Şimdi Ara

Stream/Twitch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zaman önce, Twitch.tv ye bir mail attım. Türkiye'de bir Twitch.Tv server. Konusunda. Adamlarla uzun konuşmalarımdan sonucunda server açılması için bir kaç bilgi edindim. Öncelikle server neden gerekli ondan bahsedeyim.

Server;

Twitch.Tv üzerinden yayın yapmak istediginiz. Almanya, Hollanda gibi ülkelerden baglantı çekiyorsunuz. Haliyle bu yüksek ping ve kasmalara sebep oluyordu. Bende bunu düzeltmek adı altında mesajlar gönderdim,sürekli. Gelen mesajlardan bir tanesini kısaca özetliyorum.

Soru : Türkiye'de neden Twitch.Tv Server yok?

Cevap: Türkiye üzerinden server açılabilmesi için, yayın yapanların çok olması lazım. Ne kadar çok yayın yapan olursa, server açılması için, işlemlerimizi hızlandırabilecegiz.

Soru: Türkiye'de server açılması için ne kadar zaman var?

Cevap: Server açabilecegimiz ülkeler arasında Türkiye'de var. Fakat, şu anda bunun için bir adım atamıyoruz. Çünkü, Türkiye'de yayın yapanların sayısı çok az ve bu bize maddi olarak zarar verebilir.

Soru: Türkiye'de server açılabilmesi için gerekli olan nedir?

Cevap: Çok fazla yayın yapan insanların olması ve izleyicilerin artmasıdır.

Gördügünüz gibi, Türkiye'de server açılabilmesi için İzleyen ve İzleten sayısının olması gerekiyormuş. Bende Türkiye'de Yayın yapan kişileri bu mesaj altında toplayıp, kısa zaman sonra mesaj olarak tekrar iletişime geçicem.

Sizden istedigim, sürekli yayın yapanların mesajlarını konu altına bildirip, onları liste halinde toplayabilmemdir. Bana vereceginiz kanal linklerinde. Hangi tarz oyun oynuyor belirtebilirsiniz!

( Benimde yaptıgım LOL, Battlefield 4. Yayınlarım devam ediyor ve LOL'de Bundan sonra her hafta sonu Cuma akşamı RP çekilişi yapmaya karar verdim. Bu 1 veya Bir kaç kişi olabilir.
    )

LİSTE:

http://www.twitch.tv/k1mbu ( LOL, Battlefield 4 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1mbu -- 6 Aralık 2013; 0:19:44 >

• amaç: yayınım var
  • Bütün soruların cevabı aynı mı bana mı öyle geldi
  • tcepsX kullanıcısına yanıt
    amaç. türkiyede bir twitch.tv serverı açtırıp. kastırmadan yayın yapılabilmesi. örnek veriyorum battlefield 4 de server açtırıp 2 ping le oyun oynamak gibi.

Stream/Twitch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1mbu -- 6 Aralık 2013; 0:22:38 >
  • cevaplar birbirine çok yakın evet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1mbu -- 6 Aralık 2013; 0:16:23 >
  • umarım açılmaz daha fazla oxiler pogpler görmek isteyen kim oddone'la wildturtle'la PL ile Dyrus'la mutlu zaten millet gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 6 Aralık 2013; 0:39:46 >
  • Açacaklarını tahmin etmiyorum, piyasada var olan streamerları sevmiyorlar. Zaten onların bile izleyici sayıları yeterli değil üzgünüm kaliteli yayın yapanlar hak ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitch chat sorunu
    12 yıl önce açıldı
    twitch chat
    8 yıl önce açıldı
    Cs go yayını
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar olumsuz düşünmeyin. Yayın yapmak isteyipte pingler yüzünden yapamayan o kadar çok insan biliyorum ki . Kalite derseniz, onlarda kaliteli oyuncular. Ama pingler engel oluyor.
  • Aynen oyle yayin yapma planim vardi fakat ping 150den asagi dusmedigi icin vazgecmistim destekliyorum seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonince kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşadım zamanında çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.