Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crayz_19 sen sistem özelliklerini yaz.Ben sana çalışıp çalışmıyacağımı söylerim

galiba o "kana susamış bir sürü savaşçı" daha güçlü

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • jansay sen hiç oynadınmı bunu ya
    grafikleri falan nasıl acaba ?

Orjinalden alıntı: crazy_19

jansay sen hiç oynadınmı bunu ya
    grafikleri falan nasıl acaba ?

yok ben sadece biraz medieval II: Total War oynadım...

valla senin sisteme en iyi oyun galiba...

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • O kadar mı düşük sistemi yav ??
    80+40 gb hdd

çalıştırması lazım

System Requirements

MINIMUM CONFIGURATION

Windows 98®, Windows 2000®, Windows ME® or Windows XP® (Windows NT® is not supported)

Intel Pentium II® 350 Mhz MMX or AMD Athlon® processor with supported Direct3D® video card

128 MB RAM

4x CD-ROM/DVD-ROM drive

1.7 GB free hard disk space plus space for saved games (additional space required for system swap-file and DirectX 8.1® installation)

16 MB Direct3D® capable video card with DirectX 8.1 compatible driver

DirectX 8.1 compatible sound card

Windows Media Player 6.4® or higher (not on CD; available atwww.microsoft.com/windows/windowsmedia/default.asp)

Keyboard

Mouse

IMPORTANT NOTE: Disc 1 of your two Medieval: Total War discs must be in your drive to launch and play the game.

RECOMMENDED

600 MHz or faster processor

128 MB or more RAM

8x or faster CD-ROM/DVD-ROM drive (with maximum install)

1.7 GB free hard disk space plus space for saved games

64 MB or greater Direct3D capable video card

IDEAL

1.2 GHz or faster processor

256 MB or more RAM

8x or faster CD-ROM/DVD-ROM drive (with maximum install)

1.7 GB free hard disk space plus space for saved games

Fast 64 MB Direct3D capable video card

• saol s@rks_power uyuyo yani sisteme 2 nin özelliklerini bulabilirmisin acaba ?

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Ewt oyun 2 cd.

Demosunu bi indirsem değer mi sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeyHeyHey

O kana susamis Orcs grubunu muthis stratejilerle bir avuc Space Marines ile cok defa maglup etmisimdir.

• Total War'ı benim bilgisayar kaldırır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire_Boy_42 -- 25 Ocak 2008; 21:13:39 >
  • rome total war yükledim. herşey güzel fakat age of a alışan biri olarak bu kadar orduyu kontrol etmek biraz zor geliyor. zaten arenalar çooook büyük ordunun bi parçası bi yere diğeri bi yere uçuyor bi bakıyorum her birlik bi tarafta...

Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt..

Total War'ı benim bilgisayar kaldırır mı ?

Ekran kartın nedir hocam?Ona göre yorum yapalım işlemci ve ram yeterli gözüküyor

@diabolik191 bilirsin stratejide başarı olmak için kambinasyonları çok iyi kullanıp karşındaki insandan daha hızlı hareket etmen gerekir.Bu yüzden elindeki orduları kullanacağın işe göre grupla savaşa girmeden, tabi yerlerinide belirlemeyi unutma.Koşma,dur,kaç gibi komutların kısayollarını ezberlediğinde ise iyice alışmış olursun oyuna.Gerisi senin zekanı ne kadar kullanabildiğine bağlı

• Hocam senin bilgisayar büyük ihtimal açar oyunu.Ekran kartını söylersen iyi olur
    Bu akşamki savaşımdan bir ss daha
    Müslüman bir devletti ama mecbur kaldım.Onlar yüzünden ispanya üzerine gidemiyordum.O yüzden savaş çıktı aramızda.Ben allah ne verdiyse daldım heriflere.En son kaçarlarken yakaladım ama print screen ile çok kalitel resimler yakalıyamıyorum.Ard arda oyunlarda kaliteli resim çekebileceğim program biliyormusunuz arkadaşlar ???

http://img129.imageshack.us/img129/1593/totalzp2.jpg

• Fraps kullanabilirsin ss ve video alımlarında

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Hocam senin bilgisayar büyük ihtimal açar oyunu.Ekran kartını söylersen iyi olur
    Bu akşamki savaşımdan bir ss daha
    Müslüman bir devletti ama mecbur kaldım.Onlar yüzünden ispanya üzerine gidemiyordum.O yüzden savaş çıktı aramızda.Ben allah ne verdiyse daldım heriflere.En son kaçarlarken yakaladım ama print screen ile çok kalitel resimler yakalıyamıyorum.Ard arda oyunlarda kaliteli resim çekebileceğim program biliyormusunuz arkadaşlar ???

http://img129.imageshack.us/img129/1593/totalzp2.jpg

genelde oyunların kendi klasörleri içinde print screen e her basıldığında çekilen fotoların olduğu bi kayıt dosyası olur. böylece her bastığında direk kendi kaydolur. ama medieval da varmı bilmiyorum. aoe2de vardı. rome total war da bulamadım şimdi.

• @ dangwar

savaşın sonlarına doğru kaybediyorum kontrolü. birde bana kale kuşatmayı bir anlatırmısınız ? yani kuşatınca içerdeki düşmanın sürekli gücümü ne azalıyormuş mantığı nedir onun ? dışardan mancınıkla filanmı saldırmak ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.