Şimdi Ara

su arıtma cihazları farklar nelerdir ? ve tavsiyeler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, eve su arıtma cihazı almak istiyorum fakat hangi marka hangi ürün pek karar veremedim. öncelikle her ve gelip tanıtım yapan bir marka var ki 1000 lira nın üzerinde bir fiyat veriyor. bu benden çok ailemi ikna etmiş durumda. ama benim fikrim bir yapı marketten almak çünkü çeyrek fiyatında.
    filtre sayıları, motorlu veya motorsuz oluşu fiyatllarını etkiliyor..

bence en önemlisi yedek parça devamlılığı. bu konuda tavsiyeniz ne olacaktır ?

Bursa'da çeşitli yapı marketlere baktım fiyatları 500 lira ile 300 lira arası değişiyor. özellikle önerebileceğiniz bir marka var mı ?

• SSemih Baki

Çavuş14 sa. önce0

Herkese hayırlı günler. Elimde kapı kspı dolaşanlardan aldığım tezgah altı ters ozmos dedikleri 5 filtreli su arıtma cihazı var. Bir kaç sorum olacak

1. Cihazda bulunan 2. Filtreyi 1. Ve 3. Filtre ye kısa yoldan bağlayıp ters koyanlar var bu doğru mudur. Sakıncası var mıdır.

2. Cihazda 5. Filtre post karbon dedikleri tatlandırıcı. Cihazda sadece 1 yer kaldı. Alkali mi mineral filtre mi koymam gerek. Post karbondan yani depoya girişten önce mi yoksa post karbondan sonra mı koymam lazım.

3. 6 filtre içinde marka tavsiyesi verir misiniz.

4. Cihazdaki hortumlar değiştirilmeli mi. Değiştirmek gerekirse ne sıklıkla.

5. Tds ve ph olması gereken değer aralıkları kaçtır.

6. Geçen ilk 3 Filtreyi ower water ile değiştirdim. Çok mu kötüdür. Yakınının filtreleri purutech Hangisi iyi. Cevap için teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.