Şimdi Ara

Su dalgalarındaki çeliski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi kisminda optige gore azdan cok a gecme acisi varsa az ortama serin cok ortam sığ olur diyo ama sorularda tam tersini yapinca dogru oluyo anlayamadim varmi yardimci olcak
     Su dalgalarındaki çeliski Su dalgalarındaki çeliski

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim bildigim siğ ortam cok kirici ozellik gosteriyor, sorularda ise ben dalganin yerine gore degerlendirme yapiyorum mesela attiginiz soruda; L tarafina gectigi anda diger tarafa oranla onde gitmeye baslamis yani hizi artmis, buda demek oluyor ki L daha derin, dalga boyu daha buyuk vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunus61

Hocam benim bildigim siğ ortam cok kirici ozellik gosteriyor, sorularda ise ben dalganin yerine gore degerlendirme yapiyorum mesela attiginiz soruda; L tarafina gectigi anda diger tarafa oranla onde gitmeye baslamis yani hizi artmis, buda demek oluyor ki L daha derin, dalga boyu daha buyuk vs.

Hocam simdi kafami daha cok karistirmayim

• Up

• Sig kiricilik indisi yuksek ortamdir ayrica ortam degisirken atmaya degil isina bakman lazim diger sorularda atma geri de mi ileride mi ona gore de karar verebilirsin bence sen atmayla isini ayni sey sanip cozmeye calisiyosun dogru muyum hocam

• Derin az yoğuk sığ çok yoğun gibi düşünüceksin derinde daha hızlı gidiyor sığda daha yavaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.