@ultralisan tamam hocam benim de biter yarım saate. Yorumunuzu bekliyorum :)
Giriyorum oyuna
Optimize güzel olmuş tüm ayarlar fullde 80 fps alıyorum grafikler eh iyi sayılır strateji oyunları için ana menü biraz karışık geldi ama.
Önce sefer modunu oynayalım sonra esas odun topla güçlen savaş moduna gireriz.
Güzel bir ilk inceleme videosu buldum merak edenler izleyebilir.
Otomatik market sistemini beyenmedim ama oto satış işi güzel olmuş hiç uraşmadan satış yapabiliyor ama pro oyuncuları sarmaz basite indirgenmiş market. stronghold crusader sadık kalıcaz demişler ama bek sadık kaldıkları söylenemez daha cok st3 benziyor tek fark cölde gecmesi ve eski lord ların oluşu yeni lordlar ise dlc ler ile gelicekmiş oyun bazen oyundan atıyor halen bir cok eksiği bulunmakta oyunun yanlış görmediysem deri yapma ünitesi oyunda yok yada bana öyle geldi bir daha bakmam lazım birimlerin barakalardan cıkması beyenmedim oyunu cok kolaylaştırmış böyle olmamış mancınık ve tırbiket birimleri içinde öyle otomatik cık dal olmamış dlc ve yamalar ile bunu düzeltirler. Grafiklere deyinecek olursak ultraya aldıgım halde bana pek tatmin edici gelmedi ok ve mancınıkların duvarları yıkması taşların etrafa yayılması okların duvarlara carpması güzel olmuş yapay zeka biraz daha iyi olabilirdi cok zayıf kalıyor haritalar pek tatmin edici deil st1 deki gibi halkımızı mutlu etmek eskisi gibi artık cok kolay deil ekmek ver calıssın yok artık oyun hızı low normal fast very fast olarak degiştirilmiş very fast aşırı derecede hızlı olmuş. Yamalar ve dlc ile oyuna ceki düzen verirler inşllah suan oyunu almanızı tavsiye etmem daha tam olarak rayına oturmamış oyun 3 hafta ertelediler gene olmamış stokpail eskisi gibi yapabilirlerdi ne öyle sınırsız doldur olmamış popilasyon evleri de olmamış şehirden uzaklaştıkca verim düşüyor daha az insan veriyor ve sınırlar kaldırılması lazım ne öyle herkezin sınırı var.
beğenmedim ....
Oyun rezalet olmuş. Bu oyuna 50 $ veren herkese Allah sabır versin diyorum. Ben deneyip ondan sonra satın almak istiyordum. Denedim ve söylüyorum 9,99 $ olana kadar alınacak bir oyun değil ve gerçek fiyatı da bu kadar. Bende büyük hayal kırıklığı yarattı.
yıllar önce çıkmış stronghold 2 bundan daha iyi
en iyi stronghold hangisi şimdi :)
blacksnake03
kullanıcısına yanıt
Stronghold crusader en iyi oyun crusader 2 de hataların düzeltilmesi lazım 3. oyna cok benziyor olmamış firefly yine bir hayal kırlıklığı yarattı ünite fiyatları aşırı derece pahalı crosmanlar zırh giyiyor artık deri kaldırmışlar ekonomi yapılmıyor 1 gibi yazık olmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: jin_paci
Stronghold crusader en iyi oyun crusader 2 de hataların düzeltilmesi lazım 3. oyna cok benziyor olmamış firefly yine bir hayal kırlıklığı yarattı ünite fiyatları aşırı derece pahalı crosmanlar zırh giyiyor artık deri kaldırmışlar ekonomi yapılmıyor 1 gibi yazık olmamış.
Birde bildiğiniz gibi crusader extreme var.. bu durumda crusader mı extreme li versiyon mu :)
blacksnake03
kullanıcısına yanıt
extreme alıp oynaya bilirsin extreme özellikleirni kapatabilirsin oyun içinde fazladan campanya haritası var. bütün özellikler aynı.
Burdaki arkadaşlar daha ne bekliyor çok merak ediyorum. Adamlar gayet iyi bir oyun yapmışlar. Dediğiniz gibi bazı hatalar var bunlar ileride güncellemelerle düzeltilir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: jin_paci
extreme alıp oynaya bilirsin extreme özellikleirni kapatabilirsin oyun içinde fazladan campanya haritası var. bütün özellikler aynı.
steamde paket varda hangisi kurayım ondan sormuştum :)
Hiç beğenmedim,yav sanki oyunu amatör bir firma veya ilkde dafa oyun yapan bir firma yapar gibi yapılmış...
quote:
Orijinalden alıntı: Darkonick
Burdaki arkadaşlar daha ne bekliyor çok merak ediyorum. Adamlar gayet iyi bir oyun yapmışlar. Dediğiniz gibi bazı hatalar var bunlar ileride güncellemelerle düzeltilir diye düşünüyorum.
Adamlar eski oyunun aynısını tekrar yapmışlar. 1-2 birlik ve çok az bir grafik düzeltmesine 50$ istiyorlar. Sizce bu mantıklı mı?
multi player nasil? sh3 de bug dan gecinmiyordu.
Beyler ben oyunu gameplaylardan incelediğim kadarıyla gayet güzel ve zevkli. Diğer oyunlara kıyasla gayet geliştirilmiş. Ama sadece steam demi satışı var türkiye de yani türk lirasıyla satış yok sanırım bilgisi olan varmı. steamde pahalı çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: zibartan
quote:
Adamlar eski oyunun aynısını tekrar yapmışlar. 1-2 birlik ve çok az bir grafik düzeltmesine 50$ istiyorlar. Sizce bu mantıklı mı?
Grafikler bir strateji oyununa göre gayet tatmin edici hocam. Yapımcılarında dediği gibi oyunu fanların isteklerine göre yapmaya çalışmışlar ki gayette 1. oyuna yakışmış diye bilirim. Benimde gözüme çarpan bazı hatalar ve eksikler var tabiki bunlar ileride çıkacak güncellemeler ile düzeltilecek zaten. Steamdeki yorumlarda gayet olumlu ayrıca. Tabi herkes oyunu beğenecek diye bir şeyde yok.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zibartan
quote:
Grafikler bir strateji oyununa göre gayet tatmin edici hocam. Yapımcılarında dediği gibi oyunu fanların isteklerine göre yapmaya çalışmışlar ki gayette 1. oyuna yakışmış diye bilirim. Benimde gözüme çarpan bazı hatalar ve eksikler var tabiki bunlar ileride çıkacak güncellemeler ile düzeltilecek zaten. Steamdeki yorumlarda gayet olumlu ayrıca. Tabi herkes oyunu beğenecek diye bir şeyde yok.
Hocam ne yalan söyleyim ben böyle efsane bir oyundan aynı şekilde bir devam oyunu beklerdim. Fakat orjinali 80'lerde olan ve tekrar çekilen hollywood filmi gibi olmuş. Fiyat uygun deseniz o da değil. Bana hiç cazip gelmedi zaten almayacağımda neysede beğenemedim işte.