Şimdi Ara

Şu an için bağlanılacak en iyi eDonkey sunucusu ve Mod önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzunca bir süredir eMule eXtreme Mod ile DonkeyServer No2'ye bağlantı kuruyorum. Fakat son zamanlarda iyiden iyiye arşivlerde azalma ve kaynak bulmada zorluklar hissediyorum.

Sizin bağlandığınız ve tavsiye edebileceğiniz daha iyi sunucular var mı?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BelarusMartini -- 1 Eylül 2007; 14:10:15 >

• Ben de aynı şekilde arkadaşım:) Filmlerde dena değil ama her filmi bulmuyor bazen. ben de u*torrent+eXreme Emule kullanıyorum artık. Emule modumuz gayet iyi endişhe etme. Benin merak ettiğim emulede server olayı nası oluyo. serverdan servera pek farketmiyor gibi?? Bide arama yaparken 'sunucu' , '(genel) sunucular', 'kad ağ' ve 'filedonkey(web)' var. ben genelde 'sunucu' seçeneğinde arattırıyorum. full metal jacket.avi adından dosya indirdim mesela aynen böyle adı, ispanyolca çıktı ve türkçe altyazıların hiçbiri uymadı!!! Bunun için divx*forever, divx*planet gibi siteler önerdiler ordan ed2k linklerini böylece release grupları olduğu için rahat altyazı bulunur diye. öyle yaptım ama e d2k linkleri yavaş gibi. bu link olayı nası oluyo tam olarak?? bir sürü site var link veren. Sunucularda falan aratmaktan farkı, avantaju dezavantajı nedir? black emule, metal madness, dead donkey gibi müzik ve korku filmleri için bile açılmış ed2k siteleri var lütfen biri bunları da açıklarsa tam olarak, çok faydalı olur ona göre indiririz. bide demon*oid üyesi oldum sonunda ama pek iyi değil. torrent*leech sitesi iyi diyolar bi davetiyesi olan varsa orayı da denemek istiyorum.
    teşekkürler.

• extreme kullanıyordum uzun süredir geçen yıl kullandığım resurrection moda geçtim yeniden indirme hızı çok iyi
    donkeyserver 2 şuan en iyisi gözüküyor ama dosyalarda bariz şekilde azalma var ingilizce film bulmak bazen zor oluyor donkeyserver aralarında gidip gelin bazen bulamazsanız
  • valla ya! hep ITA falan italyanca bilmem nece. adam gibi release gruplarının yayınladığı güzel riplenmiş ingilizce film lazım! altyazı da sorun olmaz. bide film arşivi geniş olmalı yoksa en yeni en şatafatlı en kötü filmleri torrenten çok hızlı indirebiliyoruz nasıl olsa. emule de hiç klasik, adam gibi film ve dizilein %100 kaynak ve çok sayıda kaynak yok. hangi serveri tavsiye edersiniz? müzik için, film için vs hangi serverlar iyididr? emule server 2,3,4,5,6 fln var benzer. bunlar aynı mıdır. bide bytedevils falan var. açıklama yapan yok mu??
  • mod olmadan offical emule plus 1.2 kullanıyorum.server da donkey server no:1.catır catır dl yapıo.yanlız turk filmi isinde iyi olmuyor.kaynak yok denecek kadar az.kad destegi yok.ama yabancı relase lerde durmak bilmeden dl yapıorum sorunsuzca
  • eMule MorphXt 10.1 tavsiye ederim yalnız bu modda 10k nın altında upload verirsen download limitlenir.
    Bu arada kad a bağlandıktan sonra hangi sunucuya bağlandığının bir önemi yok. dosya sayısının sunucuyla alakası yok. Donkey no 2 hala iyi bir sorun yok.
  • donkey server mı kaldı ...turkmule 4.5 ve razorback 3.1 kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.