Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
102
Favori
143.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sen 15 qy kullanmışsın aynı cihazda 24 ay 36 ay kullananlarda car 8 ay kullananlarda mevcut işte burada dijital ekran flow önünü açarak membrani durulama yapıyor hocam faydası budur. Bir membran düşük tds verdiği sürece değiştirmek israftır. Membranın amacı tds düşürmektir. Dezenfekte etmek istersen membran kabını açar yaparsın Manuel olarak.

    Ucuz membran ile filmtec arasında hem üretim farkı var hemde atık su oran farkı var üstüne birde membran ömür farkı vardır. Kullanılan membran plastik kanserojen farklarını saymıyorum bile. Ucuz alırsın zaten piyasada 400 liraya komple arıtma var neden filtre değişimi ile uğraşıyorsun her yıl yenisini tak daha uyguna gelir.

    Amaç sadece TDS düşürmek ise suyun hijyenik olması önemli değilse devam edebilirsiniz hocam 4-5 dolarlık membranlar da İstanbul da 03ppm veriyor 1 yılda ömrü var.

    Bizim için öncelik su güvenliği, malzeme güvenliğidir. 1 kullanıcı beyanı ile 80 milyon kullanıcı aynı şartlarda değildir. Sen alabilirsin ama başkası aynı sonuçları alacak diye bir kaide yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    tabi hocam ucuz pahalı karbon filtreler farkı açık açık hissettim meraklıyım zaten ucuz filtrelerde aldım pahalı filtrelerde nsf li hindistan cevizi karbon almak suyu herzaman daha tatlı yapıyor o konuda hem fikiriz.


    ama bana royal greenin yazdığı ütopik kullanım süreleri pek inandırıcı gelmiyor, ben çevremede önerip aldırmıştım hepsinin filtre süreleri royal greenin tahminden once bitti.


    ha atıyorum küçük çekirdek aile olursun, eve sabahtan akşama gelir karı koca çalışırsın, sosyal bir aile olursun devamlı gezer tozarsın dışarda ha o denilen rakamlar tutabilir .


    hatta ozamanlar daha acemiydim tabi gittim hemen rg ni aradım hani burda en az 3-4 sene kullancağım yazıyordu bende tds oaranı patladı 110 larda, önü yosun tutmuş çok pis görünüyor dedim bu bakteri demek değilmi dedim? bayan o ortalama rakam herkesde değişebilir siz senede değiştirin dedi,ben siz en az 3 sene gidiyor diye aldım ben diyince o zaman niye insanları yanıltıyorsunuz dedim, lafı dolandırdı durdu bayan ,ben dedim her sene en pahalı membranımı taktırcam size servis parasıyla işin içinden çıkamam bütçemi aşar dedim kapadım.


    biocera bile ne 2 senesi bende 11. ayda 7.20 altına düşüyor,hatta pandemiden genelde herkes evde olduğu için,bu son biocera daha erken bitecek gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ağustos 2021; 15:42:18 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    %5 müşteride membran erken tikanabilir, membranın erken tıkanması 1 nolu filtrenin zamani geçip tortu kaçırırsa yada flow tıkanma olursa genelde erken tıkanır. Şuan binlerce müşteri kullanıyor luxplus ve erken değiştirme oranı %5 herkes aynı zamanda değiştirecek diye bir kaide yok, şebeke suyunun durumuna, kullandığı suyun miktarına göre bu durum değişiyor. Biz yüksek çoğunluk olan %95 değerlerine bakıyoruz. Erken değişim yapan müşteriler örneğin 1 yıl yada 1.5 yılda değişim yapanlar ücret karşılığı değişimi yapıyorlar. Biz 2 yıl filtreye garanti vermiyoruz zaten filtreler 1 ay gibi kısa sürede bile 1000/1 çıkabiliyor. Bu oranları tartışmanın bize bir faydası yok senin yaşadığın problem diğer 30K+ müşteriyi kapsamıyor. Sorun yaşayan müşterilerle fazlasıyla ilgileniyoruz ve sorunlarını en kısa sürede müşteri memnuniyeti kapsamında çözüyoruz.

    Kısaca biocera %95+üzeri 2 yıl gidiyor bitiş değerini 7pH altına indiğinde belirleniyor, biocera 2 yıl boyunca size 8.5ph vermez. Arıtma suyu 5.5-6.5ph aralığında olup 2 sene sonunda hala 7 ph veriyorsa biocera çalışıyor demektir.. devamlı yüksek ph ve orp istiyorum derseniz zaten ömür 1 yılın altına düşer. Ve bioceranin bağlantı tipine göre de ph oranları değişir. Diğer on filtreler ve membran 2 yıl ve üzerinde gidiyor.

    Ayrıca yeni nesil luxplus modellerinde fazladan erken tıkanmalara karşı + ön tortu filtresi eklendi. PH ve TDS değerlerini takip etmesi içinde cihaza ölçüm kitleri eklenmiştir. Bizim yapabileceklerimiz şimdilik bu kadar. Sorun yaşayan müşterilerimizi araştırın hepsi de hizmetten memnun. Bizle çalıştığı müddetçe ama müşteri bizim cihaza x marka filtre malzeme kullanırsa otomatikmen kayıt dışı ve Her türlü verilen değerler devre dışı kalır. Çünkü biz bu değerleri kullanılan tüm malzemelerin uyumu ile veriyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    garanti süresi bittiki çoktan ,ufak tefek orta arızalarını çözecek bilgiyede ulaştım mesleğim bilişim olmasına rağmen, piyasada işsiz mesleği oldu genelde teknolojisi ortaokul fenbilgisi düzeyinde zor birşey değil ondan, hatta üzerine manometre bile bağladım güzel oldu şimdi filtre bitimlerini tıkanmalarını daha iyi anlarım an azından.

    alt seti en son buz su firmasından aldım gayet memnun kaldım tatlımsı hoş bir su yaptı indocarb nsfli bir karbon varmış içinde .

    öbrülerini puretronwater karışık piayasadan bir çok filtreyi denedim kullandım beğendiğimde oldu beğenmediğimde.

    bir firmaya çakılı kalmam yanlış anlaşılmasın royal greenden memnunum genel olarak, bazı yanlışlarını görsemde yok musluğu ve tankı dünyanın en pahalı marka kaliteli markası olarak kakalaması dışında(thompson ve amtroll olarak).Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı 

    servis benim gibi özenle dezenfekte edip, özenle temizleyip uğraşıp gidecekmi sanki hepsi 5 dk çıkarıp takıp kaçmaya bakıyor evden (sadece sizin firma değil hepsi)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ağustos 2021; 16:56:54 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Nsf'li karbon varmış içinde derken hocam, o sözler sadece sözde öyle bir sistem yok, nsf'li olması için marka model olarak nsf.org de görünmelidir. Simdi ben sana nsf li ürün kullandık diyip satayım o zaman, nasıl inanacaksınız. Öyle bir sistem yok bahsettiğin firma da zaten nsf kara listede görünüyor. NSF diyor ki ....x firmanın sattığı ürünler nsf le ilişkili değildir. Şimdi nsf'e mi inanalım, satıcıyamı?

    Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

    https://www.nsf.org/about-nsf/regulatory-affairs/enforcement-actions/cea-2021 bu sayfa da msf ismini yetkisiz kullanan 2021 yılı firmaları var. Bahsettiğin firmada mevcut.

    https://www.nsf.org/about-nsf/regulatory-affairs/enforcement-actions buradan da diğer yıllara bakabilirsiniz.


    *** Ve ayrıca siz uğraşıp yapabilirsiniz ama diğer müşteriler yapamaz, sizin gibi 1000/1 çıkar.

    *** size tavsiyem sağlık için sadece nsf onaylı ürünler kullanın. Yok içeriği nsf'li kullandık, dişini şöyle yaptık, böyle yaptık, sözde işlerin bir geçerliliği yoktur, belgeleme varsa ve listeleniyorsa geçerliliği vardır.

    Arıtma işi öyle beyaz eşyaya benzemez, en ufak hata da geri dönüşü olmayan hasarlar açabilir. Riske atılacak bir sistem değildir. Benim görüşlerim bu şekil de hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 30 Ağustos 2021; 18:22:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    adam içindeki karbonu soyledi zaten nsfli diye kendini değil indocarb srilanka karbonu diye daha düne kadar royal grennin alt seti swundu ve nsf siz di şimdi dandik kalitesiz filtre kullandık anlamına gelmiyorki orj nsfli abd ürünü kullanmak isterim ama bende dünya para .

    iyi karbon kalitesini artık deneyimle bile anlıyorum dediğin gibi kömür bazlı dandik olanlar acımsı damak yakan ağzı büzen bir yapıda oluyor kalitelileride içtikçe içesin geliyor son derece yumuşak ve tatlımsı bir su yapıyor.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Royal green alt set swun marka biliyorsunuz swun markanın görüntüsünü herkes tanıyor ve şuan zaten nsf'li diye satılmıyor nsf li olmasına karşın. Kurallar gereği kaldırıldı nsf logosu. Bak nsfli olduğu halde nsf siz diye satılıyor şuan neden çünkü kendi adımızla aldığımız için ama orjinal adıyla alsak nsfli diye satarız oysa ki, biz şuan nsf li olduğu halde nsf var demiyoruz. Kurallar değişti Kerem hocam.

    Satarken nsfli diye satmayacaksın istersen satalım bizi de o kara listeye eklerler satarsak hocam, siz 2 sene öncesinde kalmışsınız sistemler 2 sene de 4 defa revize edildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 30 Ağustos 2021; 19:27:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herkese selamlar uzun zaman oldu konuyu takip etmiyorum ancak evde şans eser hiç almadığımız halde sırma ve saka suyu denk geldi.Benim arıtma ise piyasa malı ,kırmızı renkli cto karbon ,klasik sediment filtreler 2 aylık, e mem membran 9 aylık, biocera ise yaklaşık 2 yıllık.

    değerler

    saka su orp 204 , ph 7,3 ,tds 104

    sırma su orp 222 , ph 7.0 , tds 178

    benim arıtma orp -34 , ph 8,3 , tds 19

    garibime giden ph 8,3 olarak lanse edilen saka suhun ph derecesinin bu denli düşük çıkması oldu.

    Bunun dışında eşime söylemeden sırasıyla hepsinden tattı ve bizim suyu saka su sandı .Biocera gerçekten hem lezzet hemde değerler olarak çok başarılı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

    ememi bende deniycem merkediyorum memnunmusun? pallasdan sonra ya ememi alıcam tech plusı ikisindede gözüm var su makinesi ememe üretiyormuş zaten membranlarını.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    evet memnunum hocam.Açık konuşayım vontron ve çakma lg lerden tds ve şuanlık ömür açısından daha başarılı geldi.

    daha sonrasında en ucuz piyasa malı ars membran deneyeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

    arsdan membran almadım ama diğer aldıklarım karbonları hepsini çöpe attım 2 ayda karbon kalitesi kötü bence suyu acıtıyor kömürümsü damak acıtan bir tat veriyor .

    banada pentairden pallas daha başarılı geldi pentairde 10-15 tds alıyordum pallas filmitek gibi 005 e düşürdü.

    bakalım emem yada tech plusda ne olcak :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ağustos 2021; 23:12:28 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    alt üçlü bende çok kısa sürede çamur kaplandığı için önemsemiyorum.Azami 4 ay gibi sürelerde piyasa malları ile değiştiriyorum.En son gitti gidiyordan cto karbon 2 sedimentli seti 16 liraya mal ettim ,epeyde aldın.Cto karbon böyle kırmızı fileli, ama gerçekten ağır yapıda.Suyun tadından ziyade koku olarak etki ediyor diye düşünüyorum.

    Emem in öyle çok düşük iddaa ları yok , membran çıkışından aldığım örneklerde 10 lu değerler gördüm diye hatırlıyorum.Üstelik şebeke değerim 130 , 150 arası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Royal Elite cihazı biraz daha geliştirmeye karar verdim ve puricom uv-c steril lamba taktım şimdilik memnunum suda öyle aşırı bir ısınma yapmadı tad olarakda iyi .. Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

    güzel yalnız popmalı sistemde p.pump ne işe yarıyor onu çözemedimSu Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Eylül 2021; 16:11:32 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Pompasızda denedim membran üzerinde 5.5 bar alamadım pompalı haliyle daha verimli artı bende çift membran takılı 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı full+full++++ yaptın, artık daha takacak bir elemanın kalmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tersosmos

    Hocam cihazı full+full++++ yaptın, artık daha takacak bir elemanın kalmadı.

    aynen :) yok yok herşey var :))

  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abi senin sayende oldu herşey cihazın bu hale gelmesinde katkın büyük 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

    Ustad hayırlı olsun çok güzel olmuş. Uv gözlemlerine ilerleyen zamanda geniş yer verirseniz bizler içinde iyi olur. Galip ustad son noktayı koymuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu cam tank konusunda düşünceleriniz nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.