Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 7.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 04 Ekim 2015 | 17:00 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

herkes atibayı beğendim diyor ama ben beğenmedim çünkü görevini yapmıyor orta göbekte durması lazım ileri çıkıp duruyor. Orta sahayı Oğuzhan mı tutacak? Saçma sapan pozisyonlar veriyoruz hele o tolganın şansa kurtardığı top olmasa rezillikti resmen.

yav he he sansa kurtarmis muslera kurtarinca bunlari cok iyi oluyor tolga cok iyi yer tuttu o pozisyonda birazda objektif olun tolga bu sene nazar degmesin cok iyi kac mactir cok onemli kurtarislari var nasil brugge macindan sonra yerdiysek formdaykende ovulur sans filan hikaye

tamam iyi yer tuttu kalecide en önemli olay yer tutmak ama şansa tuttu suratıyla tutmayı düşünmedi herhalde azıcık objektik ol.

• Arkadaşlar lig tv kesilip duruyor aynı anda Teledünya ve digiturk kullandığımız için.

Misafirimiz var,pc'yi televizyona bağlayayım dedim kesik kesik olacağına.
    Takılmayan link varmı? Sopcast/acestream yok, tarayıcı üzerinden izleyeceğim.

İnternetim 25mbit.
    Düzgün link lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga iyi kaleci olsa fenerle oynadiklari macta rvp nin topunu tutardi bi muslera deyil

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Ben Khalifa dedikçe aklıma başka şeyler geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

bunların lawala ne oldu?
    satmayız da satmayız yaptlar da 18 de bile yok

Skibbe başını yedi. Hamza-Umut gibi bizdede Skibbe-Onur var. Onur kazması oynayacak diye oynamıyor 10 Numaramız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

herkes atibayı beğendim diyor ama ben beğenmedim çünkü görevini yapmıyor orta göbekte durması lazım ileri çıkıp duruyor. Orta sahayı Oğuzhan mı tutacak? Saçma sapan pozisyonlar veriyoruz hele o tolganın şansa kurtardığı top olmasa rezillikti resmen.

yav he he sansa kurtarmis muslera kurtarinca bunlari cok iyi oluyor tolga cok iyi yer tuttu o pozisyonda birazda objektif olun tolga bu sene nazar degmesin cok iyi kac mactir cok onemli kurtarislari var nasil brugge macindan sonra yerdiysek formdaykende ovulur sans filan hikaye

tamam iyi yer tuttu kalecide en önemli olay yer tutmak ama şansa tuttu suratıyla tutmayı düşünmedi herhalde azıcık objektik ol.

isterse gotuyle tutsun iyi yer alip tuttu mu tuttu fazlasini konusmaya gerek yok

• Quaresma sakatlık dolayısıyla çıktı sanırım oyundan.
  • Q7 yok .d.d

• Gomezin dizini görmüyorsunuz sanırım bariz ofsayt , neyse aksam futbol programlarinda bunun da aci gercegi cikicak pierre tekniği ile.

• Quaresma'nın yerine Necip oyunda
  • ahahahahh necibi aldı yala . Şenol hocanın yanlış serisi devam ediyor . Oynatsana kerimi yada cenki

• arsenal 7 dakikada 2 tane attı m.united a
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueTixx

Cevap vermeyin beyler özürlü galiba

Herif hala diretiyor ofsayt diye

• Gomez.kargalara vurdu ama ters ayak

• Gokez ofsayt oldugunu dusundugu icin taca vurdu ahajaha

• ah be gomez
  • 3-2 nin etkisi
  • Oğuzhan'ın aldırdığı 2. sarı kart.
  • Sosa bilerek mi böyle yapıyo anlayamadım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.