Şimdi Ara

Styx: Master of Shadow Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • pc ye yakışır vasatlıkta bir oyun. Tam bir pc oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

pc ye yakışır vasatlıkta bir oyun. Tam bir pc oyunu.

Yav he he.

Bu arada oyun kesinlikle bu puandan çok daha fazlasını hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 18 Ekim 2014; 14:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kesinlikle size katılmıyorm. Bu puanı hak etmiyor. Kendi hatalı oyununuza sinirlenip resmen eleştirmek için yapmışsınız bu incelemeyi. Oyunu yarısına kadar oynadım şimdi türkçe yamayı bekliyorum baştan oynayacağım. Kesinlikle 1 tane bile bug, oyun hatası yaşamadım. Yapay zeka o kadar iyi ki bölümler çok zor geliyor. Sizin durduğunuz gibi durmayı bırak arkasından hızlı yürürsem bile fark ediyorlar. Sizin sürümünüzde bir sorun var bence. Oyun kesinlikle çok güzel. En güzel yani da styxin espirili konuşmaları :)

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: HIGHER<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: HIGHER<br><br>bsc sana tavsiye sakın bu yolda ilerleme<br>ilk olarak <span class="f1p4d" id="f1p4d_6" style="height: 13px;">drive</span> clup <br>sonra bu oyun incelemeleri aceleye getiriyorsunuz ve bocalıyorsunuz sadee sizi takip ediyorum o yüzden az özen gösterin varsın 3 gün sonra çıksın inceleme mühim değil kaliteli içerik yapın bizde arkanızda duralım sizin <br>saygılar</blockquote><br><br>oyunu ilk defa görmüşüm.. giriyim bakıyım bu nedir diye... 3.5 puanı gördüm ilk önce sonra senin yorumu gördüm.. 3.5 puanlık oyunu zaten incelemesi bile adamın profesyonelliği... 3.5 puanlık oyuna bir kaç oynanış videosu gösterse.. ve dese .. Allah belasını versin dese.. çöp dese .. vaktim gitti.. derslerde bu kadar sıkılmıyordum dese .. alkışlarım..</blockquote><br><br>dur tahmin edeyim torrentçimisin evladım?</blockquote><br><br>hayır 4 sene ps3 kullandım.. şimdide ps4 kullanıyorum.. <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=98612342&url=http://psnprofiles.com/SummitTR" data-href="http://psnprofiles.com/SummitTR">http://psnprofiles.com/SummitTR</a>

Eminim utanmıştır şimdi birazcık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrazrael -- 21 Ekim 2014; 0:51:09 >

• Oyun tamamen gizli bir şekilde ilerlememiz üzerine kurulmuş. Sabirsizlara gore değil. En ufak dikkatsizlik en son kayit noktasına geri gitmenize sebep oluyor. Bu yüzden bol bol oyunu kaydedin. PC surumunde bahsedilen hatalar yok. Mümkün olduğunca dövüşe girmeyin. Biraz taktiksel hareket edin. Aslinda oyun çok kotu değil ama düşmanlara yakalaninca gozune far isigi yemiş tavsan gibi çaresiz kalıyorsunuz.

Belki de kahramanimizi tavsan yerine koyarsak oyunumuz biraz daha değer kazanabilir. Hani tavsan da olsa bir zayif noktasi vardır misali...

Düzeltme: An itibarıyla oyunu sildim. Ölümden başkası yalan arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 10 Kasım 2014; 16:09:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.