Şimdi Ara

>>> Strongdc Leecher mod <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun uzun yazmıycam. Sorunlarınızla ilgili dc++ Rehberlerini kullanabilirsiniz.
    (Imzamda dc++ , ldc++ ve revconnect mevcut)
    Büyük ihtimal ile de topik kilitlenebilir o yüzden hemen download etmenizi öneririm.

Ahkam kesicek olanlara da tek diyeceğim. No comment

Download edemiyorum link hatalı diyen arkadaşlar için açıklıyayım. Rapidden dosya indirmek için önce linke tıklıyacaksınız ve daha sonra açılan bölümün en altındaki free yazan yere tıklayın. Biraz bekledikten sonra en altta bir kutucuk çıkacak. Yan tarafındaki 23 haneli kodu girdiğinizde downloada başlıyabilirsiniz.

Şimdiden söyliyim linki kontrol ettim çalışıyor.

Çok uzun zaman önce pm yoluyla çoğu arkadaşımızla paylaşmıştım. Kullananlar topiğin gidişatı ile ilgili bildiklerini anlatırsa sevinirim. Malum o kadar çok program deniyorum ki bazı ayrıntıları atlıyabilirim.

Daha önce gönderdiğim mesajlardan aşağıdaki bölümü pm kutusundan alıntı yaptım , buyrun.

quote:

Hocam avrupa bununla baglanıyor hiç upload yapmıyor.Emule leecher modları araştırırken bunu buldum incelemeni tavsiye ederim.Adamlar her şeyin leecherini yapmış.Paylaşıma hiç bir şey koymadan istediğin her huba girebiliyorsun Tek yapman gereken resimdeki ayar. Diğerlerini zaten az çok biliyorsun. Genel bilgi açısında faux hocanın açtığı revconnect ve benim açtığım LDC++ rehberlerini incelemeni tavsiye ederim. :)

Karşı tarafa senin 132 gb paylaşımın varmış gibi gösteriyor.

>>> Strongdc Leecher mod <<<

http://rapidshare.de/files/3623854/strongdc_stealth_edition_v1.2.rar.html
    rar şifresi için " " arasını c/p yapmanız gerekiyor.

"isduhg943934iojhIGdeuifg93487IKGSikwjh934"

Strongu 2 gündür tekrar deniyorum aşağıdaki hublardan kopma bile yaşamadım 50 kadar huba bağlandım.Bazıları çakıyor eski sürüm yenile falan deyip atabiliyor.Türk hublarında denemeni tavsiye etmem.Çakmamalarını istiyorsan Strongdc kullanırken ayarlarda strongdc nin hemen altındaki gelişmiş/advanced bölümüne tıklayıp üst taraftan client emuationa tıklayıp mesala dc++ ile değiştirirsen daha faydalı oluyor.

Tek filmi 22 kb hızla indiriyor. Akşam bir film koydum denemek için sabah inmişti.

Yeterli sayıda kullanıcı olduğu için diğer hubları sildim.Paylaşımda hiç bir şey yok ve 80 gb lık 100 gb lık hublara bağlandım. 50 tane hubdan 10 tanesi falan anladı.

Hub adı Hub adresi
    Sweden - Kristianstad (swe-krstd.zapto.org) swe-krstd.zapto.org
    [BBB]Tankafett [101] - division101.myftp.org
    -=[The InternationaLs]=-= toffe2.the-internationals.com:1411

• ldc++ dan ne farkı var aynı görünüyor türkçe dil dosyası bulunabilirmi bide strongdc için

Orjinalden alıntı: barry

ldc++ dan ne farkı var aynı görünüyor türkçe dil dosyası bulunabilirmi bide strongdc için

Dil klasörü içinde olması lazım browse yaparak Türkçeyi seçmen yeterli.
    LDC++ dan farkı paylaşıma hiç bir dosya koymadan 132 gb varmış gibi bütün yabancı hublara girebiliyorsunuz. Şimdiden söyliyim Türk hublarında işe yaramıyor.

rar şifresine tam olarak ne yazıcaz açamadım

" " arasındakileri kopyalayıp yapıştırman gerekiyor.
    Olmazsa aşağıdaki şifreyi önce notdepe kopyalayıp yapıştır. Daha sonra oradan tekrardan kopyala. Internetten kopyalarken aradaki beyaz boşlukları da kopyalıyabiliyor.

isduhg943934iojhIGdeuifg93487IKGSikwjh934

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

ldc++ dan ne farkı var aynı görünüyor türkçe dil dosyası bulunabilirmi bide strongdc için

Dil klasörü içinde olması lazım browse yaparak Türkçeyi seçmen yeterli.
    LDC++ dan farkı paylaşıma hiç bir dosya koymadan 132 gb varmış gibi bütün yabancı hublara girebiliyorsunuz. Şimdiden söyliyim Türk hublarında işe yaramıyor.

hepsinde değil. 1,5 saat oldu ayyıldız ve turkeyhub stabil bağlandım. kaynağı fazla olan 2 dosya ile 24-25 kb arası çekiyorum.
    Gayet güzel.Ama insanın içi rahat etmiyo yine de.Kendisini hırsız gibi hissediyo. Karşılıksız oluyo yani...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SRO_Hider(Clienti gizleme).
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben çok beğendim gayet güzel olmuş bende 20 ile download yapıyorum ve türk serverlarına bağlanıyor ama bağlanmasak daha iyi gibi zaten millet zar zor download edebiliyor oda sahte çıkmasın download için büyük paylaşım isteyen yerlerde denense daha güzel olur.
  • Iyı yapıyonuz. O hublara zaten normal dc++ programları ile de girebiliyorsunuz. Bırakın Türk hublarınıda bir türlü giremediğiniz o 60/70 gb paylaşım istiyen kuzey ülkelerinin hublarına girin işte.

Iyilik yapıyoruz milletle kapıştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz Aferin.

• quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Iyı yapıyonuz. O hublara zaten normal dc++ programları ile de girebiliyorsunuz. Bırakın Türk hublarınıda bir türlü giremediğiniz o 60/70 gb paylaşım istiyen kuzey ülkelerinin hublarına girin işte.

Iyilik yapıyoruz milletle kapıştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz Aferin.

Katılıyorum..İşyerinde amcamlar benden 200 kb ile çekiyo..Aynı kullanıcıdan ben 20 kb ile.Yani benim 10 katı. Şimdi ben yine ondan 20 kb ile çekicem, o ise 0..Yani 20 katı
    Ecnebiler işteSömürelim onları

• zafer bunun 2 ay önceki strong dcden farkı varmı ?

edit: bu zaten o sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 12 Aralık 2005, 23:35:30 >

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

zafer bunun 2 ay önceki strong dcden farkı varmı ?

edit: bu zaten o sanırım

Evet o arkadaşım.
    Gelebilecek ters yorumlara alıştım.
    Artık pm den dağıtmıyorum. Işe yarıyan ne varsa hepsini buradan açık açık paylaşıcam.
    Kilitlenen olursa da şansınıza küsün artık.

• Hocam bu mod un ayarları varmı hız arttırımı için yapılması gerekn şeyler filan?Esasında çok hoş bi mod ama 25 ile filan indirse süper olucak.

Orjinalden alıntı: guguk

Hocam bu mod un ayarları varmı hız arttırımı için yapılması gerekn şeyler filan?Esasında çok hoş bi mod ama 25 ile filan indirse süper olucak.

Ayarları falan LDC++ ile aynı
    kullanıcıların hızına göre 25 kb ları da çok rahat görebilirsin
    Bu mod indirme hızını her ne hikmetse düşük gösteriyor
    gerçek değerlerine net limiterden bakabilirsin.
  • Evet haklısın biraz eksik gösteriyor ama bence netlimiterdeki fazlalıkta kanallardaki sohbetler filan filan galiba o kanallardaki sohbetleri filan çıkarırsan bence aynı dğer olur. Birde bunun yeni versionu çıkmış galiba update cehck deyince rc10 var diyor acaba ondada aynımı paylaşım açmadan 120 gb lık kanallara girebilirmiyiz yoksa sadece bu özel sürümmü? Yani indirip kurayımmı sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanTürk -- 13 Aralık 2005, 1:43:42 >

@barotti emulate other clientsi kullanırsan o da anlamaz merak etme.

• emulate nasıl yapılıyor benim zdc++de yoktu.?birde merak ettim benim filelist indirdiklerinde ne görünecek ??

quote:

Strongdc kullanırken ayarlarda strongdc nin hemen altındaki gelişmiş/advanced bölümüne tıklayıp üst taraftan client emuationa tıklayıp mesala dc++ ile değiştirirsen daha faydalı oluyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.