Şimdi Ara

STREPTOZOTOCİNUS'UN SİTEDEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALMASININ SEBEBİNİ MERAK EDİYORUZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın Donanımhaber Yetkilileri,

    Üye olduğum günden beri forumunuzu hemen hemen hergün takip etmekteyim ve şunu açık yürelilikle belirtmek isterim ki;forumun bana sağladığı yararlar asla yadsınamaz.Forumda aldığım bilgiler doğrultusunda şu an için; 170 HP Comfort Jetta VW araba ve N82 cep telefonu almış bulunmaktayım.Aldığım bu ürünlerden de son derece memnunum.Bizlere verdiğiniz bilgi ve paylaşım fırsatı için öncelikle teşekkür ediyorum.

    Başlığı açmama neden olan konuya gelince;Dün VW başlığına girdiğimde forumun VW başlığında bilgilerinden ve tecrübelerinden en fazla yararlandığım arkadaşlardan biri olan ''streptozotocinus''un ceza aldığını gördüm.Şaşırmakla beraber sebebinide merak ettim ve sizleri meşgul etmek yerine direk olayın muhatabına mail atma ihtiyacı duydum.Arkadaşımdan aldığım mail şu şekildedir;

    ''Özkan,

    Bir haksızlık yapıldığını düşünüyorum,

    Akıncl ve asilx adında biri renocu bir fiatçı (forumda çok eskiler-biri 9000 küsür biri 5000 küsür mesaj atmış) iki kişi sürekli vw grubuna saldırıyordu... Golfler kalitesizmiş... pahalıymış... Bir Işe yaramazmış vs vs

    http://forum.donanimhaber.com/m_21073299/mpage_7/key_//tm.htm#21301670

    Bende şikayet ettim.. Asilxin en az 20 mesajını.. akıncl nin 3-5 mesajını.. Ne yazıkki ceza almadıkları gibi benim geçmişten bir mesajımı bulmuşlar ve şikayet etmişler.. Tek mesajla 3 uyarı birden alarak ceza verdiler. Tamamen haksız.. O mesajı hatırlamıyorum bile.... üyemize atıf yaparak bir laf etmişim... Acaba o lafı ettimmi? Ettiysem atıfmı yaptım yoksa genel bir ifademiydi? Oda mechul... Yönetime sordum hala cevap yazmadılar.... Bekliyorum bakalım.... Neticede mesaj gerçek bile olsa yine büyük bir haksızlık var... Adamlar 20 mesajla ceza almıyor ben tek mesajla ceza alıyorum...''

    Yukarıda verilen linkte ki 7 sayfanın tamamını okudum ve mümkün olduğunca objektif olmaya çalıştım,vardığım sonuç şu oldu; Streptozotocinus bahsetmiş olduğu o 7 sayfadaki mesajlarından dolayı ceza olmuş olamaz.Yazılan yorumlar tek tek incelendiğinde yukarıda adı geçen arkadaşların ''akıncl ve asilx'' yaptıkları yorumlarda karşılarındaki küçük gören ve karşılarındaki insanlara bol bol emir kipli cümleler kuran bir tavır içinde oldukları rahatlıkla görülmektedir.

    Dünden beridir aklımı kurcalayan bir kaç noktada bizleri aydınlatırsanız çok sevinirim;

    * Eğer Strep arkadaşımız yukarıda verilen linkteki bir mesajdan dolayı ceza aldıysa hangi mesaj ve nedenden dolayı ceza almıştır?

    * Eğer yukarıda adını verdiğim arkadaşlarla yaptığı tartışma yorumlardan dolayı ceza aldıysa,o 2 arkadaşında Setrepten daha fazla ceza almaları gerekmez mi?

    * Forumun kendi içinde adeleti olduğundan eminim ancak forumda daha fazla mesajları olan arkadaşlar (mesela yukarıda ismini verdiğim 2 arkadaşın mesaj sayısı 5000 üzeridir) forumda bir takım ayrıcalıklara sahip olmaktamıdırlar?Örneğin bu yazdığım yazıdan dolayı 5000 üzeri mesaj sayısına sahip biri beni şikayet ederse 100 küsur mesaj sayısına sahip olan benim siteden rahatlıkla uzaklaştırılma ihtimalim tersine göre daha fazlamıdır?

    Şunu içtenlikle berlitmek istiyorum;bu yazı herhangi birini yada yetkiliyi eleştirmek için için yazılmadı,sadece öğrenmek istiyoruz,tek taraflı dinlediğim için kimseyi direk eleştiri yada yargılama hakkına sahip değilim.Ancak bazı zamanlar ceza alan arkadaşların neden ceza aldıklarına dair bir açıklama gelmediği için insanların foruma bakış açısı da değişebiliyor yada etkilenebiliyor.

    Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler..

    Hürmetle..

    Özkan







  • Strep'in uzaklaştırılma gerekçesini inceledim.

    Forumdaki son mesajlarından bir tanesinde, sizin rahatsız olduğunuz tarz bir üyeye (girip topic karıştırma) istinaden aşağılayıcı bir tabir kullanmış. Şikayet edilmiş ve ceza almış. Ceza puanları dolduğu için sistem tarafından siteden uzaklaştırılmış durumda.

    Bugüne kadar pek çok kere bu tip ceza aldığını görüyorum. Cezasını çekip aranıza dönecektir daha evvelden de olduğu gibi.

    Akıncl gibi bol bol ceza alıp cezasını çeken pek çok üye var.

    Üyelerin mesajlarından hakaret, markaya hakaret, foruma hakaret, millete, devlete vs hakaret olursa çekinmeden şikayet edin, gereken yapılacaktır. Bazı durumlarda aksama, gecikme olabilir, sonuçta bizler de bu işi gönüllü yapıyoruz, her an herşeye yetişemiyebiliyoruz.
  • Gerekli ve yeterli cevabı meke arkasdaşımız verdi
    eğer herhangibir maruzatınız varsa konu açmadan bana ulaşabilirsiniz.
    iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.