Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.340
Cevap
406
Favori
585.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Evde soft marka royal green kullanıyorum çok memnunum. Yazlık ev içinde almak istiyorum fakat fiyatlar çok yüksek. Malum 3-4 ay kalınıyor, orası için bana ne önerirsiniz ? f/p olarak kaliteli bir ürün istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • justwatch88 kullanıcısına yanıt
    Yazlık yerlerin suyu genelde kireçli oluyor, bu yüzden motorlu model kullanmak gerekiyor, soft modelin motorlu versiyonunu alabilirsin hocam. Ama kısa dönem kullanımlarda filtrelerini her yıl yenilemen gerekli. Sürekli sirkülasyon olmayan arıtma cihazları ayrıca bakteri yuvasına döner. Bu yüzden hijyen olarakta dikkat etmek gerekiyor.

Sana tavsiyem bu tür yerlerde sürahi tipi basit filtreleme olanları öneririm.

Arıtma cihazının filtre maliyetlerine katlanırım dersen elbette arıtma cihazı daha profesyonel olur.

Hijyen olarak ise burada kalitesiz arıtma cihazı tavsiye edemem, yani piyasada satılan kalite sertifikası olmayan modellere kefil olamam. Bu yüzden riski en aza indirmek için ya sürahi ya da sertifikalı ürünler kullanman daha doğru olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

su fazla kireçli değil hocam. Yer yalova çınarcık sürahi bizi biraz yorar arıtma arıyorum açıkçası.

• justwatch88 kullanıcısına yanıt
    Dün ihlasin 1500 TL ürün aldık umarım memnun kalırız damacana olmuş 25 TL taşıması ayrı dert kendi ayrı dert

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, umarım memnun kalırsınız. tds değerlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

• Merhaba, bende şu arıtma cihazı almak istiyorumda bu ihlâs aura silver modeli nasıldır acaba ?

• promil06 P kullanıcısına yanıt
    Ihlasin ucuz cihazlara karşı çıkardığı ekonomik bir modeldir. Servis, garanti vs şartlarına baktığında ve fiyatı 1200-1500 bandında normal bir cihaz hocam. Aynı kalitede cihaza 800-1000₺ ye ulaşabilirsin ama servis garanti işlemleri olmaz. Kurumsal bir yerden az pahalıya almak bence mantıklı, en azından muhatabın olur.

• Su arıtma cihazı arayışında biri olarak HİDROTEK markası hakkında bilgisi olan var mı?

sitesine göz attığımda nsf sertifikalı olduğu belirtilmiş ancak ürün özellikle de filtreleri hakkında bilginiz var mı?

• Bende ihlas marka ürünlerini takipteyim servis imkanı olduğu için kullanan memnun kalanlar var mı?

İhlasın Modelleri arasındaki farkları nelerdir ?

Başka marka önerisi olan varsa önerilere de açığım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• Merhaba arkadaşlar, evimde açık sistem su arıtma cihazı var. Filtrelerini değiştirmek istiyorum acaba nerden alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bardeos -- 21 Mart 2022; 15:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

bende arıtma cihazı almak istiyorum, ama bakımları filitreleri vs düşündürüyor. Birde sitede oturuyorum ve su depodan geliyor. Arıtma cihazı bu durumda faydalı olur mu tavsiye edermisiniz.

teşekkürler

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    nsf international
    Certified Products and Systems
    https://www.nsf.org/certified-products-systems

*Buradan aradığımız markaya bakıp nsf sertifikası sorgulayabiliriz*

basvuruportal.tse.org.tr
    TSE Belgelendirilmiş Firma Arama/Sorgulama
    https://basvuruportal.tse.org.tr/Genel/FirmaArama.aspx

*buradan firmanın tse'si varmı sorgulayabilirsiniz*

nsf international
    Complaints, Public Notices and Enforcement Actions
    https://www.nsf.org/about-nsf/regulatory-affairs/enforcement-actions

*nsf i izinsiz olarak kullanan firmaları nsf yıl bazında katagorize edip ifşa ediyor ve malesef liste dün geneli olmasına rağmen %50 den fazlası türk :(( bu linkten bu firmaları inceleyebilirsiniz*

• Brtkrn kullanıcısına yanıt
    Bu videoyu mutlaka izleyiniz

https://www.donanimhaber.com/su-aritma-cihazi-alirken-nelere-dikkat-etmeli-cevabi-videomuzda--145553

Ürünlerimizle ilgilenirseniz
    www.royalgreen.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz

• Bardeos B kullanıcısına yanıt
    https://royalgreen.com.tr

Filtre setleri segmesinden inceleyebilirsiniz
    Servis hariç yada dahil tercih yapabilirsiniz
    Videoları izleyerek kendinizde değiştirebilirsiniz

• fikrim53 F kullanıcısına yanıt
    Su arıtma cihazı almadan önce lütfen bu videoya vakit ayırınız
    https://www.donanimhaber.com/su-aritma-cihazi-alirken-nelere-dikkat-etmeli-cevabi-videomuzda--145553

Bahsettiğiniz durum arıtma cihazınızın sadece tortu filtredinin önce tıkanmasına sebep olabilir ama performansını etkilemez

• Brtkrn kullanıcısına yanıt

hocam bende ihlasın Cebilon Silver modelini düşünüyorum ama diğer yandan araştırırken hidrotek firmasına denk geldim. nfs sitesinde markaya yönelik sertifikası mevcut ama tüm filtreleri kapsıyor mu bilemiyorum mh ye sorduğumda tüm ürün ve filtrelerinin nfs li olduğunu söylediler.

Hidrotek sayfasında daha detaylı açıklaması güven konusunda artı iken ihlasın yaygın ağı daha avantajlı gibi.

Hidrotek açık kasa ihlasla aynı fiyat ama kapalı kasası 500 tl daha fazla.

yada yemişim nfs sini al 1000 tl lik sıradan bir set, sonra kaliteli filtrelerde değiştiririm diyorum. 

Sonuç ne dersen bende henüz karar veremedim. bi karar verirsen beni de bilgilendirirsen sevinirim.  

Benimde kafam çok kurcalandı ne yapsam bilmiyorum bilen birileri vardır diye buradan fikir almak istedim ama aradığım cevaba ulaşamadım henüz karar verirsem sizi de bilgilendiririm ama 😅

Kırmızı ile çizdiğim kısımda her firmanın hangi ürüne sertifika aldığı yazılıdır
    Takibinizi bu şekilde yapabilirsiniz

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

• ÜmitATMACA kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi baktım. sadece membran ve su tanklarının isimleri var sanırım sadece bu parçalar nsf li

Bende ihlas aldım bugün takıldı 1450 TL aldım bilgi vericem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.