Arkadaşlar dün toshiba marka laptop'uma kapalıyken pet şişenin kapagının gevsek olmasından dolayı bir anda acılmasıyla bi miktar parmak mouse kısmına su döktüm..ve bezle kuruladıktan 15 dk civarı sonra bilgisayarımı açtım..herhangi bir sorun yoktu 4-5 saat o şekilde kullandım..herşey sorunsuz devam ediyodu..fakat bugün bilgisayarımı açtığımda hoparlörden ses gelmediğini fark ettim..ve bu süreçten öncede vista sp2 güncelleştirmesi yaptım o 4-5saatlik kısım içerisinde..herşey sorunsuz calısıyor fakat hoparlorumden ses gelmiyor hiç bir sesli uygulamada..kulaklığım sorunsuz calısıyor fakat hoparlorde tık yok..hoparlor markası "harman/kardon"..yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum..sizce sebep suyla alakalımı (su hoparlore cok uzak bi yere ve az miktarda döküldü)..oksitlenme nasıl bi etki yapmıs olabilir o kısıma kadar? garantiye versem ne gibi sorunlarla karsılasırım? fikir belirtirseniz gerçekten sevinirim..
toshiba teknik servsine götürünüz burdan halledilecek bir sorun değil tabi sorun donanımsalsa ses denetimlerini vs kontrol edil ses ayarlarını laptop üzerinden ve yazılımından eğer sorun hala devam ediyorsa servis yolu göründü demektir
Hocam açmıcaktın sorunun aynısı bana oldu su döküldü ve açıktı onun için kısa devre yaptı klavye şimdi usb girişli klavye kullanıyorum . Laptoba su döküldüğünde açarsan olacağı bu git teknik servis büyük olasıkla parayla yapcak sebeb belli kullanıcı hatası
quote:
Orijinalden alıntı: Alper#
Hocam açmıcaktın sorunun aynısı bana oldu su döküldü ve açıktı onun için kısa devre yaptı klavye şimdi usb girişli klavye kullanıyorum . Laptoba su döküldüğünde açarsan olacağı bu git teknik servis büyük olasıkla parayla yapcak sebeb belli kullanıcı hatası
+1 Islanan hiçbir elektronik aletin açılmaması gerekir en az 1 hafta elektik almazsa toksitlenme kısa devre vb. olmaz aklında bulunsun hocam... Bu arada geçmiş olsun