Şimdi Ara

Styx: Master of Shadow Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok abartı olmuş puan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dark ısımlı yine boyle dusuk butceli gizlenme oyunu BSC den 2,8 almıştı.Yani incelemeden size verilen mesaj paranızı çöpe atmayındı.Bu oyuna 3,5 değilde 4-4,5 verilebilirdi ama bu bir şeyi değiştirmez.Anca bundle sitelerinde paket içinde bulunursa alınabilir oyun olmuş.30 dolarınızı daha guzel oyunlara harcayın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 15 Ekim 2014; 10:23:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: HIGHER<br><br>bsc sana tavsiye sakın bu yolda ilerleme<br>ilk olarak <span class="f1p4d" id="f1p4d_6" style="height: 13px;">drive</span> clup <br>sonra bu oyun incelemeleri aceleye getiriyorsunuz ve bocalıyorsunuz sadee sizi takip ediyorum o yüzden az özen gösterin varsın 3 gün sonra çıksın inceleme mühim değil kaliteli içerik yapın bizde arkanızda duralım sizin <br>saygılar</blockquote><br><br>oyunu ilk defa görmüşüm.. giriyim bakıyım bu nedir diye... 3.5 puanı gördüm ilk önce sonra senin yorumu gördüm.. 3.5 puanlık oyunu zaten incelemesi bile adamın profesyonelliği... 3.5 puanlık oyuna bir kaç oynanış videosu gösterse.. ve dese .. Allah belasını versin dese.. çöp dese .. vaktim gitti.. derslerde bu kadar sıkılmıyordum dese .. alkışlarım..


    dur tahmin edeyim torrentçimisin evladım?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • o kadar mi kotu ya
  • verilen puan umrumda bile değil hatta bence puan sistemi - eğer bu şekilde devam edecekse - güzel olur. Çünkü bazen çok abartı puanlar veriliyor. Çoğu kişinin 'iyi oyun' diye nitelediği bir yapım bence en fazla 8.5 almalı. Yılın oyununa aday gösterilmesi muhtemel bir oyunda 8.5 - 9 aralıgında bir puan almalı. Böyle çok göze batan hataları barındıran oyunlar için böyle notlar gayet yerinde.

    Benim eleştirdiğim sadece şöyle bir nokta var; hantal counter sistemi denilmiş (iki oyunu karşılaştırmıyorum hemen bombardımana tutmayın..) dark soulstaki counter sistemide çok yavaş ve hantal üstelik o oyunda daha fazla düşmanla haşır neşir oluyoruz ve saklanıp gitme gibi bir şansımızda yok. Hani bence böyle stealth tarzda bir oyun için combat sisteminin yavaş olması yetersizlik olarak dğeil oyuncuyu gizlenerek ilerlemeye itmesi açısından iyi olmuş. Onun dışında eski Ersin incelemesi tadını aldığım için mutluyum bide araya 'direk olarak' sıkıştırsaydın daha güzel olurdu abi :D




  • Arkadaşlar merhaba,

    Öncelikle videoda çalan şarkı adını vereyim; Dawaun Parker -- Grape Street .

    Yorumlarınız için teşekkürler. Gelen yorumlar doğrultusunda birkaç açıklama yapma gereği duydum. Özellikle eski, dinazor diyebileceğim oyuncular bu konuda beni daha iyi anlayacaktır.

    Şimdi puan konusunda sadece ülkemizde değil tüm dünya oyun basınında çok büyük bir karmaşa söz konusu. 30 dolarlık bir oyun sizi bir saat bile oyalayamıyor ve eğlendiremiyorsa o oyuna kimse para vermez. Haa korsan oynuyor ve bir saat bile eğleniyorsanız zaten bedava gelen bu eğlence oyuna pozitif bakmanızı sağlayabilir. Zaen incelemedeki indie vurgusunu da bu nedenle yaptım.

    Puanlama sisteminde bu açıklamayı daha önce de bir videoda yapmıştım. Tekrar edeyim. Artık 6-7 puan alan oyunlara malesef çoğu oyuncu çöp gözü ile bakıyor. Ama 6-7 puan alan bir oyun türünde iyi bir oyundur ve oynanabilir. 8-9 puan alan bir oyun gerçekten harikadır. 9 üstü olan oyunlar ise şahaser dediğimiz türe girmeli. Bu puanlama sistemi eskiden bu şekilde işliyordu ama günümüzde malesef oyun 8 puan bile alsa "yahu bu oyun nasıl 8 alır" yorumları gelebiliyor. Halbuki 8 çok iyi bir puan. Ama günümüzde puan algısı 1'den değil 6'dan başlar oldu. Yani 6 alan bir oyuna çok kötü gözü ile bakılıyor. Bu videoya 5-6 verilmeliydi denmesinin en büyük sebebi de bu.

    Dönem dönem bu puan ortalamasını tutturma çabalarım oluyor. Ama iyi bir oyuna 7.5 vs verdiğinizde farklı bir editör ya da yayın organı o oyuna ya da benzer bir yapıma 8.5 - 9 verince puan algılaması da karışmış oluyor doğal olarak. Fazla da uzatmadan özetleyecek olursam puan dengesini en azından kendi videolarımda tutturmaya çalışacağım. Yani bir oyuna 7 verdiysem o oyun kötü değildir. 3-4 verdiysem kötüdür.

    Oyundaki counter sistemine gelecek olur isek oynayanlar daha iyi bilir böyle bir sistem zaten yok, stabil değil. Keşke Dark Souls'taki gibi olsaymış bir şeye benzermiş. Sizi gizli ilerlemeye zorluyor doğru ama bu zorlama zorluk nedeniyle değil sistemin kötü işlemesinden kaynaklanıyor. Kaldı ki gizli ilerlediğinizde bile oyundan gerekli geri dönüş ya da eğlenceyi alamıyorsunuz.

    Teşekkürler, iyi oyunlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincourt

    Arkadaşlar merhaba,<br> <br> Öncelikle videoda çalan şarkı adını vereyim; <b>Dawaun Parker -- Grape Street </b>. <br> <br> Yorumlarınız için teşekkürler. Gelen yorumlar doğrultusunda birkaç açıklama yapma gereği duydum. Özellikle eski, dinazor diyebileceğim oyuncular bu konuda beni daha iyi anlayacaktır. <br> <br> Şimdi puan konusunda sadece ülkemizde değil tüm dünya oyun basınında çok büyük bir karmaşa söz konusu. 30 dolarlık bir oyun sizi bir saat bile oyalayamıyor ve eğlendiremiyorsa o oyuna kimse para vermez. Haa korsan oynuyor ve bir saat bile eğleniyorsanız zaten bedava gelen bu eğlence oyuna pozitif bakmanızı sağlayabilir. Zaen incelemedeki indie vurgusunu da bu nedenle yaptım.<br> <br> Puanlama sisteminde bu açıklamayı daha önce de bir videoda yapmıştım. Tekrar edeyim. Artık 6-7 puan alan oyunlara malesef çoğu oyuncu çöp gözü ile bakıyor. Ama 6-7 puan alan bir oyun türünde iyi bir oyundur ve oynanabilir. 8-9 puan alan bir oyun gerçekten harikadır. 9 üstü olan oyunlar ise şahaser dediğimiz türe girmeli. Bu puanlama sistemi eskiden bu şekilde işliyordu ama günümüzde malesef oyun 8 puan bile alsa "yahu bu oyun nasıl 8 alır" yorumları gelebiliyor. Halbuki 8 çok iyi bir puan. Ama günümüzde puan algısı 1'den değil 6'dan başlar oldu. Yani 6 alan bir oyuna çok kötü gözü ile bakılıyor. Bu videoya 5-6 verilmeliydi denmesinin en büyük sebebi de bu.<br> <br> Dönem dönem bu puan ortalamasını tutturma çabalarım oluyor. Ama iyi bir oyuna 7.5 vs verdiğinizde farklı bir editör ya da yayın organı o oyuna ya da benzer bir yapıma 8.5 - 9 verince puan algılaması da karışmış oluyor doğal olarak. Fazla da uzatmadan özetleyecek olursam puan dengesini en azından kendi videolarımda tutturmaya çalışacağım. Yani bir oyuna 7 verdiysem o oyun kötü değildir. 3-4 verdiysem kötüdür.<br> <br> Oyundaki counter sistemine gelecek olur isek oynayanlar daha iyi bilir böyle bir sistem zaten yok, stabil değil. Keşke Dark Souls'taki gibi olsaymış bir şeye benzermiş. Sizi gizli ilerlemeye zorluyor doğru ama bu zorlama zorluk nedeniyle değil sistemin kötü işlemesinden kaynaklanıyor. Kaldı ki gizli ilerlediğinizde bile oyundan gerekli geri dönüş ya da eğlenceyi alamıyorsunuz.<br> <br> Teşekkürler, iyi oyunlar.


    müziğin ismi için teşekkürler her videonun altına müziği simini yazsanız daha iyi olur diye düşünüyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rodinatr

    ersin kılıcın dönmesine sevindim fakat inceleme çok sağlıklı olmamış bence kendime oynuyorum. Ayrıca metacritic puanlarıda o kadar kötü değil. Biraz aceleye getirilmiş bir inceleme gibi duruyor<br><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=98423799&url=http://www.metacritic.com/game/pc/styx-master-of-shadows" data-href="http://www.metacritic.com/game/pc/styx-master-of-shadows">http://www.metacritic.com/game/pc/styx-master-of-shadows</a>


    Senin bahsettiğin site yabancı site amerikada yaşan adamla bizler aynı maaşı almıyoruz adam en kötü 3 bin dolar alsa ayda 6 bin türk lirası eder kafalarına göre harcayabiliyorlar paralarını 30 dolar bu oyun için aşırı fazla ve puanda çok iyi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Son zamanlarda çıkan en iyi gizlilik oyunu, özellikle Thief seviyorsanız tavsiye ediyorum şiddetle. Oynanmasını tavsiye ettiğim zorluk seviyesi Goblin, en iyi deneyim ve eğlenceyi bu şekilde alırsınız oyundan. Biraz ileriyi planlayarak oynamaya sürüklüyor oyun bu şekilde, hem ezik bir goblin gibi hissediyorsunuz(herkes tek vuruşta öldürüyor) hem de işler yolunca gidince

    Rahat kontroller, güzel optimizasyon, sayıca çok az bug, geniş haritalar, birden fazla ilerleme ve çözüm yolu, idare eder yapay zeka, güzel ve değişik yan görevler oyunun artıları diyebilirim.
    Eksileri olarak da mekanların hep benzer, sıkıcı tipte olması ve bazı bölümlerde eski haritalara dönmemiz olabilir(değişiyor gerçi mekan az da olsa ve yeni düşmanlar ekleniyor). Ufak ve bağımsız bir firmaya göre göz ardı edilebilir bir eksi bence. Seslendirme ana karakterler dışında toplamda 2 kişi tarafından yapılmış gibi :).

    Yan görevlerle birlikte 20 saate yakın oyun süresi var diyebilirim ve tekrar oynanabilecek bir yapısı var. (sessizde bitirebilirsiniz bütün oyunu, kasap olarak da) İçerik olarak çok daha sığ ve boş oyunlar 50-60 dolara giderken şu oyun 20-25 doları fazlasıyla hakkediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 15 Ekim 2014; 17:24:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FalloutNV




    Saolun
  • Oyunu biraz oynama fırsatım oldu dövüş sistemini gördükten sonra kapattım hemen oyunu.İnceleme de gayet iyi olmuş puanı da yerinde bence.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bi 10 dolar daha koyarım far cry 4 alırım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: HIGHER<br><br>bsc sana tavsiye sakın bu yolda ilerleme<br>ilk olarak <span class="f1p4d" id="f1p4d_6" style="height: 13px;">drive</span> clup <br>sonra bu oyun incelemeleri aceleye getiriyorsunuz ve bocalıyorsunuz sadee sizi takip ediyorum o yüzden az özen gösterin varsın 3 gün sonra çıksın inceleme mühim değil kaliteli içerik yapın bizde arkanızda duralım sizin <br>saygılar</blockquote><br><br>oyunu ilk defa görmüşüm.. giriyim bakıyım bu nedir diye... 3.5 puanı gördüm ilk önce sonra senin yorumu gördüm.. 3.5 puanlık oyunu zaten incelemesi bile adamın profesyonelliği... 3.5 puanlık oyuna bir kaç oynanış videosu gösterse.. ve dese .. Allah belasını versin dese.. çöp dese .. vaktim gitti.. derslerde bu kadar sıkılmıyordum dese .. alkışlarım..</blockquote><br><br>dur tahmin edeyim torrentçimisin evladım?


    hayır 4 sene ps3 kullandım.. şimdide ps4 kullanıyorum..
    http://psnprofiles.com/SummitTR

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Son zamanlarda çıkan en iyi gizlilik oyunu, özellikle Thief seviyorsanız tavsiye ediyorum şiddetle. Oynanmasını tavsiye ettiğim zorluk seviyesi Goblin, en iyi deneyim ve eğlenceyi bu şekilde alırsınız oyundan. Biraz ileriyi planlayarak oynamaya sürüklüyor oyun bu şekilde, hem ezik bir goblin gibi hissediyorsunuz(herkes tek vuruşta öldürüyor) hem de işler yolunca gidince <br> <br> Rahat kontroller, güzel optimizasyon, sayıca çok az bug, geniş haritalar, birden fazla ilerleme ve çözüm yolu, idare eder yapay zeka, güzel ve değişik yan görevler oyunun artıları diyebilirim.<br> Eksileri olarak da mekanların hep benzer, sıkıcı tipte olması ve bazı bölümlerde eski haritalara dönmemiz olabilir(değişiyor gerçi mekan az da olsa ve yeni düşmanlar ekleniyor). Ufak ve bağımsız bir firmaya göre göz ardı edilebilir bir eksi bence. Seslendirme ana karakterler dışında toplamda 2 kişi tarafından yapılmış gibi :).<br> <br> Yan görevlerle birlikte 20 saate yakın oyun süresi var diyebilirim ve tekrar oynanabilecek bir yapısı var. (sessizde bitirebilirsiniz bütün oyunu, kasap olarak da) İçerik olarak çok daha sığ ve boş oyunlar 50-60 dolara giderken şu oyun 20-25 doları fazlasıyla hakkediyor.


    katiliyorum oyun baya sevkli , tek hata da bazen affetmiyor :) blümü tekrar oynamak gerekiyor , aslinda yeni Thief oyunun'dan bile daha cok begendim oyunu :)

    nedense ps4'te trophy'leri gözükmüyor ?

    Pc'te oynarken'de hic has vermemisti :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 16 Ekim 2014; 2:27:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • ne boş işler satırlarca yorum yazıyon üşenmiyonmu arkadaşım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunu oynamadım ama bu çelişkili puanlar düşündürücü. en gerçekçi puanlar genelde metacritic olur o da 7/10. 7 nin manası, ortada bir emek var ama eksikleri var daha iyi olabilirmiş demek. 3.5 ise bu oyun 5 para etmez, ismini bile okumayın direk kaçın demek. yıllardır böyleydi. şimdi 7 nere 3.5 nere. peki size soruyorum eyyy BSC editörleri biz hangisine inanalım. tamam herkesin oyun değerlendirmesi farklıdır saygı duyarım ama meta skoru bile 7 ise demek ki çok daha fazla puan verenler olmuş. eskiden hiç böyle sıkıntılar yoktu, atıyorum bir oyuna 8 veren 7 veren 6 veren olurdu bakış açısına göre ama gidip de kafasına göre 3.5 veren çıkmazdı. bu durum sadece bsc için geçerli değil, dünya genelinde bir standartsızlık söz konusu. kimse de sallamaz sanırsam bu saatten sonra hangisi kaç puan vermiş, çünkü gerçeği yansıtmıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    oyunu oynamadım ama bu çelişkili puanlar düşündürücü. en gerçekçi puanlar genelde metacritic olur o da 7/10. 7 nin manası, ortada bir emek var ama eksikleri var daha iyi olabilirmiş demek. 3.5 ise bu oyun 5 para etmez, ismini bile okumayın direk kaçın demek. yıllardır böyleydi. şimdi 7 nere 3.5 nere. peki size soruyorum eyyy BSC editörleri biz hangisine inanalım. tamam herkesin oyun değerlendirmesi farklıdır saygı duyarım ama meta skoru bile 7 ise demek ki çok daha fazla puan verenler olmuş. eskiden hiç böyle sıkıntılar yoktu, atıyorum bir oyuna 8 veren 7 veren 6 veren olurdu bakış açısına göre ama gidip de kafasına göre 3.5 veren çıkmazdı. bu durum sadece bsc için geçerli değil, dünya genelinde bir standartsızlık söz konusu. kimse de sallamaz sanırsam bu saatten sonra hangisi kaç puan vermiş, çünkü gerçeği yansıtmıyor.


    metacritic te cod ghosta 76 verdi ama kullanıcı ortsı 2.6 kişiden kişiye göre değişebilir oyun zevki

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • klongs kullanıcısına yanıt
    Styx' in metacritic kullanıcı ortalaması da 7.5 işin güzel yanı. Eksileri var ama genel olarak güzel bir oyun olduğu kabul görüyor diyebiliriz. BSC haricinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klongs

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: pcrex<br><br>oyunu oynamadım ama bu çelişkili puanlar düşündürücü. en gerçekçi puanlar genelde metacritic olur o da 7/10. 7 nin manası, ortada bir emek var ama eksikleri var daha iyi olabilirmiş demek. 3.5 ise bu oyun 5 para etmez, ismini bile okumayın direk kaçın demek. yıllardır böyleydi. şimdi 7 nere 3.5 nere. peki size soruyorum eyyy BSC editörleri biz hangisine inanalım. tamam herkesin oyun değerlendirmesi farklıdır saygı duyarım ama meta skoru bile 7 ise demek ki çok daha fazla puan verenler olmuş. eskiden hiç böyle sıkıntılar yoktu, atıyorum bir oyuna 8 veren 7 veren 6 veren olurdu bakış açısına göre ama gidip de kafasına göre 3.5 veren çıkmazdı. bu durum sadece bsc için geçerli değil, dünya genelinde bir standartsızlık söz konusu. kimse de sallamaz sanırsam bu saatten sonra hangisi kaç puan vermiş, çünkü gerçeği yansıtmıyor.</blockquote><br><br>metacritic te cod ghosta 76 verdi ama kullanıcı ortsı 2.6 kişiden kişiye göre değişebilir oyun zevki


    kullanıcı puanları baz alınmaz, troll amaçlı 10/10 ve 0/10 veren çok fazla kullanıcı var. otoritelerin inceleme puanları daha güvenilir tabi istisnalar da var ve tartışmaya sebep oluyor, bsc gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.