Bildirim
Şu ayakkabıyı nerden bulabilirim ? [SS]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ebay _____________________________ The Sopranos - Breaking Bad - Person of Interest - Game of Thrones - Sons of Anarchy - Banshee - Homeland - House of Cards - Prison Break - Lost - OZ - Spartacus
How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle
bu liste günceli yansıtmamaktadır -
ne iğrenç bi şey _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ahg53
ne iğrenç bi şey
Bence gayet güzel neyini beğenmedin ?_____________________________ -
LİMANGO,SAHİBİNSEN,EBAY,
NOT : GİT BEYAZITA AYNISINI BULURSUN 50 LİRAYA...
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Masdera
quote:
Orijinalden alıntı: ahg53
ne iğrenç bi şey
Bence gayet güzel neyini beğenmedin ?
cok detayli bide pahalidir o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gayet güzel ayakkabı.Fosforlu yeşilini görmüştüm alamadım param yoktu
_____________________________ geçen Dariusla tek attım qnq -
keşke bi araştırsaydın 50 sn sürmedi 129 tl imiş çoğu yerdede var 488183-004 ismi bu _____________________________
Bazen bilgeler bile sonu göremez -
Nike'ın bu tür modellerini tercih etme bence, bu tür bir model istiyorsan Adidas veya Reebok öneririm. _____________________________ -
bende dual fusion var ben 120ye almıştım ayakkabı dünyasından
![Şu ayakkabıyı nerden bulabilirim ? [SS]](https://store.donanimhaber.com/e3/11/d4/e311d446f4ab08de7cda815c05f95282.jpg)
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Pecoaven_Z
Nike'ın bu tür modellerini tercih etme bence, bu tür bir model istiyorsan Adidas veya Reebok öneririm.
Aslinda aklimda lunarglide vardi, icinde sensor varmis nike run app kullanmak icin alicaktim, disarida kosarim falan diye. Bu ay cok harcama yaptim param kalmadi. Max 100 tl verebilirim, spora basliyorum onun parasida var. Onun icin boyle bir sey dusunuyorum. Sekil olarak tam istedigim gibi.
Bu zamana kadar tum spor urunlerinde adidas kullandim ama kosu icin nike tercih etmek istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
![Şu ayakkabıyı nerden bulabilirim ? [SS]](http://www.nealsak.com/UserFiles/ProductFiles/nikkee/bigimg/nike-488183-004-nike-revolution20.jpg)