Şimdi Ara

Şu an bir tek Atatürk Havalimanı çalışıyor. O da Kapalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “Milyarlarca dolar harcayıp yapılan İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı kötü hava şartları sebebiyle çalışmıyor. Kötü hava şartlarından etkilenmeyen, Putin'in de biraz önce güvenli iniş yaptığı Atatürk Havalimanı kör bir inat yüzünden kapalı! Şu an İstanbul'daki havalimanları en çok rötar yapan havalimanları arasında tüm dünyada ilk sıraya yükselmiş! Boşuna dememişler "aklıyla inatlaşan"...”
    Sinan Oğan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gerçekten çok yazık,bir avuç insanın ben yaptım oldu zihniyeti ile saçma sapan plansız programsız işler yapıyorlar.

Oraya gömülecek parayla otoyol yapılsa daha faydalı olurdu.
  • İstanbul havalimanin da uçuşlar devam ediyor.

Sabiha da da uçuşlar pistten çıkan uçak yüzünden durdu.

Sabiha ya inemeyen Pegasus uçakları İstanbul havalimanina indi.

Atatürk Havalimanı operasyonun normal gözükme nedeni sadece özel jestler ve kargo uçaklarının inmesi. Yani doğru düzgün inen uçak olmaması.

Yoksa aynı durum Atatürk Havalimanı nda da olacaktı. Belki daha kötüsü. İstanbul havalima ninda Park yeri sıkıntısı yok çünkü. Atatürk te bu zamanlarda uçaklar inse bile park edecek yer bulamıyordu. Uçmak istesen önünde 15 uçak kalkış için sıra bekliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya
    1 saat önce arkadaşlarla İstanbul havalimanından geldik, hiç bir sorun yok:)) hatta sabiha daki uçak pisten çıkmasından sonra bütün uçuşlar İstanbul'a yonlendirildi, bu kadar kör muhaliflik sağlığa zarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haluk Pekşen
    @halukpeksen
    Dünyanın en büyük şehirlerinden birisi olan İstanbul’da büyük bir havalimanı skandalı yaşanıyor.Havacılık sektörü korku içinde,skandal ayyuka çıktı.Ben yapmadım Binali yaptı tartışmaları kimseyi kurtarmaz.Allah Korusun daha vahim bir durum olmadan.#AtaturkHavalimanıAçılsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.