Şimdi Ara

Student Coin (100x ihtimal) | Nasıl Alınır? Detaylı Anlatım | 2021'in En Büyük ICO'su! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
4.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her ICO risklidir. Ancak sunulan projeler çok teknolojik. Yani geleceği olabileceğini düşünüyorum.

Doge'ye bakın. Şaka amaçlı pump-dump coini olarak piyasaya girmiş olan doge, bugün 3.8₺ yi gördü. 1 hafta önce birisine söyleseniz sizi ıslak sopayla döverdi :)

"Keşke girseydim" dememek için, bütçenizi sarsmayacak, vazgeçebileceğiniz bir miktar kadarını atabilirsiniz.

Belki bir fatura, belki bir kira, belki bir motor, belki bir araba parası bile çıkarabilir :) Tam tersi olabileceğini de unutmayın.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

• quote:

Orijinalden alıntı: AnestezistAdayi

Binancetr'de yok sanırım.

Normal Binance'de, Paribu'da ve Bitci'de mevcut.

paribudaki kodu ne..student yazdimi cikmiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

paribudaki kodu ne..student yazdimi cikmiyo

Alıntıları Göster

şuan borsalarda satışı yok,yanlış hatırlamıyorsam 15 mayıs gibi borsalara girişi yavaş yavaş başlayacak.Sadece bir kaç borsada listelendi ama orda ki fiyatlarda şuan için önemli değil.

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

Litecoin'den bahsetmiştim orada.

Şuan Student Coin bahsettiğiniz borsada mevcut değil. Web sitesi üzerinden satın alıyorsunuz. Satın alabilmek için herhangi bir borsadan Paribu/Binance/Btcturk vb. farketmez hangi borsadan almak isterseniz Ltc alıp, Student Coin Web'de ki cüzdana gönderiyorsunuz, bakiye yükleniyor. Videoyu izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnestezistAdayi -- 16 Nisan 2021; 18:21:48 >
  • NextMan-- kullanıcısına yanıt

7 Mayıs'ta Büyük Asya Borsası'nda listelenecek. Nisan 30 son ön-satış günü.

• Geç kalmış sayılmazsınız. Siz de bu büyük ICO'da yerinizi alın!

• Kripto para alırken neden ben bu coini borsada islem görmeden önce alamadım dememek için sizlerle bir paylaşımda bulunuyorum. Merhaba Mayıs ayında kripto borsalarında işlem görecek olan ve şu anda henüz ön satışları devam eden bir öğrenci coin var. Üstelik bu coinin arkasında Harvard Üniversitesi gibi dünyanın en iyi üniversiteleri var. Erken alan yol alır hesabı sizlere naçizane tavsiyem yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bir miktar alıp beklemeniz. Ayrıca %5 ekstra coin alabiliyorsunuz vereceğim linkle. Projesi olan bir coin ve dünyanın önemli üniversiteleri ile de destekleneceği belirtiliyor. Bağlantı linki aşağıda var. Btcturk, Binance gibi yerlerden kolaylıkla satın alabilir, mayıs ayında da satış gerçekleştirebilirsiniz. Satın alimda LTC coin seçerseniz komisyon ücreti yok.https://studentcoin.live/?ref=Sxbq8495vr&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 146. Fazda ico devam ediyor 150 son. Muhtemelen 3-4 gün içinde ön satış tamamlanacak. Buradan kayıt olanlara %5 bonus STC veriyor. ICO'lar risklidir patlama veya büyük zarar ihtimali yüksektir. Aceleci olmamakta fayda var. İnceleyip araştırmadan girişmemek gerek. Sitede whitepaper , roadmap, ekip bilgileri var onlara bakmak önemli.

Yatırım tavsiyesi değildir.

• Bu hafta ön satışlar son bulacak. Değerlendirmek için geç değil henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelicem de türk lirasıyla alım varmı (binance gelirse olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 19 Nisan 2021; 22:22:12 >
  • Binance'dan LTC ile alım yapmak en karlı alım yöntemi hocam, Referans kodu ile üye olursanız aldığınız miktara ilave %5 oluyor.

Alım tutarları

Student Coin (100x ihtimal) | Nasıl Alınır? Detaylı Anlatım | 2021'in En Büyük ICO'su!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charles -- 19 Nisan 2021; 23:31:49 >
  • Demin student coine gönderdik parayı para hiç oldu ne hesapta var nede btc türkte uçtu gitti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Demin student coine gönderdik parayı para hiç oldu ne hesapta var nede btc türkte uçtu gitti :)

Bende tam gireyim diyordum yorumunuzu gördüm, buldunuz mu parayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

Bende tam gireyim diyordum yorumunuzu gördüm, buldunuz mu parayı :)

Alıntıları Göster

sabah bakıcam kafam patladı yeter artık. Sonucu söylerim. Binance ltc kapatmış zaten sinirlerim bozuk.

• fat304h kullanıcısına yanıt

Evet çünkü ICO süreci hala sonlanmadı. Totalde toplanan para 59 milyon dolar olmuş. Bu listede 13. sıraya giriyor şu an itibariyle. ICO süreci bittiği zaman liste güncellenir.

• şuan için en güvenilir nereden alabilirim, binance kullanıyorum ama binance da yok şuan sanırım

• Binance'den ltc alıp student coinin sitesindeki size verilen adrese göndereceksiniz hocam. https://studentcoin.systems/?ref=Sxh0ti3ctx Şu linkten üye olursanız yüzde 5 bonusu var, yardımcı da olabilirim

• lexington L kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler aldım stc yi, satışa ne zaman çıkıcak acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Mayıs'ta ön satıştan aldığımız coinler borsalara transfer edilebilir hale gelecek. Ondan sonra mevcut olan borsalarda satabilirsiniz, (bithumb coinsbit probit vs)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.