Şimdi Ara

Şu Çılgın Türkler Hk. da yorumlarınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kitap 30 değil 50 senelik bir araştırmanın bir süreci
    okurken igeçen çogu isimlerin resmini de gösterip o kişilerin hayal ürünü olmadığını vurgulamakta bence. evet biraz uzun bir kitap bana mor gözlere mal oldu. fazla kaptırıyo insan kendini herkese tavsiye ederim iyi bir yatırım bence
  • Bir arkadaşımız haklı olarak korkmuş, metal fırtına gibi saçmasapan birşey mi diye (metal fırtınanın konusu son derece mantıklı ama yazılışı o kadar berbat ve tutarsız ki, okurken bir yandan böyle birşeyin gerçekleşmesinin pekala mümkün olduğunu düşünüp üzülüyorsunuz,bir yandan da kitapta geçen saçma sapan kurgu ve şovenizme gülüyorsunuz), korkmayınız Şu Çılgın Türkler gerçekten emekle yazılmış ve bilgiye dayalı "ayakları yere basan" bir destan.Ben Atatürkçü ve milli mücadeleye önem veren bir insanım ama bu kitaptan sonra vatanın ne şartlarda kurtulduğunu çok daha iyi gördüm.
    Bu yazıyı yazmadan googleda biraz bakındım neler yazılmış kitap hakkında diye, 2.Cumhuriyetçiler,yobazlar hiç boş durmamışlar.
    Kitabı "adama" istihbarat yazdırmışmış.....
    Hay kitabın altında kalın da dünya biraz mikroptan temizlensin emi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 15 Ocak 2006 16:32:53 >
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk

• Kitabı hala okumamış olan arkadaşlar için e-kitap şeklinde sitemde yer verdim:)
    http://manoffire1975.sitemynet.com/VATANSEVERLER/

Kitabı okumadan yada indirmeden önce sitemi de gezer ve ordaki anketleri cevaplarsanız sevinirim.

Kitabı hala okumamış olan arkadaşlar için e-kitap şeklinde sitemde yer verdim:)

Kitabı okumadan yada indirmeden önce sitemi de gezer ve ordaki anketleri cevaplarsanız sevinirim.

KESİNLİKLE ALDATMACA FİLAN DEĞİL.!!!

• ben hala okumaktayim, daha cok kurtulus savasinin hic izlemediginiz kadar uzun bir belgeseli denilebilir. savasi her yonuyle arastirilarak bir destan yazmis yazar cokta guzel olmus
  • bugün aldım. bakacağım. ama bence abartılıyor gibi geliyor. hatta bazı eleştirmenler kitap sirf bazı tarihi olayları çarpıtmak için yazıldı diyorlar. bakalım. okuyup göreceğiz. ama bence bizim ülkemizde medya bir şeyi abartıyorsa biraz şüpheyle bakmak lazım derim. ama dedim ya. okuyup göreceğim.
    Ben herhangi bir kitabı birgünde 5-6 sayfa okurdum,sıkılırdım çünkü.Şu çılgın Türklerde olağanüstü akıcılık nedeni ile 4 günde kitabı bitiriverdim.Lütfen okuyun.Her ne kadar gecikmiş olsanızda bu müthiş tarih kokan kitaptan asla kendinizi alamazsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my.name.is.earl -- 7 Temmuz 2010; 14:10:55 >
    voilà! velakin, dışarıdan göründüğüyle feleğin virajları sayesinde vekâleten hem vâziri hem de vebali olmayanı oynamış naçizane bir vodvil eskisi. bu vecih, kibir vehametinden bihaber vasfıyla veranın vecizelerine vekillik yapan, şimdilerde varisi olmayan, virane durumda bir vekil. her şeye rağmen, varlığını yitirmiş bu vahametin vahdetiyle vücudunda ve veznenin velveleleriyle beslenen, velfecirliğe tenezzül eden, vechleri doyurulamaz bir vahşet arzusuyla kaplı bu vegar dolu vazilerin şimdilerdeki. verilecek tek bir hüküm var, "vendetta". beyhude bir vaaz değil, vicdan ve vakar adına verilmiş günün birinde vefi olanın ve vaziyeti görenin velisi olacak bir vaattir. velhasıl, bu önemsiz vira vecizeler buradaki vuslatımızın vadesini uzatır. sözün özü, şunu ifade etmek isterim ki sizinle tanışmak bir onur, ve beni çağırabileceğiniz isim v.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.