Şimdi Ara

Şu Çılgın Türkler Hk. da yorumlarınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitabu aldm ama önsözündenbaşka bi yerini okuyamadım henüz :D

elde bitmesi gereken kitaplar var, bitiri bitirmes dalıcam :) e-BoOK olanıda mevcut ama oda okunmaz ki yahu, pc başında kitap mı okunurmuş...

yapın pazarlığınızı 15 e alın. korsanları 10 milyona gidio, 5 milyon için değmez. (gerçi 5m e de satan gördüm, afalladım kaldım. şeyetmeden önce 100 fırça bilmemnesinin korsanı bile 4 milyon, bu kitabı korsan olarak 5 milyondan satmak hakarettir...)

kitaba abartı diyebilirsiniz ama okuyupta tarih hakkında az da olsa bilgi öğrensebilirsek ne mutlu bize....

GALATASA|RA|Y
  • Şu Çılgın Türkler eğer ilköğretim 6 veya 7. sınıfa gidiyorsanız güzel yani düzey olarak orada olan bir kitap onun yerine size Şevket Süreyya Aydemir'in ''Tek Adam'' kitabını öneririm daha kaliteli.Daha doyurucu.

Orjinalden alıntı: dinazor53

Şu Çılgın Türkler eğer ilköğretim 6 veya 7. sınıfa gidiyorsanız güzel yani düzey olarak orada olan bir kitap onun yerine size Şevket Süreyya Aydemir'in ''Tek Adam'' kitabını öneririm daha kaliteli.Daha doyurucu.

Şu Çılgın Türkler şu anda askeriyede dersniteliğinde okutulan bir kitap. Bütün personele dağıtıyorlar.
    Sen bu kitaba 6. 7. sınıflar için diyosan. Senin kitap kültürüne kuşku ile bakarım.
    Saygısızlık etmeyin lütfen...
    Saygılar.
    on yargı yaratabiliyor..
    3 gündür kitapla birbirimize bakıyoz..
    bugun başlayacagım...

__HAYAT BAZEN BÖYLE___
    TIRTILIN 'ÖLMEK' DEDİĞİNE ÜSTAD 'KELEBEK' DER..
  • peki ......anlasilan sen daha 6 ve 7 inci siniflara daha gelemedin.......

quote:

Orjinalden alıntı: Kür-Şad

quote:

Şu Çılgın Türkler eğer ilköğretim 6 veya 7. sınıfa gidiyorsanız güzel yani düzey olarak orada olan bir kitap onun yerine size Şevket Süreyya Aydemir'in ''Tek Adam'' kitabını öneririm daha kaliteli.Daha doyurucu.

Şu Çılgın Türkler şu anda askeriyede dersniteliğinde okutulan bir kitap. Bütün personele dağıtıyorlar.
    Sen bu kitaba 6. 7. sınıflar için diyosan. Senin kitap kültürüne kuşku ile bakarım.
    Saygısızlık etmeyin lütfen...
    Saygılar.

• Bence herksein okuması gereken bi kitap ben cok begendim

Orjinalden alıntı: Kür-Şad

• okudum ve güldüm bir kitap yorumundan cko içeriğinden çok yok korsan yok iq tartışmasına dönmüş üstelik cevap yazanların çoğu okumamış bile.urgut özakman bu kitabı çok uzun yılların getirdiği deneyimle yazmış 20 milyonmuş çokmuş öğrenci adama çok gelebilir belki ama taksiti var susu var bence bu kitabı alın ve ilerde çoluk cocuk sorarsa verin eline okusun ansiklopedi gibi bir şey çünkü.Eminim turgut özakman bu kadar pohpohlansın diye yazmadı bizim tarihimiz bu arkadaşlar zaten kitabın çoğu yeri alıntı yaşanmışlıklar böyle bir tarih elbetteki hayranlık uyandırır,konuşulur öylece farkedilmemesi mi gerekiyordu???
  • Arkadaşlar kitabı edinmek isteyen ve istanbulda bulunanlar için Taksim Meydanında belediyenin iş birliği ile açılan kitap fuarında (15 kasım son gün) %35 indirimli sahip olabilirsiniz kitaba. Yani 14.3 YTL Fuarı kaçıranlar ise idefix.com adresinden aynı fiyata (kargo ücreti hariç) temin edebilirler.

Orjinalden alıntı: Gulshen83

Her kitabı orjinal almaya çalışın

Bana da çok pahalı geliyor kitaplar ama sonuçta bu yazarların kabahati değil.Malum vergiler çok fazla..Yazık günah uzun süre emek veriyorlar..
    Her kitabı orjinal alalımda bazen okumak istediğin kitaplar ateş pahası mecburen korsana yöneliyorsun ki helede kitap kurdu insanlar haftada 2-3 kitap alanlar nasıl para yetiştirsinler?

Tabiki emeğe saygı en başta hakedene tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuZuN_CiCeGi -- 15 Kasım 2005, 9:23:47 >

• bende yeni okumaya başladım şu ana kadar 120 sayfasını okudum daha çok var ama iyi bi kitap var ancak roman olduğu için gerçek kişilerin yanısıra yer yer kurmaca karakterlerde kullanılmış.buna dikkat ederek okuyun.

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2005 TOYOTA COROLLA TERRA SPECİAL 1.6 110 HP
  • Bence çok ii bir kitap şiddetle tavsiye ediyorum bunu torunlarınıza filanda okutun kesinlikle her Türk'ün okuması gereken bir kitap.(O kitap ın sayesinde sınavda 5 aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirdeniz -- 20 Kasım 2005, 16:41:26 >
    Ve başkaları mitralyöz sesleri,
    Savaş ve zafer naralarıyla,
    Cenazelerimize ağıt yakacaksa,
    Ölüm hoş geldi safa geldi…
  • bende şu 400. sayfadayım...şu an savaşın en şiddetli zamanları...kafalarını kıracaz bu gavur yunanların...
    kitap gerçekten mükemmel...klasik oldu şu cümle ama bende yazmak istiyorum:her türkün okuması gereken bir kitap...
    ayrıca kitapta en sevdiğim cümlede şu oldu:"her bir taşın binlerce askeri temsil ettiği kanlı satranç oyunu başladı!"
    şunada değinmeden geçemeyeceğim...Mustafa Kemal paşa(başkomutan) gerçektende mükemmel bir askeri dehaya sahipmiş...bunu kitabı okurken çok daha iyi anlıyorsunuz..yoksa asker gücü olarak 2, silah gücü olarakta bizden 4 kat güçlü olan düşmanı yenmek her komutanın başarabileceği bişey değil...ancak elbette; Fevzi paşa, İsmet paşa, diğer subaylar ve binlerce şehit&gazimizin de hakkını vermemiz gerekir...gerçekten dünyada eşi benzeri olmayan bir savaşı kazandığımızın(ve nasıl kazandığımızın) farkına varmanız için bu kitabı mutlaka okuyun...ilköğretim tarih kitaplarında yazan 1-2 cümle ile değinilen bu savaş hakkında bilmeniz gereken daha çok şey var bence...bu yüzden...mutlaka okuyun bu kitabı...

• yaw şu kalıncayı kalın kitabı anlamıyorum isterse 10000 sayfa olsun iyi yazılmışsa sürükleyiiyse o kitabın nasıl bittiğini bile anlamazssınız...
  • Damarlarında Türk kanı taşıyıp da bu kitabı okurken etkilenmeyecek insan tanımıyorum.Ne uydurma ne yalan ne dolan gerçeğin ve destanın ta kendisi.zaman değişiyor kişiler değişiyor ama sahne hep aynı sahne oyun hep aynı oyun.hainler işbirlikçiler zorbalar o zaman da vardı şimdi de var.kendileri öldü gitti torunlarını miras bıraktılar.ama birşeyi de unuttular onlar varsa biz de varız.kuvai milliye ruhunu her an yaşatmak için hazır ve nazır.
    Kitabı alın okuyun başkalarına okutun ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
    SAMSUNG 55UHD7100 4K Curved PHILIPS HTS3377 EV SİNEMA SİSTEMİ ASUS N53SN-SZ174V SAMSUNG GALAXY NOTE 3 SAMSUNG NX1 Fotoğraf makinesi LOGİTECH GT DRIVING FORCE DIREKSIYON APPLE IPAD AIR 2 GOLD 64GB WIFI TABLET
  • Arkadaşlar kitabı okuyup bitirdim okumayanlar için söylüyorum bu kitabı en az on defa ağlamadan tüyleri diken diken olmayan yoktur.İtiraf ediyorum arkadaş kaç yerinde gözlerim doldu tarih kitabı diye okutulmalı bu tamamiyle türkün destanı....
    Senin İlini,Töreni Kim Bozabilir?" Bilge Kağa

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

bende şu 400. sayfadayım...şu an savaşın en şiddetli zamanları...kafalarını kıracaz bu gavur yunanların...
    kitap gerçekten mükemmel...klasik oldu şu cümle ama bende yazmak istiyorum:her türkün okuması gereken bir kitap...
    ayrıca kitapta en sevdiğim cümlede şu oldu:"her bir taşın binlerce askeri temsil ettiği kanlı satranç oyunu başladı!"
    şunada değinmeden geçemeyeceğim...Mustafa Kemal paşa(başkomutan) gerçektende mükemmel bir askeri dehaya sahipmiş...bunu kitabı okurken çok daha iyi anlıyorsunuz..yoksa asker gücü olarak 2, silah gücü olarakta bizden 4 kat güçlü olan düşmanı yenmek her komutanın başarabileceği bişey değil...ancak elbette; Fevzi paşa, İsmet paşa, diğer subaylar ve binlerce şehit&gazimizin de hakkını vermemiz gerekir...gerçekten dünyada eşi benzeri olmayan bir savaşı kazandığımızın(ve nasıl kazandığımızın) farkına varmanız için bu kitabı mutlaka okuyun...ilköğretim tarih kitaplarında yazan 1-2 cümle ile değinilen bu savaş hakkında bilmeniz gereken daha çok şey var bence...bu yüzden...mutlaka okuyun bu kitabı...

KESİNLİKLE

Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir savaşın galibi bir milletin torunlarıyız

OKUMALISINIZ:...

OKUMADIĞINIZ HER GÜNÜN KAYIP GEÇTİĞİNİ ANLAYIP PİŞMAN OLACAKSINIZ

• ben de kitabı okuyanlardan biriyim baya uzun yaklaşık 700-800 sayfa ama öyle güzel ki okurken resmen ağladım insanlar demek ki o kadar çaresizlermiş ki size çok duygulandığım bir bölümü anlatayım:

yine bir gün yunanlılar saldırıya başlamış. ankara yakınlarındaki polatlıya kadar gelmişler.Türk askerleri de aceleyle harekete geçip polatlıya gitmişler.tabi yunan askerlerini kıskanıyorlar.çünkü onların botları, ceketleri, kaputları var.ama bizimkilerin ayağı çıplak üstü başı dökülüyor.günlerce yürüyor Türkler.bir yerde mola veriyorlar.bi bakıyolar ki her askerin ayakları şişmiş su toplamış.2 doktor var.ve şöyle bir çözüm buluyorlar:eski bir bot çifti askerin ayağına geçiriliyor doktorların teki askerin sırtına çıkıyor diğeri zıpla diye bağırıyor.tabi o şekilde zıplatınca ASKERİN AYAĞI PATLIYOR.SULAR HER YERE SIÇRIYOR.ASKER ACIDAN BAĞIRIYOR VE AYAK TABANLARI YARILIYOR

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.