek kimse bilmiyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ciddi manada sinirleri bozulan foruma girmiyor. 20 tane Fenerbahçeli arkadaşımı Galatasaraylısıyla,Trabzonsporlusuyla,Beşiktaşlısıyla baş etmeye çalışıyor. Bi de provokatörler var tabi. Bence bu dönemde herkes kendi bölümüne konu açıp yorum yapabilsin. Ya da çok ciddi kontroller yapılsın. Yoksa forum çok saçma yerlere gelecek diye düşünüyorum.

• takımların başarılarıyla orantılı olarak taraftarlarının foruma katılımları da artar veya azalır.
    Beşiktaş 5te5 yaptığında kalabalıktılar.
    FB'liler şike olayına kadar kalabalıktılar ki 11 puan fark ile ilgili ne konular açıldı.
    Real'den 6 yediğimiz gün anti-GS'lilerin günüydü. 6 ve türevleriyle ilgili haftalar boyunca konu açıldı.
    Şu anda da anti-FB'lilerin günü. Bu gayet doğal. Sayı olarak GS'lıların fazla olması göze batıyor.

Bu arada 20 FB'li gövdesini siper etmiş Şükrü Saracoğlu'nu işgale karşı savunmuyor.
    Altı üstü forum. Bu kadar büyütülecek bir konu değil. Kuralına uymayan şikayet edilir ve ceza alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

takımların başarılarıyla orantılı olarak taraftarlarının foruma katılımları da artar veya azalır.
    FB'liler şike olayına kadar kalabalıktılar ki 11 puan fark ile ilgili ne konular açıldı.
    Real'den 6 yediğimiz gün anti-GS'lilerin günüydü. 6 ve türevleriyle ilgili haftalar boyunca konu açıldı.
    Şu anda da anti-FB'lilerin günü. Bu gayet doğal. Sayı olarak GS'lıların fazla olması göze batıyor.

Bu arada 20 FB'li gövdesini siper etmiş Şükrü Saracoğlu'nu işgale karşı savunmuyor.
    Altı üstü forum. Bu kadar büyütülecek bir konu değil. Kuralına uymayan şikayet edilir ve ceza alır.

Yazmak istediklerimi özetlemişsin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blocklayıp blocklamamak sorun değil.Şuana kadar kimseyi blocklamadım. Herkesin görüşüne saygım var.Fakat burda birbirine saygı duymayan insanlar bir araya gelince forumun seviyesi düşüyor. İlkokuldaki benim babam senin babanı döver muhabbetinden daha çocukça muhabbetler dönüyor. Şuanda girdiğim tek forum Donanımhaber. 2006dan beri burdayım. Seviyenin buralara geldiği görmek açıkçası beni üzüyor.
  • bir şey olacağı yok da işte insanlar ümit ediyor
  • thelmessos kullanıcısına yanıt
    Neden 20 kişiyiz demedim zaten. Benim benim bile giresim gelmiyor şu konular ve altına yazılanlar yüzünden.

Büyütülcek bir konu değil işte ben de onu diyorum.1 ay Fenerbahçe forumundan uzak kalmanız sizi ne derece etkiler bilmiyorum ama forumun bi toparlanmaya ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Neden sınırlansın ki. İnsanlar girip düşüncelerini yazıyor. Siniriniz bozuluyorsa block yapın sinirinizi bozan kimse böylece görmezsiniz. Sizde bu alışkanlık oldu başkanınızdan dolayı. Nerede canınızı sıkan birşey olsa halının altına süpürmeye çalışıyorsunuz. Bu arada block listeme hoşgeldin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madrid maçında bölüm kilitleyen sayın yönetici dünden beri şikayetlerle bile ilgilenmiyor.
  • Adminler güzelce ve adaletli şekilde işini yapsın kisitlamaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe bölümünü ne zaman kitlemeyi planlıyorsunuz? Malum 6 gol yenilen real maçından sonra yok seviye yok saygısızlık diye bahaneler ürettikten sonra burayıda kitlemeniz gerekmezmi ?
  • bymanson13 kullanıcısına yanıt
    Neden kilitleyelim ki ? Adam akıllı kurallara uygun yorumlar yapmak çok zor olmasa gerek; uymayanlar da cezalarını alıyorlar zaten.
  • Kim ilgilenmiyor ?
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe ile sürekli dalga geçiliyor bilmem farkındamısınız ? O günde galatasaray bölümünü kitlemeniz doğru karardı bi yandan ancak bu kararın adaletli olması için bugünde kitlemeniz gerekir
  • bymanson13 kullanıcısına yanıt
    İstenerek yapılan bir şey değildi o günkü konu açılmaması. Sistemsel bir hataydı ve Citizen de giderdi.

Ben konuların, forumun kilitlenmesine karşıyım. İsteyen her üye kurallar çerçevesinde istediği konuyu açabilir mesaj yazabilir. Söylediğim gibi kurallara uymayanlar cezalarını aldı. Bunu da konulardaki üye profillerinden görmeniz mümkün
  • @RevivaL

O gün vizkozite isimli yönetici teknik sorundan bahsetmemişti.Diğer taraftarların aşırı yüklendiği gerekçesiyle bölümün kilitlendiğini söylemişti,yani dünden beri burda yapılan o gün gs bölümünde yapılmıştı ama her ne hikmetse bizim bölüm kilitlenmedi.
  • quote:

takımların başarılarıyla orantılı olarak taraftarlarının foruma katılımları da artar veya azalır.

realden 6 yediğiniz gün forum yorumlara kapatıldı neyin kafasındasın sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

quote:

Bugün itibariyle 2 gün geçmiş şike kararından. Sen neyin kafasındasın? Yukarda admin yapmış gerekli açıklamayı. Sömestır tatiliniz başlamamıştı o sıralar, o yüzden hatırlamaman doğal. Ben 6 ve türevleriyle ilgili konu ve mesajları iyi hatırlıyorum.

• Ülkemin gündemini çok iyi değiştirdiler.Bizlere tartışması kaldı yine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

quote:

Bugün itibariyle 2 gün geçmiş şike kararından. Sen neyin kafasındasın? Yukarda admin yapmış gerekli açıklamayı. Sömestır tatiliniz başlamamıştı o sıralar, o yüzden hatırlamaman doğal. Ben 6 ve türevleriyle ilgili konu ve mesajları iyi hatırlıyorum.

geçmiş veya geçmemiş gereği yapıldı mı zamanı geldiğinde ? yapılmadı
    teknik hata oldu o yüzden kapandı lafına ise anca sizin gibiler inanır zaten
    Sömestır esprisinede gül gül öldük o seviyede kal

• Ben girmeyi bıraktım, üstteki menüden kaldırdım Fenerbahçe bölümünü. İlk olay olduğu zaman gireyim dedim baktım ya küfür edip sınırsız ban yiyeceğim olan bana olacak, ya da hiç girmeyeceğim. Girmemeyi seçtim ben de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.