Şimdi Ara

ŞU AN TAAHHÜT YENİLEMEK MANTIKLI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Aleyküm beyler taahhüdüm 2 haftaya bitiyoR. Sürekli aranıyorum taahhüdü yenilemem mantıklı mı yoksa 2019'u mu beklemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu konuda kesin bir görüş yok, ben yeniledim ne olacak diye bekliyorum artık.
  • Bende 19 Kasım 2018 de 2 yıllık taahhüt verdim 50mbps 50gb akn paketine 77.90 TL ye...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi paketi yenilediniz ve ne kadar ücreti ?
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    bende aynı paketi düşünüyorum hocam 2019'da 50 GB'yi geçtikten sonra bir sıkıntı yaşayacak mıyız kafamdaki tek soru işareti o
  • bL00ddrunk B kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda kota vs olmayacak limitsiz olacak dedi resmi sitesinden turk telekom... Yani sınırsıza dönüşecek hız düşmeyecek öyle anladım duyurusundan.. Hız düşürselerdi eğer bu ay 35 mbps ye düşürürler di zaten... O yüzden rahat olun bence...

o zaman bende 50 mbps 50 gb veya 100 mbps 50 gb alayım akn'yi düşük almak daha mantıklı bu duruma göre teşekkür ediyorum ilgin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sanırım yeni paketlerin çoğunda 50 mbps ve 100 mbps için 100gb akn ile başlıyor... Bütün paketlere bakmadım.. Sizler de bir bakın bence..

siz hangi kampanya üzerinden bu pakete geçiş yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bL00ddrunk

Hocam hangi paketi yenilediniz ve ne kadar ücreti ?
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Yüksek Hızlı Kampanya > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hizli-kampanya.aspx

linkteki kampanyada 35 mbit 100gb tarifeyi aldım. bizde sabit telefon olduğu için 77 lira ücreti, modemde hediyesi var kampanyanın. Tplink gönderdiler.
    taahhütü devam eden abonelerde bu kampanyadan yararlanabiliyor, üst pakete geçmek şartıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: bL00ddrunk

siz hangi kampanya üzerinden bu pakete geçiş yaptınız?
    Ben konut asistans ve sigortanız bizden kampanyasına başvurdum.

Linki şu;

Türk Telekom müdürlüğünde(ofiste) başvurumu yaptım müşteri hizmetleri yapamıyor bu paket değişikliğini, Ayrıca şunu da söylüyeyim geçen bir arkadaş geçiş yapmak istedi 30 Kasım da sonlanmış dedi kampanya ancak müşteri hizmetleri bana 31 Aralık 2018 e kadar süresi var denildi. Sizin yerinizde olsam Müdürlüğe gider sorarım bunu varsa geçişinizi bu şekilde yapın daha sağlıklı olur ve fiyatı da uygundur.

Hizini katla kampanyasında 50mbps 50gb akn 86 .90TL
    Linki bu;
    Hızını Katla Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/hizini-katla-kampanyasi.aspx

Yine yüksek hızlı kampanya var o da 50 mbps 50gb akn 84 .00TL

Linki bu:
    Yüksek Hızlı Kampanya > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hizli-kampanya.aspx

Tabi bunlar dışında Türk telekom iptal biriminde farklı kampanyalar var eğer imkanınız varsa ve yapıyorlarsa şu konut asistans kampanyası en mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 10 Aralık 2018; 12:8:9 >

Bunlar tam sahtekarlar ya gecen gun beni aradıklarında aynı pakette devam akn yok kota yok 35 mbps dediler hali hazırda 85 tl gelen faturama 5 tl eklediler az önce aradığım da bana 93 tl fiyat çektiler şimdi size bir şey sormak istiyorum bahsedilen bu kota gelecek ise 35 mbps kullananların hızı kaca dusecek akn dolunca 16 alıyordum ?
  • canergiray77 C kullanıcısına yanıt
    Kota sonrası hız düşümü yok... Hızınız ne ise ocak ayı itibariyle aynı hızdan devam edeceksiniz...

Çok sağol kardeşim konut asistans ve sigortanız bizden'e başvuracam neye göre bakıyorlar ki kabul etmeme durumu olur mu?
  • Ben yenilemedim 7 Aralık'ta ıslak imzayla iptal dilekçesi verdim.Aranmayı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ya başka birisine bu paketin 30 Kasım 2018 de sonlandığını belirtmişler... Ama ben kaç defa aradım bana 31 Aralık 2018 de sonlanacak dediler... Şansınızı müdürlüğe gidip deneyin derim

• Bu arada konut asistans sigortanız bizden kampanyasını siteden kaldırmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: habib_723

Bu arada konut asistans sigortanız bizden kampanyasını siteden kaldırmışlar...
    Siz bu ay kotanızı aştınız mı? Aştıysanız eğer, hızınız 35 mbit mi oldu, yoksa 16 mbit mi? Yoksa hiç değişmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Siz bu ay kotanızı aştınız mı? Aştıysanız eğer, hızınız 35 mbit mi oldu, yoksa 16 mbit mi? Yoksa hiç değişmedi mi?

Alıntıları Göster
    Mobil online işlemlerden baktığımda 13.5 GB kotam kalmış. Web den baktığımda ise daha 12 GB harcadığımı görüyorum. Muhtemelen 2 gün içerisinde kotayı aşarım ancak ondan sonra net bir şey söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habib_723

Mobil online işlemlerden baktığımda 13.5 GB kotam kalmış. Web den baktığımda ise daha 12 GB harcadığımı görüyorum. Muhtemelen 2 gün içerisinde kotayı aşarım ancak ondan sonra net bir şey söyleyebilirim.

Alıntıları Göster
    Neyse ben geçtim 16 mbit'e düştü. Aslında 35 mbit olması gerekiyordu ama bilmiyorum eğer sınırsız yapacaklarsa belki 1 Ocak'tan sonra başlayacağı için bu ay eski sistemden devam ettiler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.