Şimdi Ara

Stres Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kasa aldık arkadaşlar. İnternette dolaşmak vs. için. Ben bu kasayı test etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Özelliklerini resim olarak ekledim.
    http://i.hizliresim.com/qqLznd.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryuu -- 24 Haziran 2014; 18:31:21 >

• hocam bilgisayarın sıcaklığını test etmek istiyorsan aıda64 var everestın yenı surumu onu yükle orda stability stest var onla kontrol et
  • hanibana H kullanıcısına yanıt
    Onun la denedim en yüksek işlemci sıcaklığı 62 gördüm. Başka var mı böyle test programı bildiğiniz ?
  • Jamiryuu J kullanıcısına yanıt
    yine sıcaklığı kontrol için speedfan kullanabilirsin ikisini karşılaştırmak için ama sen galıba fps için soruyorsun onu hatırlayamadım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibana -- 24 Haziran 2014; 23:13:36 >
    stess testinden bahsediyorsaniz şu ana kadar gördüğüm en iyi program prime95. bilgisayarı gerçekten yoruyor iyi iş çıkarıyor. eğer gpu üzerinde test yapmak istiyorsanız unigine heaven gibi programları kullanabilirsiniz. ayrıca 3dmark cinebench gibi benchmark programlarıda mevcut. fakat bu sistemle benchmarklarda çok fazla puan alamazsınız gibi. internette dolaşmak için aldıysanız sorun yok. ama günümüz oyunlarında çok sıkıntı çeker.
  • 6 senelik masaüstü perte cikinca aldik oyle. Internette dolasmaya falan. Zaten oynaydigim 2 oyun var biri ets2 high ayarlarda eski pcye gore sorunsuz oynatiyor biride lol ama lole girince pc res atiyor. Dunden beri uğraşıyorum bisey bulamadim. Ayrica islemci bosta sicaklik 40'45 derece ekrqn kartida ayni sekilde oluyor normal midir ?
  • bilgisayarı çok büyük borçlar altına sokacaksın sonra hergün borcunu isteyeceksin vermediği hergün biyerine zarar vericeksin öyle bir strese girecekki eğer bu strese 1 ay dayanabilirse o bilgisayara ben bilgisayar derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kompresyon testi yorumlar!!!
    16 yıl önce açıldı
    DH Hız Testi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.jam-software.com/heavyload/

Bu tarz stres test programları var. Her bileşeni ayrı ayrı test etmek için devşirme yazılım seti düşünebilirsin de.
    sıcaklıklar boştayken yaz ayına göre gayet normal. lole girdiğinizde sıcaklıklar nasıl oluyor acaba? kapanırken herhangi bir hata alıyor musunuz?
  • Valla loldeyken sicakliga bakamiyom cunku direk res atiyo. Pc acilinca windows beklenemeyen bir kapatmadan kurtardi diyor. Sorun adinda Bluescreen yaziyor. Ama sicaklikla ilgili olsa ets2 high oynuyom sıkıntı olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.