Selamlar simdi bahsedecegim konuda yardımcı olabilicek varsa aranızda cok sevinirim ilk defa böyle bir sitede konu açıyorum çözüm bulur muyum emin degilim, Uskoda afkbot isimli koxpu kullanıyorum fakat 8 client açmak için proxy satın almamız gerekiyor aldık ilk 2 char koxpun içerisinden multiclient ile açıldı 3.ve 4. char içinse proxy kullandık fakat oyun içerisinde sürekli dc oluyor charlar. Proxy temiz tanıdıgım ve yeni bir şirketten alındı proxyde sorun yok koxp'un multisinde sorun olabilir bunu anlıyorum ama çözümüde olabilir, ben 8 client kullanmak istiyorum uskoyu bana bu konuda destek olabilicek kişiler varmı aranızda konuyu takip edecegim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubzeroHERE -- 21 Nisan 2025; 19:55:9 > |
USKO ( AFKBOT MULTİCLİENT DC SORUNU)

-
-
Selam dostum, USKO'da multi client + proxy işine girince işler biraz karmaşıklaşıyor, hele AFK bot tarafında her versiyon her sistemle uyumlu çalışmıyor. Ben de zamanında benzer sorunlar yaşamıştım.
Genelde şöyle çözümler iş görüyor:
- 3. ve sonrası client’larda proxy üzerinden bağlantı yapsan bile, bazı koxp sistemleri “dahili proxy desteklemiyor” veya bağlantıyı düzgün sabitleyemiyor. Proxy bağlantısı sırasında DC almanın ana nedeni bu olabilir.
- Kullandığın botun proxyye özel yapılandırması varsa (örneğin IP whitelisting gibi), bunu kontrol et. Birkaç botta bunun eksikliği DC’ye neden oluyordu.
- Alternatif olarak farklı bot sistemlerine göz atmanı öneririm, ben buradaki afkbot sistemleri denediğimde 6-8 client’a kadar sorunsuz çalıştığını görmüştüm.
Özetle: Proxy temizse sıkıntı büyük ihtimalle yazılım tarafında. Ya başka bir versiyona geçeceksin ya da proxy bağlantı ayarlarını daha stabil hale getirmen gerekecek. Dilersen detaylı ayarlarını yaz, beraber bakalım.
-
Öncelikle selamlar captain birisinin mantıklı bir şekilde çözüm odaklı olarak cevap verdigini görmek o kadar sevindirici inanamazsın çok teşekkür ederim bunun için, simdi proxyden yola çıkalım kullandıgım proxy buradan satın aldım knight online üzerine saglıklı göründü proxynin temiz olup olmadıgını nasıl anlarız yani yada bildigin usko tarafından sorunsuz calısıcak proxy varmı bildigin 2. olarak afkbottan başka bot saglıklı olarak bulamadım 6-8 cliente kadar sorunsuz calıstıgını görmüştüm demissin bunu nasıl mümkün kılabiliriz herşeyi ulusünde yaptıgımı düsünüyorum sanada adımlarımı anlatayım
1-2 client normal multi olarak açtım
3.ve sonrası için proxy kullandım dogru yaptıgımı düsünüyorumki oyun acılıyor zaten 6-8 cliente kadar ama işte birinden birine girerken digerleri dc oluyor dakikalar içinde party bile kuramıyorsun
-
sen uyardıktan sonra yeni proxy denedim ondada aynı dc sorunu yaşıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X