Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
0
Favori
16.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Izlemeyen cok sey kaybeder (kendim cektim)

Kime bela okudun kardeş

Bjk gol atti sandim yine son saniye gsliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

Şu gs şampiyon olacağına her türlü fb olsun çok daha iyi:) En azından her zaman takımlarını destekliyorlar;) Uefa kupası taraftarı takımları iyiken aslan kötüyken kedi gibiler:)

Dün bomboş tribünlere oynayan da sanica boru elazığspor'du zaten.

• Rıdvan totem falan yapıyor herhalde, gs kesin g. birliğini yener falan deyip duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

Lig daha bitmeden kimse havalara girmesin, GS nin boru gibi derbisi duruyor ve iki maçı daha var. Bu sonuçla birlikte derbi maçı daha da kızışacak ve GS nin iki maçı daha var, ne malum puan kaybetmeyeceği, dün FB konya gibi bir takıma puan kaybetti GS sanki çok iyi top oynuyorda garantilemişsiniz herşeyi. Önce şampiyon olun ondan sonra gelin, kuru gürültü yapmayın.

konya deil o kayseri konya olsa duramazsin

• Beyler bişey soracağım ama amaciniz ne hakikaten. Puan kaybettik bitti gitti bu kadar basit milleti neden tahrik ediyorsunuz. Hakikaten yakismiyor hiçbirinize.

• Bu akşam şunu bekliyorum bu onurlu insanların vereceği bir karardır her Beşiktaşlıyı da onurlu bilirim.
    Futbolda şampiyon olmayan Basketbolda son 15yıldır ilk defa play-offda çıkmayan ,bayan basketbol Takım'ı ilk turda yenilen ,bayan voleybol Takım'ı küme düşüren ve tarihinin en kötü Dönemi'ni yaşatıp başkan olduğu günden buyana Müzesi'ne neredeyse hentbol dışında bir sürahi bile koyamayan başkan be yönetim deli değerli arkadaşlarımızın biz bu işi yapamıyoruz deyip istifalarını vermelerini bekliyorum siz herzaman iyi Beşiktaşlı olarak saygınlığınızı koruyun
  • Ali Sami Yende 5.000 kişi bile gelmiyordu işte şampiyonluk şansı gidince:) Şimdi potada olunca tabii dolar o tribünler;) İyi günün taraftarınız işte ötesi yok;)

• Abi şu beşiktaş gs yi yense ve fb birinci olsa ne sevinirim şu taraftarı gördükçe sinir oluyorum

Not:3 Büyüklerden birini tutmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: sanalejder

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Sezon Başlamadan: "Şampiyon beşiktaş"
    İlk Haftalar: "Şampiyon olacağız"
    Ligin Ortaları: "Beşiktaş ağır taştır, altında kalırsınız"
    25. ve 32. Haftalar: "futbolun katili Türk hakemleri"
    33. Hafta: "sevinmek için sevmedik"
    Ligin Sonu: "İstiklal marşı ve kapanış"

UMUTLANDIRIP UTANDIRMAYIN GURUR LAN!.

demba ba yı da araya koysaydın be patron

Haydi son ki üç dört Hangimizzzz düşmedik kara sevdayaaa ?????? Hangimizzz sevmedik çılgınlar gibi

Devamı sende

https://www.youtube.com/watch?v=UpxyBUzW_WY

Adını koymuşlar Demba Ba Demba Ba
    Atsadaa atsadaa ogüzelim golleri
    Naapsın adam tek başııınaa başınaa
    Gelirken kandırmışlar adamııı adamııı
    Nerden bilsin jimnastik kulübüne geldiğini

Devamıda sende patron

• Puan farkı

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45
  • quote:

Orijinalden alıntı: aortdamarı

quote:

Lig daha bitmeden kimse havalara girmesin, GS nin boru gibi derbisi duruyor ve iki maçı daha var. Bu sonuçla birlikte derbi maçı daha da kızışacak ve GS nin iki maçı daha var, ne malum puan kaybetmeyeceği, dün FB konya gibi bir takıma puan kaybetti GS sanki çok iyi top oynuyorda garantilemişsiniz herşeyi. Önce şampiyon olun ondan sonra gelin, kuru gürültü yapmayın.

Pardon Kayseri'ydi, her neyse karıştırdım ama mesaj alındı sonuçta.

GS liler çok sevinmesin, arena da puan puan diye kıvranacaksınız. FB şampiyon olursa o zaman gülerim halinize. :D

• bazıları hala beşiktaşlılığın olayını pekte kavrayamamış
    bu adamlar en azından pek çok galatasaraylı gibi takım 2 sene üst üste başarısız olunca
    abi ben takım tutmuyom yaee diye ortalıkta gezen tipler değiller
    tebrikler her şeye rağmen
    sadece bir takım şampiyon olabilir ve uzun süredir bu kadar heyecanlı bir lig olmamıştı kötü futbola rağmen eşit gitti 3 büyükler
    son olarak umarım galatasarayı yenip şampiyon olmamızı sağlarlar beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Abi şu beşiktaş gs yi yense ve fb birinci olsa ne sevinirim şu taraftarı gördükçe sinir oluyorum

Not:3 Büyüklerden birini tutmuyorum

Fb'yi 3 büyüklerden saymamak da ilginç...
  • NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    Şampiyon olmak için mi Beşiktaş'ı tuttuğumuzu sanıyorlar ? Çok yanılmışlar.
  • Beşiktaşlı arkadaşlara geçmiş olsun. Bence Biliçle olacak iş değil bu sene göndermeniz lazım .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aortdamarı

quote:

Pardon Kayseri'ydi, her neyse karıştırdım ama mesaj alındı sonuçta.

GS liler çok sevinmesin, arena da puan puan diye kıvranacaksınız. FB şampiyon olursa o zaman gülerim halinize. :D

amaciniz o zaten

• Galatasaray'i tebrik ederim,kotu oynamaları önemli değil, adamlar istiyor abi şampiyonluğu.

• Bilic gitsin artık tamam belki sempatik adam gitar çalıyor sosyalist falan ama bunlarla olmuyor teknik direktörlük bu adam hiç birşey kazandıramadı bu takıma.Boşuna hayal kurmayın yenemeyiz GS'yi,daha Gaziantep'e Akhisar'a gol atamayan takım Muslera'ya nasıl gol atsın? Düzgün bir teknik direktörü hakediyor bu taraftar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Ohh be şampiyonlar ligine biz gidiyoruz 2. Olarak

Bir fenerliden sezonun ozeti.

• şu bir gerçek beşiktaşın başında daha tecrübeli bir hoca olsaydı (lucescu,denizli,tigana)gibi şampiyonluğu açık ara alırdı,bilicin sevilmesinin sebebi kişiliği,hocalığı değil,sezon başında başarılı olmasının sebebi iyi ve genç bir takımı olmasındandır,sezon sonunu getirecek kişide hocadır ama ne yazıkki bilicte o tecrübe yok.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.