Bu lafı edenlerin kafasına lahmacun küreğiyle vuracaksın. Adam aptalca bir şey yazıyor tepki gösterdiğinde de karşılığında "ehehe ne kudurdun be ağlayarak günlüğüne yaz" diyor. Ne diyim kardeşim susayım mı? Sana tabiki cevap vereceğim bu benim hakkım. Evet kuduruyorum çünkü lafların sinir bozucu ve gerizekalıca. Tabiki "ağlayacağım". Evet ağlıyorum ama senin bu salaklığına ağlıyorum. Sen beni aptal yerine koyarsan ben de senin defterini dürerim hiç kusura bakma. Sen beni gömmeye, benim üzerimden egonu tatmin etmeeye çalışırsan ben de seni öteki tarafa gönderirim ve tek laf etmeye hakkın olmaz. Sana ve senin avanelerine tepki gösteren herkes kuduruk zaten. Sendensek tanrı sınıfındayız. Değilsek gömülecek taraftayız senin gibi bir dingile göre. Bir diğer mevzuda bu, laflarından etkilenmediğin halde kendince fantezi kurup "off adamı nasıl gıcık ettim oh yeah harikayım" diyenler mi diyim troll mü diyeyim. Adam bana sataşıyor zerre etkilenmiyorum laflarından bunun aksinde bir belirti de göstermiyorum adam k.çına itfaiye hortumu kaçmış gibi "nasıl da kuduruyorsun ama hehehe" diye coşuyor, kendince bir fantezi kuruyor bir şeyler yaşıyor. Bu tayfayı cidden anlamıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 16 Temmuz 2021; 15:56:38 > |
Bildirim