Bildirim
Şu ana kadar gördüğüm en iyi BC2 oyuncusu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
0:59 saniye izleyin -
quote:
Orijinalden alıntı: MyPLanet
0:59 saniye izleyin
Yok artık... -
360lar dişinda yaptigi şeyler Çok abarti degil -
İzlerken başım döndü İyi oynuyor gerçekten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0ptimusPrime
360lar dişinda yaptigi şeyler Çok abarti degil
Bana göre abartı.Sen daha iyisini yapıyorsan çek video koy buraya -
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Orijinalden alıntı: 0ptimusPrime
360lar dişinda yaptigi şeyler Çok abarti degil
Bana göre abartı.Sen daha iyisini yapıyorsan çek video koy buraya
Yakinda çekicez inş Şu Pc Servisten bi gelsinde hele :D -
Birde bizim Servera gelsin :) Heli C4 dişinda birşey yok : normal oynuyor gösterişli bir video birazda noob serverlarinda takiliyor sanirsam :)
ben şimdiye kadar hiç video çekmedim oynayişla alakali birde ben çekeyim bakalim neler yapiyoruz görelim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Naughty
Birde bizim Servera gelsin :) Heli C4 dişinda birşey yok : normal oynuyor gösterişli bir video birazda noob serverlarinda takiliyor sanirsam :)
ben şimdiye kadar hiç video çekmedim oynayişla alakali birde ben çekeyim bakalim neler yapiyoruz görelim :)
Katiliyorum Sana Montaja lafim yok ama 360 lar dişinda bende pek bişi göremedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Naughty
ben şimdiye kadar hiç video çekmedim oynayişla alakali birde ben çekeyim bakalim neler yapiyoruz görelim :)
hocam sen bi video çek ondan daha iyi malzeme çıkar ama iyi bir frag movie yapan adam lazım size.o videoyu yapan Hazard Cinema™ | 2011 kanalı youtube da en iyi frag movie leri yapan kanal adamlardan daha iyi fraglıyan yok. -
adam sanki rapiklerle aynı oyunda değil, onun oyun akışı çok daha hızlı.
resmen fantazi gibi geliyor insana görünce..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 13 Mayıs 2011; 17:18:55 > -
Bence oyuna başlamadan önce doping alıyor bu herif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 13 Mayıs 2011; 20:58:07 > -
hem video yapmayı hemde oynamayı bılıyor. Boyle bır video yu nasıl yapabılırz ya o girişteki karşılama felan bildiginiz program var mı? -
Sadece sv98 le 250 saat oynamış bi süre sonra bi bütünleşme olmuştur haliyle sv98 le Ama sıkıyosa gelsin Türkiye de laglı oynasın kafayı duvarlara vurar kesin
Ne kadar temiz lagsız olduğu çok açık
-
genede adamın hakkını yememek lazım.bence gayet iyi. -
adam yetenekli beyler tartışmaya luzum yok -
ben bu adamı biliyorum geçen 400 pingle serverine girdim ve kestim :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr.halil
ben bu adamı biliyorum geçen 400 pingle serverine girdim ve kestim :)
/>
Amerikadamı oynuyor adam -
Yaptığı şeyler çok kolay Sniper oynamayı çözmüş sadece o bu yaptıklarını M95 le yapsaydı belki biraz olsun farklı gelirdi. Video editleme konusuna gelirsek eğer gerçekten çok emek verilmiş yapılmış sadece onun için like hak eder. Eğer böyle konuşuyorsun sen video çek görelim diyen arkadaşlar olursa youtube da o1maniac 2 adet video vardır link atarım.
Benzer içerikler
- battlefield 1 directx error
- directx function getdeviceremovedreason failed with dxgi_error_device_hung
- battlefield 1 sesli konuşma tuşu
- esn sonar nedir
- battlefield 1 yükleme ekranında kalıyor
- battlefield 1 çanakkale
- battlefield 1 osmanlı nasıl olunur
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X