Şimdi Ara

su boru patlaması + vana değişii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi güler dün akşam farkettim saatin hemen çıkışında bir hortum kıvrılarak dönüyor ve borunun yapısı sert hersene oradan patlıyor oraya yumuşak boru alıp maşonla bağlamayı düşünüyorum ondan öncesi saatin arkasındaki vana su damlatıyor biraz onu nasıl değiştirebiliriz köy olduğu için suyu kesicek bi yer yok onu bi türlü nasıl yapıcam anlayamadım bilen biri varsa yardımcı olaiblirmmi

• Bilmiyorum nasil bi tesisat ama madem baslayscaksin boyle seyler için tedbir amacli kuresel vana koy ki boyld durumlarda acip kapatabilesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırklareli mi

• evet kırklarelinin köyü köy evindeyim bayram için gelmiştim tesisat eski su vanasından sonra su saatine gidiyor ordan plastik borularla eve taşınıyor yer altından saate giren vana su damlatıyor o sorun benim için boruyu değiştirmesi kolay sert boruyu kavisli vermişler her sene patlıyor sağolsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Arkadaşlar iyi güler dün akşam farkettim saatin hemen çıkışında bir hortum kıvrılarak dönüyor ve borunun yapısı sert hersene oradan patlıyor oraya yumuşak boru alıp maşonla bağlamayı düşünüyorum ondan öncesi saatin arkasındaki vana su damlatıyor biraz onu nasıl değiştirebiliriz köy olduğu için suyu kesicek bi yer yok onu bi türlü nasıl yapıcam anlayamadım bilen biri varsa yardımcı olaiblirmmi

hocam köyün içinde vana vardır tesisatı döşeyen birilerinden yardımalmalısın her eve giden vana olmasada bir kaç evin birlikte vanası kesin vardır . Aksi taktirde suyu kesmeden işini yapamazsın.
  • sordum tabikide depodaki su bitmesi lazım dedi onun bitmeside birkaç günü bulur vvesayre yanaşmıyor adam fazla akmıyorsa bırak kalsın sana yazmıyor nede olsa diyorr
  • Hangi köy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyatör su kaçırıyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • babaeskiye giderken yeniköy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.