Şimdi Ara

Şu an selvi boylum al yazmalım filminde hangi ünlüler oynayabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce Kadir inanır ve Türkan Şorayın Efsanevi filmi Selvi boylum al yazmalımı şu an hangi ikili bu ikilinin yerini tutabilir ?

• bence tutamaz aynı hikayenin filmini yine çekseler o duguyu veremezler

mesela şuan kemal sunal takliti yapanların hiçbiri tutmuyo sa onun gibi bu da
  • Hiçkimse oynayamaz,abuk sabuk bir şey çıkar...
  • Tuğba BÜYÜKÜSTÜN ve ben
    onu tanımak için herşeyimi verirdim
  • o kız çok güzel cidden....Tuğba Büyüküstün ve Colin Farrell olabilir Colin de kadir gibi bi bakış atıyo ya hani ordan çağrışım yaptı biraz hehe
    quote:

Orjinalden alıntı: commpose

Tuğba BÜYÜKÜSTÜN ve ben
    onu tanımak için herşeyimi verirdim
  • Mehmet Akif Alakurtla Tuğba Büyüküstün olabilir...
    Yani olsa olsa bunlar olur.Başkasıda olmaz herhalde....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mehmet ali alabora ve meltem cumbul efsane kadar olmasada başarılı bir performans ortaya koyabilirler diye düşünüyorum.

• arkadaşlar ben buldum ve herkes buna olumlu bakacak kanımca
    Tuğba BÜYÜKÜSTÜN (Ihlamurlar Altındaki Filiz)
    Kenan İMİRZALIOĞLU(Miroğlu yada Acı Hayat Mehmet)
    bu ikisi çok yakışık bence bu role bee abii
  • Bence ne Türkan Şoray gibi hem güzel hem o kadar başarılı bir kadın oyuncu bulunur; ne de Kadir İnanır gibi o rolü oynayabilecek bir adam bulunur.Bence o film yapılamaz.Zaten yaparlarsa Dünyayı Kurtaran Adam gibi alay konusu olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoarbix

Bence ne Türkan Şoray gibi hem güzel hem o kadar başarılı bir kadın oyuncu bulunur; ne de Kadir İnanır gibi o rolü oynayabilecek bir adam bulunur.Bence o film yapılamaz.Zaten yaparlarsa Dünyayı Kurtaran Adam gibi alay konusu olur.

+1905
    Orjinaline saygıyla....
  • quote:

Bence ne Türkan Şoray gibi hem güzel hem o kadar başarılı bir kadın oyuncu bulunur; ne de Kadir İnanır gibi o rolü oynayabilecek bir adam bulunur.Bence o film yapılamaz.Zaten yaparlarsa Dünyayı Kurtaran Adam gibi alay konusu olur.

arkadaşlar bizde burada onların üstüne oyuncu olduğunu düşünmüyoruz ama günümüzde olsa acaba o rolde kimler çok yakışırdı diyoruz bizde biliyoruz herşeyin ilki güzeldir ve o filmin rolünde bugün kü günümüzde kim olsa yakışırdı diye soruyoruz soru bu eğer anlamamışsanız çok daha ayrıntılı bir biçimde de anlatabiliriz ama sanırım bu yeterli olur
  • quote:

quote:

arkadaşlar bizde burada onların üstüne oyuncu olduğunu düşünmüyoruz ama günümüzde olsa acaba o rolde kimler çok yakışırdı diyoruz bizde biliyoruz herşeyin ilki güzeldir ve o filmin rolünde bugün kü günümüzde kim olsa yakışırdı diye soruyoruz soru bu eğer anlamamışsanız çok daha ayrıntılı bir biçimde de anlatabiliriz ama sanırım bu yeterli olur

bende isim versem hiçbiri Türkan Şoray ve Kadir İnanır gibi isimlerin yanında duramaz diye isim verme gereksinimi duymadım.Çok yetenekli oyuncular vardır eminim ama bu filme yetmez hiçbiri.

• quote:

quote:

quote:

bende isim versem hiçbiri Türkan Şoray ve Kadir İnanır gibi isimlerin yanında duramaz diye isim verme gereksinimi duymadım.Çok yetenekli oyuncular vardır eminim ama bu filme yetmez hiçbiri.

sanıyorum anlatamadım biz onlara rakip felan aramıyoruz onların üstünde oyuncu var da demiyoruz sadece ama sadece bu günümüzde olsa acaba kim oynar diyoruz lütfen başlıkları okuyalım düşünerek cvp verelim ne dersin ?

• iyi o zaman. Türkan Şoray'ı Oya Aydoğan Kadir İnanır'ı Nuri Alço!
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

mehmet ali alabora ve meltem cumbul efsane kadar olmasada başarılı bir performans ortaya koyabilirler diye düşünüyorum.

Tam Mehmet Ali Alabora yazmaya girmiştim boyu endamı
  • Alabora bence oyuncu olarak kötü birisi,eve dönüş filminde berbat oynamış...
  • kim oynarsa oynasın o duyguyu veremez bence kimse oynayamaz
  • kadir inanır ın şimdiki versiyonu kenan imirzalıoğlu gibime geliyor ama türkan şoray bana göre tek...
  • erkek konusunda kararsızım ama türkan şoray'ın rolünü özge özberk oynayabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.