Şimdi Ara

Strese Bağlı Mide Bulantısı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
10.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversiteyi kazandım şehir dışına gideceğim ama içimde anlamadığım bi korku endişe stres var önceleri bunun fiziksel hastalık olduğunu düşünüp dahiliye ye başvurdum yapılan testler sonucu doktor sorunum olmadığını söyledi ardından içim rahat etmedi gastroloji uzmanına göründüm orda da yapılan testler sonucu sorun olmadığı söylendi artık bunun psikolojik olduğunu biliyorum böyle bir şey hayatımda ilk defa yaşıyorum daha önce futbol oynadığım dönemlerde evden çok ayrıldım şehir dışına turnuvalara da katıldım ama onlarda böyle bir durum olmamıştı her sabah uyandığımda mide bulantısı yataktan kalkmak istememe durumu kalktığım da mide bulantısı şiddetini arttırıp öğürmeye başlıyorum ama bir şey gelmiyor sadece öğürüyorum midemde sürekli bir huzursuzluk hali var yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum neredeyse artık bu durumdan çok sıkıldım yarın da yola çıkıyorum okuyacağım şehre gitmek için ne yapmamı önerirsiniz acaba yola çıkıp şehre gittikten sonra bu durum ortadan kalkar mı ?

• Sınıfa girip 3-4 kişiyle tanıştıktan sonra bir şey kalmaz

Her sınıf değişikliğinde herkeste olur bence işte arkadaş bulunur mu napıcaz ne edicez falan filan derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Sınıfa girip 3-4 kişiyle tanıştıktan sonra bir şey kalmaz

Her sınıf değişikliğinde herkeste olur bence işte arkadaş bulunur mu napıcaz ne edicez falan filan derken

19 saatlik yolculuğum var bu halde nasıl geçecek hiç bilmiyorum.İnanın bir bardak su boğazımdan zor iniyor bu olayı neden bu kadar kafama taktım bir türlü anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we0nss

Arkadaşlar üniversiteyi kazandım şehir dışına gideceğim ama içimde anlamadığım bi korku endişe stres var önceleri bunun fiziksel hastalık olduğunu düşünüp dahiliye ye başvurdum yapılan testler sonucu doktor sorunum olmadığını söyledi ardından içim rahat etmedi gastroloji uzmanına göründüm orda da yapılan testler sonucu sorun olmadığı söylendi artık bunun psikolojik olduğunu biliyorum böyle bir şey hayatımda ilk defa yaşıyorum daha önce futbol oynadığım dönemlerde evden çok ayrıldım şehir dışına turnuvalara da katıldım ama onlarda böyle bir durum olmamıştı her sabah uyandığımda mide bulantısı yataktan kalkmak istememe durumu kalktığım da mide bulantısı şiddetini arttırıp öğürmeye başlıyorum ama bir şey gelmiyor sadece öğürüyorum midemde sürekli bir huzursuzluk hali var yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum neredeyse artık bu durumdan çok sıkıldım yarın da yola çıkıyorum okuyacağım şehre gitmek için ne yapmamı önerirsiniz acaba yola çıkıp şehre gittikten sonra bu durum ortadan kalkar mı ?

motilium kullan strese baağlı mide bulantısı ve ağrılarını keser fazla takma kafaya hersey olcağına varır sonra ben gibi gastrit reflü olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni sorun bendede var fazla dusunme herseyi.midem bulanacak diye aartlama.tamamen psikolojik distum.bende ilk kez ailemden ayriyim bu sene uni basladim sükür daha hic bulanti olmadi ama ben yinede her ihtimale karsi mide bulantisi ilaci getirdim nolur nolmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mal deyneği

quote:

Arkadaşlar üniversiteyi kazandım şehir dışına gideceğim ama içimde anlamadığım bi korku endişe stres var önceleri bunun fiziksel hastalık olduğunu düşünüp dahiliye ye başvurdum yapılan testler sonucu doktor sorunum olmadığını söyledi ardından içim rahat etmedi gastroloji uzmanına göründüm orda da yapılan testler sonucu sorun olmadığı söylendi artık bunun psikolojik olduğunu biliyorum böyle bir şey hayatımda ilk defa yaşıyorum daha önce futbol oynadığım dönemlerde evden çok ayrıldım şehir dışına turnuvalara da katıldım ama onlarda böyle bir durum olmamıştı her sabah uyandığımda mide bulantısı yataktan kalkmak istememe durumu kalktığım da mide bulantısı şiddetini arttırıp öğürmeye başlıyorum ama bir şey gelmiyor sadece öğürüyorum midemde sürekli bir huzursuzluk hali var yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum neredeyse artık bu durumdan çok sıkıldım yarın da yola çıkıyorum okuyacağım şehre gitmek için ne yapmamı önerirsiniz acaba yola çıkıp şehre gittikten sonra bu durum ortadan kalkar mı ?

motilium kullan strese baağlı mide bulantısı ve ağrılarını keser fazla takma kafaya hersey olcağına varır sonra ben gibi gastrit reflü olursun

Zaten oldum en ufak bişey yesem ağızıma geliyor midem de aşırı bir şişkinlik gaz sıkışması gerçekten zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin inşallah oraya gittiğimde geçer yoksa bu şekilde yaşanmaz gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

Ayni sorun bendede var fazla dusunme herseyi.midem bulanacak diye aartlama.tamamen psikolojik distum.bende ilk kez ailemden ayriyim bu sene uni basladim sükür daha hic bulanti olmadi ama ben yinede her ihtimale karsi mide bulantisi ilaci getirdim nolur nolmaz

Bende de var mide bulantısı ilacı otobüse binmeden önce bir tane içeceğim sizin kullandığınızın adı ne ayrıca işe yarıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mide düşmesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motillium iyidir
  • Lise 3 ve lise 4 sürecinde aynı bulantıyı bende yaşadım, tamamen okula dayalı bir olaydı. Üniversite ortamına alışınca geçmişti benimkisi, eminim sizin de geçecektir.

• Kaygı bozukluğu
  • Ben 7 yil cektim o sorunu. İlac felan duzeltmiyodu beni. antideprasan basladim ancak oyle. Yalnız benim ki sosyal fobiden kaynakliydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

Ayni sorun bendede var fazla dusunme herseyi.midem bulanacak diye aartlama.tamamen psikolojik distum.bende ilk kez ailemden ayriyim bu sene uni basladim sükür daha hic bulanti olmadi ama ben yinede her ihtimale karsi mide bulantisi ilaci getirdim nolur nolmaz

Bende de var mide bulantısı ilacı otobüse binmeden önce bir tane içeceğim sizin kullandığınızın adı ne ayrıca işe yarıyor mu ?

Metpamid adi.tamamen gecurmesede yemek yiyebiliyorum

• Muhtemelen psikolojik kaynaklı ve miden hassas olduğundan direk oraya vuruyor.Beklemekten başka çare yok,alışman lazım ortama..Eğer geçmezse düşük dozda antidepresan kullanırsın ki bunu da önce doktorla görüşüp yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Muhtemelen psikolojik kaynaklı ve miden hassas olduğundan direk oraya vuruyor.Beklemekten başka çare yok,alışman lazım ortama..Eğer geçmezse düşük dozda antidepresan kullanırsın ki bunu da önce doktorla görüşüp yapman lazım.

Aynen dediğiniz gibi midem çok hassas ve ordan vurdu beni inşallah oraya gidince düzelir yoksa antidepresan doktorlar falan hiç bana göre değil.
  • Yukarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Muhtemelen psikolojik kaynaklı ve miden hassas olduğundan direk oraya vuruyor.Beklemekten başka çare yok,alışman lazım ortama..Eğer geçmezse düşük dozda antidepresan kullanırsın ki bunu da önce doktorla görüşüp yapman lazım.

Aynen dediğiniz gibi midem çok hassas ve ordan vurdu beni inşallah oraya gidince düzelir yoksa antidepresan doktorlar falan hiç bana göre değil.

Zaten boşver doktoru ilacı,sana tavsiyem bu süreç içinde boş kalmaman.Yalnız da kalmamaya çalış,nerede kalıyorsun bilmiyorum ama.Bir uğraş bul kendine,okuldaki sosyal kulüplere falan üye ol,yürüyüş yap,spor yap,odada boş kalacağın durumda da film izle en kötü ihtimalle.Yakınlarında konuş,rahatlarsın.Zamanla geçer emin ol,çoğu kişi yaşıyor bunu.

• Senin bu durumunu ben yıllarca çektim allah kolaylık versin ne kadar zor olduğunu bilirim. Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim kesinlikle yardımı olacaktır boş yere geciktirip kendine eziyet çektirme.
  • Kesınlıkle bı psıkologa gıtmelısın sımdıden tedbırını al ılerde bu durum daha cok artabılır dusuk dozda bı ılac kullanmalısın ne kadar gec okadar kotu senın ıcın

• kafanda birşeyi çok düşünüyorsun, sorun üniversiteyi dert etmen bence.
    böyle düşününce stres oluyor. midene vuruyor. bana da öyle olur kafamda çözemediğim birşey olunca.
    adam gibi yemek de yiyesim gelmiyor o zaman.
    böyle zamanlarda "benden önemli mi" diyip kafamı kurcalayan şeyi düşünmem.
    herşey illaki yoluna girer. sonunda ölüm yok ya yorma kafanı
  • quote:

Konuyu hortlatmak değil amacım ilk önce bunu söylemek istiyorum.
    Bu durum 1 aydır bendede baş gösterdi.Üniye yeni başladım.
    Durumun şimdi nasıl onu sormak istedim.Psikoloğa gittin mi?Ne tür tedaviler uyguladın?
    Aklımın ucuna gelmezdi böyle bir rahatsızlık çok sayıda aynı şikayetle karşılaşanlar varmış beni biraz rahatlattı, herkesin başına gelebilir geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.