Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı Conax HB KARGOSUZ 320 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
15
Favori
4.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler uzun zamandır indirim bekliyordum bugün gördüm, bi arkadaşla kendime aldım yorumlar filan gayet iyi. Erikli su tadı veriyormuş, almak isteyenler kaçırmasın.

Yalnız şöyle birşey var normal fiyattan satıldığında servis kurulum yapıyor. Ama bu kampanyalı olduğundan servis kurulum için 60 TL istiyor yorumlara bakarsanız kurulum çok basit bence kendiniz kurun garanti dışı olmuyor.

http://www.hepsiburada.com/conax-eco-su-aritma-cihazi-p-HRCON001

ATIK SU HESABI
    gençler, istanbul da 1 ton su 3,97 TL dir. atıyorum ayda ortalama 6 damacana su tüketiyorsunuz. 6*19=114 LT su eder = 60tl damacana parası eder (erikli).

şimdi bu 1lt ye 2 lt atık sağlıyor. yani, 114 lt temiz suya 228 lt atık su toplamda 342 lt su harcıyor 1000 lt su 3.97 tl ise 342 lt si 1,35 kuruş yapar. her türlü kardasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 8 Haziran 2016; 16:04:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var mı kullanan yorum atacak olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

var mı kullanan yorum atacak olan ?

sitedeki yorumlar tatmin edici bence.

• ConaX değil ama başka marka kullanıyorum. Zaten 6 ay sonra filtreleri istediğin markayla değiştir. Sistem hepsinde aynı. Ben aritici olayından çok memnunum. Takmasıda ilk seferde az karışık gelsede yapabiliyorsun. Öğrenmeden nereye kadar her filtre değişimine 200 liraya kadar isteyen servisler var. Ama kendin 50 liraya filtre alıp takarsın. 5 yıldır aritici kullanıyorum ve her derde deva...

• 6 ay olayı yanıltıcı hocam ilk sene bizi de kandırdılar 6 ayda bir 60 ₺ aldılılar daha sonra araştırınca alt filtleri 1 üst filtleri 2 sene de bir değiştirmek gerektiğini öğrendim ve Karaköy'den bizzat kendim alıp değiştirdim çok daha ucuza geldi.

• 3 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Sitede bunun dışında filtreleri ve onların yedekleri ile gelen halleri var, bence o paketlere bakın, yedek filtre fiyatlarını vs düşününce daha uyguna gelebilir. Öneğin şu;
    http://www.hepsiburada.com/conax-eco-alkalin-mineral-yedek-filtre-seti-kombo-paket-p-HRCON023
  • Beyler bende annemlerin evine alip onlari su derdinden kurtarmak istiyorum. Babam camlicada calisiyor tepelerde biyerde dagdan gelen suyu cesme yapmislar insanlar kullansin diye babamda bosalan damacanalari ordan dolduruyor sirf bu zahmetten onlari kurtarmak icin almak istiyorum. daha once hic kullanmadim aritma cihazi kullanan tecrubeli arkadaslarin tavsiyeleri benim icin onemli.. Bir yorumdada 1 litre icin 2 litre atik su cikartiyor yazilmis. bu sizcede fazla degil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arıtıcılar çeşmedeki su ne kadar pis olursa olsun temizliyor mu?

• daha ucuz ve batarya hedayeli

• 1 senedir kullanıyorum. Montajı servise yaptırdım. 6 ayda bir filtre değiştirin diyorlar. Ama benim bir sene olacak hala değiştirmedim. 1. aşamadaki filtre sarıdan bildiğiniz kahverengi oldu. :D

6 ayda bir değiştirin demeleri tamamen pazarlama. Yedek filtreli setten almıştım bir iki ay sonra kendim değiştireceğim.

Herkese tavsiye ederim. Çaydanlıkta bir gram kireç yok.
    Öyleki bazen dışarıda aldığım hazır suların tatları kötü geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filtre maliyeti ne kadar olur

• Her derde deva derken?

Arıtma ama neyi arıtıyor? Arıtma cihazlarının filtreleri iyi,kötü ayrımı yapamadığı için (yapan var mıdır da bilmiyorum) suyun içinde ne var ne yok arıtıyor. Tabi ki faydalı minareller de gidiyor. Geriye hiç bir şey kalmıyor. Onun için devalık da bir durumun kalmadığı düşüncesindeyim.
  • Ben 3 yıl önce aldım 6 aşamalı. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Usa Filmtec Filtreli almak daha mantıklı.

319 TL

Aynı satıcının Sanalpazar linki 309TL
    http://www.sanalpazar.com/8-asama-usa-filmtec-membran-su-aritma-cihazlari/i-34564414

zaten aynı para,filtreler de kaliteli üstelik yedek filtre hediyeli.
    forumda konusuda vardı bu markayı kullanan forumdan arkadaşlarda var . ilgili konuyu bulursunuz muhtemelen.
    Ayrıca illaki kupon kampanyası vs takip edilerek daha ucuza da dank getirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 8 Haziran 2016; 12:11:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir musluk için degil,tüm daire için arıtma arıyorum. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

Filtre maliyeti ne kadar olur

170 tl
  • HB ve N11 baktım biraz.

ucuz arıtmalar arasında en beğenilen markalar Lotus, Conax ve Milsu (atladıklarım olabilir). Aralarında büyük fiyat farkları olmasına rağmen sanki kaliteleri aynı gibi. Merak ettiğim 1000TL üzeri satılanlardan ne farkı var bunların acaba?

• minerallerini fazla süzüyorsa bunlar böbrekleriniz kurur ve vücut ihtiyacı olan minerali alamaz...derler bu aletler için.
    dikkat

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight_offline -- 8 Haziran 2016; 12:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

minerallerini fazla süzüyorsa bunlar böbrekleriniz kurur ve vücut ihtiyacı olan minerali alamaz...derler bu aletler için.
    dikkat

oyle diyene insan sorar.. hangi minerali besinlerden alamayip sadece sudan aliyoruz biz?? diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

minerallerini fazla süzüyorsa bunlar böbrekleriniz kurur ve vücut ihtiyacı olan minerali alamaz...derler bu aletler için.
    dikkat

Hocam bobregin kurumasi nasil bir olaydir cok merak ediyorum. yahu bizim toplumun su saglik hastalikla ilgili benzetmelerine bayiliyorum bildigin hipokratin binlerce yil onceki benzetmeleri

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.