Şimdi Ara

Şu ağla kudur yazanlara gıcık oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu lafı edenlerin kafasına lahmacun küreğiyle vuracaksın.

Adam aptalca bir şey yazıyor tepki gösterdiğinde de karşılığında "ehehe ne kudurdun be ağlayarak günlüğüne yaz" diyor.

Ne diyim kardeşim susayım mı? Sana tabiki cevap vereceğim bu benim hakkım. Evet kuduruyorum çünkü lafların sinir bozucu ve gerizekalıca. Tabiki "ağlayacağım". Evet ağlıyorum ama senin bu salaklığına ağlıyorum.

Sen beni aptal yerine koyarsan ben de senin defterini dürerim hiç kusura bakma. Sen beni gömmeye, benim üzerimden egonu tatmin etmeeye çalışırsan ben de seni öteki tarafa gönderirim ve tek laf etmeye hakkın olmaz.

Sana ve senin avanelerine tepki gösteren herkes kuduruk zaten. Sendensek tanrı sınıfındayız. Değilsek gömülecek taraftayız senin gibi bir dingile göre.

Bir diğer mevzuda bu, laflarından etkilenmediğin halde kendince fantezi kurup "off adamı nasıl gıcık ettim oh yeah harikayım" diyenler mi diyim troll mü diyeyim.

Adam bana sataşıyor zerre etkilenmiyorum laflarından bunun aksinde bir belirti de göstermiyorum adam k.çına itfaiye hortumu kaçmış gibi "nasıl da kuduruyorsun ama hehehe" diye coşuyor, kendince bir fantezi kuruyor bir şeyler yaşıyor. Bu tayfayı cidden anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 16 Temmuz 2021; 15:56:38 >

• Slade wilson yargi dagitirkene

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar ağlayıp kudurdugunuza göre millet dogru yolda KUDURRRRRR

• hagh kullanıcısına yanıt

Yargı yetmiyor be hocam. Cidden yetmiyor. Polis kuvveti vs de lazım ki keşke bu adam bana grup yapsaydı diyecek hale gelsinler.

• Şuna tiltim, buna tiltim diyenlerin kafasına lahmacun küreğiyle vuracaksın.

• konularını ve fikirlerini çok beğeniyorum hocam, böyle devam

@Bisikletçi76

• Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tiltim lafına uyuz oluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL en uyuz olduğunuz tipler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu ağla kudur yazanlara gıcık oluyorum 

• Üzgünüm dostlar evet o laf da biraz gıcık edici Şu ağla kudur yazanlara gıcık oluyorum 

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam sağolasınŞu ağla kudur yazanlara gıcık oluyorum Şu ağla kudur yazanlara gıcık oluyorum 

• q ile yazıyorlar bir de , en kötüsü o , qudur nedir be

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagh -- 16 Temmuz 2021; 16:12:23 >
  • Şu ağla kudur yazanlara gıcık oluyorum
  • Cs de yenilince hile yazanlara ağla yazıyorduk biz. 🤣🤣 Bu nasıl seviye.

• Pikelenjelo kullanıcısına yanıt
    Şu ağla kudur yazanlara gıcık oluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.