Şimdi Ara

>>> Strongdc Leecher mod <<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: zafer_72

Yaa bu ip banlama hikayeleri emule için de çok tartışılmıştı.
    Şunu söyliyim tek kelime ile hikaye.

ya zafer emule dedidiin şeyde adamların banlamesi biraz zor ama dc hubları genellikle belli grupların yaptıı şeyler(misal adamlar macar olmayan ip leri isp senin bizim listende yok dierek almayabiliolar) yani banlemek daha kolay dc de bence fazla dikkat çekmemek lazım derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: fordt

quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Yaa bu ip banlama hikayeleri emule için de çok tartışılmıştı.
    Şunu söyliyim tek kelime ile hikaye.

ya zafer emule dedidiin şeyde adamların banlamesi biraz zor ama dc hubları genellikle belli grupların yaptıı şeyler(misal adamlar macar olmayan ip leri isp senin bizim listende yok dierek almayabiliolar) yani banlemek daha kolay dc de bence fazla dikkat çekmemek lazım derim ben

Ben kendi açımdan söyliyim gerek duymadıkça kullanmıyorum.

• Merhaba,
    StrongDc++1.00 9f2 versiyonunu kullanıyorum.Evde kullandığımda hiçbir problemle karşılaşmıyorum.Ancak,işyerimizde firewall var ve bağlantı hızı da 2048 DSL.Muhtemelen firewalldan dolayı hublara bağlanabilmeme rağmen,kimseden birşey indiremiyorum.TCP/UDP port ayarlarında bisürü şey denedim,ama birtürlü olmadı.Forumda da bu konuyla ilgili bilgi yok.Nasıl yapabilirim?Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler...
  • zafer_72 zamaninda bana yolladigin program sanirim zafer dostuma buradan tekrar tesekkur ederim uzun zamandir kullanmaktayim 5-10 tane hub a baglandiginda aradigin cok zor bulunan birsey degilse gayet basarili bir sekilde bulup indirebiliyorsun..

turk hublarına ise baglanmiyor bazıları dısında baglanmaya calistiginda ne halt yaptigin ve biraz argoca cevaplar da alabiliyorsun ama helal olsun bizim hublara buda gayet normal turkiyeden indirmeyeceksen birsey problem degil yabancilardaki hublarda guvenlik fazla yuksek degil kolayca baglaniyorsun..

• yahu bu straong dc açılışı 25mb larla yapıo 5dk geçmeden 80mb ram yemeye başlıo bu sadece bende mi oluo sadece 4 tane hub a bağlıyım birde zafer bunun revconnect gbi KAD a baalanan versionunu bulma ihtimalimiz var mı yada rev in bööle fake share lu modelini
  • Bu modu kullanan varmı?
    İşe yaradığı hubları söylermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 11 Nisan 2006; 11:42:15 >
  • ya iki gündür bende bi problem var. huslist.org'dan farklı hublar iniyor.500-600 kişilik hubların listesi.başka adresler denedim yine olmadı.nasıl düzelir bu.

not:tamam düzeldi.aynı sorunu yaşayanlar bunu denesin http://www.hublist.org/FullHubList.xml.bz2

zafer_72 yine döktürmüşsün.ellerine sağlık. Belçika polisi razorback 2 gibi seni de kapatacak diye korkuyorum valla bi de şunu sorayım paylaşımı hep 132,44 gb mı gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 11 Nisan 2006; 13:38:30 >

Fuzuli
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

ya iki gündür bende bi problem var. huslist.org'dan farklı hublar iniyor.500-600 kişilik hubların listesi.başka adresler denedim yine olmadı.nasıl düzelir bu.

not:tamam düzeldi.aynı sorunu yaşayanlar bunu denesin http://www.hublist.org/FullHubList.xml.bz2

zafer_72 yine döktürmüşsün.ellerine sağlık. Belçika polisi razorback 2 gibi seni de kapatacak diye korkuyorum valla bi de şunu sorayım paylaşımı hep 132,44 gb mı gösteriyor.

evet hocam 132 gb sin
    bide bi tuyrk hubi wr girince bizi kandirabilceinimi sandin die sora emulate yapuosun hosgeldin fln dio

• quote:

ya iki gündür bende bi problem var. huslist.org'dan farklı hublar iniyor.500-600 kişilik hubların listesi.başka adresler denedim yine olmadı.nasıl düzelir bu.

Malesef 132.44 gb gösteriyor ve Türk hubları buradan yakalıyor zaten.

Gerçi yakalanmıyan başka programlar da var ama ilerde belki eklerim.

• bi de şunu sorayım indireceğim kullanıcıların bazısında "no free block" yazıyor.bunun anlamı nedir.bi soru daha; örneğin 200 kullanıcılı bi film indiriyorum ama bağlanılacak kullanıcılarda en fazla 81 kişi görünüyor.şu olay;

>>> Strongdc Leecher mod <<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 11 Nisan 2006; 19:41:02 >

Fuzuli
  • neden adresı goremıyorummmmmmmmmm :(http://www.****.de/files/3623854/strongdc_stealth_edition_v1.2.rar.html ****likiyor.

KULLANICI ADI :firstbuddy78 - FATALIST - romantik84
  • quote:

bi de şunu sorayım indireceğim kullanıcıların bazısında "no free block" yazıyor.bunun anlamı nedir.bi soru daha; örneğin 200 kullanıcılı bi film indiriyorum ama bağlanılacak kullanıcılarda en fazla 81 kişi görünüyor.şu olay;

>>> Strongdc Leecher mod <<<

200 kullanıcı var ama ayarlarda sadece 100 taneye izin verilmiştir doğal olarak sadece o kadarını listeye alıyor ama sana tavsiye fazla abartma o kullanıcı sayısını çünkü ters tepki yapıyor download hızı düşük kalıyor ve çoook fazla ram kullanıyor ayrıca zaten 10 segmentten fazla bağlantı da yapamıyor zaten ne gerek var daha fazlasına arada bir remove offline users yaparsan kullanıcı sayısını hep 80 lerde falan tutumuş olursun zaten ideal olanda odur

• quote:

Orjinalden alıntı: teamjunior

neden adresı goremıyorummmmmmmmmm :(http://www.****.de/files/3623854/strongdc_stealth_edition_v1.2.rar.html ****likiyor.

*** lı yerlere r apidshare gelecek arada boşluk bırakma
  • Stealth StrongDc++ biçok hubta tanınıyor arkadaşlar. User listi tam anlamı ile göremeden ban mesajını alıverirsiniz biçok zaman. Tabii aptal operatörlerin olduğu hublarda işe yarayabilir StrongDC++ en güncel versiyonu için alttaki linkleri kullanabilirsiniz.

Güncelleme yapma zamanı Hemen yeni versiyonu deneyin..

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»

Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!!

Turk ++ Yenilendi. Daha hızlı Download yapmak için sizde Turk ++ kulanın !!!
    StrongDC++ son versiyonu baz alınarak hazırlanmıştır. Full Türkçe !!!
    Son Güncelleme Tarihi : 11/08/2006
    Download Linkleri :

http://rapidshare.de/files/28952190/TurkPlusPlus2.1.exe.html
    veya
    http://www.hemen paylas.com/download/1347074/TurkPlusPlus_2.1.exe.html

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.