Şimdi Ara

Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cyanide Studio geçtiğimiz günlerde yeni bir RPG oyunu Styx: Master of Shadows duyurdu ve bir kaç görsel yayımladı.
    Oyun PC,PS4 ve XONE için geliştiriliyor ve bu yıl içerisinde çıkacak.

Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU] Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU] Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU] Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU]

http://www.vg247.com/2014/01/22/styx-master-of-shadows-is-an-infiltration-rpg-in-the-works-at-cyanide-studio/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 27 Haziran 2014; 23:54:29 >

• Efsane cok beğendim güzele benziyor, takibe aldım. Umarım daha fazla resim ve video gelir
  • Resimdeki gobline of orcs and men deki hınzıra benziyordu bakayım dedim aynı firma imiş. Bakalım nasıl bir iş çıkatacaklar. Of orcs and men'de yenilikçi güzel düşünceler yer alsa da oyun sıradanlaşıyordu bir süre sonra.

Daha çok stealth ağırlıklı olacak gibi bakalı mbu sefer iyi bir şey sunacaklar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 26 Ocak 2014; 11:49:25 >
  • Cyanide firmasından Loki tarzı bir tane daha sağlam oyun çıkarsa iyi; bu oyunda öyle gözüküyor ama sonuç gene hüsran olmasın.
  • Güzele benziyor, takipte kalalım.
  • Keşke karakterimiz human olsaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU] Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU] Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU] Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU]

•  Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU] Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU] Styx: Master of Shadows [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 5 Haziran 2014; 18:41:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

oyun çıkmış var mı deneyen ?

Pardon yanlış alıntıladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 7 Ekim 2014; 22:44:53 >
  • videolarını izledim şimdi hoşuma gitti baya
  • oynayanlar oyunun türü tam olarak nedir ?
  • oyunun başından itibaren gameplayi;

http://www.youtube.com/watch?v=wMbciE4EkWI&list=PLr8gxRRYC2EPtVG5Ak_IG9xydKVmf6q6F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 8 Ekim 2014; 9:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

oynayanlar oyunun türü tam olarak nedir ?

Action rpg gizlilik turunde oyun.videolardan anlasiliyor.bende denemedim daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

oynayanlar oyunun türü tam olarak nedir ?

Action rpg gizlilik turunde oyun.videolardan anlasiliyor.bende denemedim daha

ilk mesajda rpg denmiş ama rpg kısımı çok az sanırım daha çok gizlilik aksiyon daha ağır gibi sanki gerçi öyle olması iyi rpg çok fazla olunca aksiyonu köreltiyor biraz .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.