Şimdi Ara

Street Fighter X Tekken (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
20.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Arcade Stick bulabileceğim bildiğiniz yer var mı? Gamepad ile tuş yetmiyor... Klavye ile ileri düzey kombolar çok zor yapılıyor & yapılmıyor... Online mod çıldırtıyor adamı
  • Arkadaşlar selam,

Konu açtım ama cevap veren olmadı burda belki yardımcı olabilirsiniz. Playstore dan ön siparişini verdim oyunun 15.de çıkacak diye yazıyordu hala çıkmadı. Orjinal aldım online oynamak için ne zaman satışa çıkacak ve steam den indirebilirim? Bilen biri yardım ederse sevinirim.
  • Oyun oynanış olarak iyi değil hareketler bi acayip akıcılık yok oyunda ... zaten yabancı street fighter oyuncularıda komple ssf4'e döndü tekrar
  • oyunu dün yükledim.

bencede,sf4 akıcılık ve görsellik açısından daha iyi.Ama sonuçta yeni oyun yeni heyecan.
    Ayrıca comboların ki özellikle iki oyuncu ile yapılan combolar nasıl oluyor acaba.dün pek çözemedim.nette de pek bişey bulamadım.sanırım combo çeşiti de seçiliyor tam anlayamadım işte.Anlatan olursa çok makbule geçecek.Bu arada klavye ile oynuyorum.
  • street fighter x tekken i pc online oynayıp benim gibi ses ve bug sorunu yaşayan var mı?ben super sf4 ae yide pc de uzun zamandır online oynuyorum onda hiç sıkıntı yok oyun çok hızlı ama bir kaç gün önce street fighter x tekkenin keyini satın aldım;ama oyunu online oynarken oyunda sesler kesiliyor,bazen bug hataları meydana geliyor.araştırdım gerçi konsolda da aynı muhabbet oluyomuş bi dönem güncelleme ile düzeltmiş capcom güya hatta pc ye de bu güncellemeyi oyunun içine koymuş diyolardı ama online aldığıma pişman olacak düzeye geldim pc de online oynayan ve çözümünü bilen arkadaşlar aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmel

street fighter x tekken i pc online oynayıp benim gibi ses ve bug sorunu yaşayan var mı?ben super sf4 ae yide pc de uzun zamandır online oynuyorum onda hiç sıkıntı yok oyun çok hızlı ama bir kaç gün önce street fighter x tekkenin keyini satın aldım;ama oyunu online oynarken oyunda sesler kesiliyor,bazen bug hataları meydana geliyor.araştırdım gerçi konsolda da aynı muhabbet oluyomuş bi dönem güncelleme ile düzeltmiş capcom güya hatta pc ye de bu güncellemeyi oyunun içine koymuş diyolardı ama online aldığıma pişman olacak düzeye geldim pc de online oynayan ve çözümünü bilen arkadaşlar aranıyor

Aynı sorun bende de var... Sesler kesiliyor... Bazı oyuncularla oynarken acayip lag olabiliyor... Bildiğim kadarıyla bir çözümü de yok ne yazık ki.... Sanırım güncelleme gelmesini bekleyeceğiz...

• sf4 online çok zevkli idi birdefa bile lag yada herhangi bir sorun yaşamadım . Çok zevk alarak oynadım ama bu oyunu bikaç defa oynayınca onlnede zevk alamayacağımın kanısına vardım...
  • quote:

street fighter x tekken i pc online oynayıp benim gibi ses ve bug sorunu yaşayan var mı?ben super sf4 ae yide pc de uzun zamandır online oynuyorum onda hiç sıkıntı yok oyun çok hızlı ama bir kaç gün önce street fighter x tekkenin keyini satın aldım;ama oyunu online oynarken oyunda sesler kesiliyor,bazen bug hataları meydana geliyor.araştırdım gerçi konsolda da aynı muhabbet oluyomuş bi dönem güncelleme ile düzeltmiş capcom güya hatta pc ye de bu güncellemeyi oyunun içine koymuş diyolardı ama online aldığıma pişman olacak düzeye geldim pc de online oynayan ve çözümünü bilen arkadaşlar aranıyor

Hocam playstore dan mı aldın keyi? Steam den yüklemiyor muyuz bende çıkmıyor oyun bende ön sipariş verdim. Nerden yükledin söylermisin hocam orjinal değil mi?

• Tüm karakterler nasıl açılıyor oynuyorum oynuyorum başladığım yerdeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem82

Tüm karakterler nasıl açılıyor oynuyorum oynuyorum başladığım yerdeyim ?

Oyunda zaten tüm karakterler açık. DLC'ler diyorsan onlar ekimde çıkacak
  • slm arkadaslar oyunu yükledim ama gamepadlerden birini görmüyor gördüğü gamepadde tusları ayarladıgımda da save kabul etmiyor ayrıca aynı gamepadle arcade modda default ayarlarla oynayabılıyorken traınıngden karakter secıp hareketlerı yapmak ıcın oyuna basladıgımda gamepad ıslem yapmıyor sadece kalvye calısıyor bu sorunların cözümü nedir bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim ...

ayrıca bu pandora ıkı karakterle yapılan kombomu oluyor ve gem unit ne ise yarıyor
  • quote:

ben oyunu gitti gidiyor dan key şeklinde aldım,oyun kopyaydı ama key'i yükleyince zaten otomatik oyun orjinal oluyor.29 tl ye aldım 3 gün önce gitti gidiyordan.super street fighter 4 ae yi de ordan almıştım ama şimdi arattım ilan gözükmüyor.acaba kaldırıldı mı bilmiyorum;ama tavsiyem key şeklinde alın daha ucuza geliyor.
    Warlock teşekkür ederim,demek sorun genelmiş,o zaman yakında bi patch gelir umarım :( ama herşeye rağmen street fighter'i online oynamanın keyfini hiçbirşeye değişmem.online sistemi de çok iyi aslında şu hataları saymazsak 2 farklı iki kişi ile dövüştüm;ama durduramadılar:) falan çok fazla alternatif var ama şu ses ve bug sorunu yok mu,insanı çileden çıkartıyor,ama düzeltir capcom eninde sonunda.stream'dan pahalıya bulan arkadaşlar bence keyini satın alın,sonra da street fighter evreninde buluşalım

• quote:

quote:

ben oyunu gitti gidiyor dan key şeklinde aldım,oyun kopyaydı ama key'i yükleyince zaten otomatik oyun orjinal oluyor.29 tl ye aldım 3 gün önce gitti gidiyordan.super street fighter 4 ae yi de ordan almıştım ama şimdi arattım ilan gözükmüyor.acaba kaldırıldı mı bilmiyorum;ama tavsiyem key şeklinde alın daha ucuza geliyor.
    Warlock teşekkür ederim,demek sorun genelmiş,o zaman yakında bi patch gelir umarım :( ama herşeye rağmen street fighter'i online oynamanın keyfini hiçbirşeye değişmem.online sistemi de çok iyi aslında şu hataları saymazsak 2 farklı iki kişi ile dövüştüm;ama durduramadılar:) falan çok fazla alternatif var ama şu ses ve bug sorunu yok mu,insanı çileden çıkartıyor,ama düzeltir capcom eninde sonunda.stream'dan pahalıya bulan arkadaşlar bence keyini satın alın,sonra da street fighter evreninde buluşalım

oyunu gamepad şeklinde ayarlamada sıkıntı yaşarsın çünkü bütün tuşları aynı gamepada ataman gerekli.bunun için de orda tuş sayısı kadar olan bir gamepadinin olması lazım eğer yoksa benim yöntemimi öneririm birebir çözüm.
    şunu yap öncelikle joy to key ' i yükle.sonra denetim masasına girip joypadinin ayarlarına gir hangi tuşun,hangi button olduğunu öğren sonra street fighter a gir keyboard 1 i diyelim ayarladın sonra aynı tuşları joy to key programını açıp button yazan tuşların yanına yaz.gamepdain klavye olsun bütün sıkıntıların bitsin. bir kere yaptıktan sonra ayarların kaydolur.aynı şekilde keyboard 2 yi de ayarlayabilirsin başka bir gamepada,bu sorununu kökten çözer.
    ben yoruldum yazarken diğer sorunu da başka bir arkadaş yayınlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

Arkadaşlar selam,

Konu açtım ama cevap veren olmadı burda belki yardımcı olabilirsiniz. Playstore dan ön siparişini verdim oyunun 15.de çıkacak diye yazıyordu hala çıkmadı. Orjinal aldım online oynamak için ne zaman satışa çıkacak ve steam den indirebilirim? Bilen biri yardım ederse sevinirim.

steamden indiremessin.
  • Oyunda online ve single kapışma dışında dişe dokunur bir mod var mı ? Bütün oyuncularda açıkmış, bir zevki kalmadı o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

JACK falan yokmu bizim pclerde yani . youtube da varda o yüzden sorayım dedim anca bitire bitire renk veya ikon açılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

JACK falan yokmu bizim pclerde yani . youtube da varda o yüzden sorayım dedim anca bitire bitire renk veya ikon açılıyor.

Onlar Konsoldada yok. İlk PS VITA'ya çıacaklar PS VITA'ya çıktıktan sonra Konsollara DLC gelecekler.Konsoldan sonra PC'ye

• ölme eşşeğim ölme :) oynamam artık bu oyunu adam çıkacak diye hatim indirdik oyuna :D
  • Almayın beyler.. Boş bir oyun olmuş, çok umutluydum ben oyundan ama patates çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis Caelum

OPTIONS-->Button Config'e girin.En üstteki Control Group'dan Special kısımında Chance var.Ona istediğiniz bi tuşu atayıp tek tuşla adam değiştirebilirsiniz.

ya olmuyor yada ben yapamadım

Bazı butonların kesinlikle atanması gerek boşta bırakamazsınız o yüzden ayarları yapamıyorsunuz , aşağıda benim ayarlarım ve kesinlikle atanması gereken butonların görüntüleri var ;

söylediginiz sekilde yaptım ben de hallettim tskrler birde ikinci gamepadi görse sorun kalmayacak

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.