Bildirim
Su dalgalarındaki çeliski
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam benim bildigim siğ ortam cok kirici ozellik gosteriyor, sorularda ise ben dalganin yerine gore degerlendirme yapiyorum mesela attiginiz soruda; L tarafina gectigi anda diger tarafa oranla onde gitmeye baslamis yani hizi artmis, buda demek oluyor ki L daha derin, dalga boyu daha buyuk vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mezunus61
Hocam benim bildigim siğ ortam cok kirici ozellik gosteriyor, sorularda ise ben dalganin yerine gore degerlendirme yapiyorum mesela attiginiz soruda; L tarafina gectigi anda diger tarafa oranla onde gitmeye baslamis yani hizi artmis, buda demek oluyor ki L daha derin, dalga boyu daha buyuk vs.
Hocam simdi kafami daha cok karistirmayim
Up
Sig kiricilik indisi yuksek ortamdir ayrica ortam degisirken atmaya degil isina bakman lazim diger sorularda atma geri de mi ileride mi ona gore de karar verebilirsin bence sen atmayla isini ayni sey sanip cozmeye calisiyosun dogru muyum hocam
Derin az yoğuk sığ çok yoğun gibi düşünüceksin derinde daha hızlı gidiyor sığda daha yavaş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X