Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir alt kategorinizin kurucusu olarak benide ekleyin.

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Bir alt kategorinizin kurucusu olarak benide ekleyin.

ayıpsın, çok sevindim gelmene

favori oyunun hangisi? Yani ben nerden biliyim hangisi olduğu? İmzanda yazmıyorya, sölede yazak :P

Red Alert 2 yazıyorum tabiiki

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• Asil ben tesekkur ederim Jansay onerini dikkate alacagim. Yazimi 1 kisinin bile takdir etmesi sonraki incelemeler icin yeterli bana. Bol stratejili gunler.
  • incelemeler için teşkekkürler yeni gelen arkadaşlarım sizde hoş geldiniz topik çok hızlı büyüyor

cidden güzel inceleme yapmışsın.peki bi sorum olucak. orclar sanki en güçlüleri gibi yani diğerlerinden eksik bi yanlarını göremedim eşit değilmi bu ırkların gücü ?

http://img247.imageshack.us/img247/1677/totalwarlz7.jpg

http://img247.imageshack.us/img247/1455/totalwar2un2.png

Karşımdaki adam güçsüzdü.Paldur güldür daldım allah ne verdiyse

Birde total war için tavsiye eğer resimeler bakarsanız benim bir tabur silahlı askerim var.Onları denemek için savaşa sokmuştum.Sokmaz olaydım.Yağmurlu havada bu adamlar ateş edemiyorlar.Ayrıca hiç etkili değiller.Okçular bin kat iyi onlardan.O yüzden eğer yanlışlıkla filan silahlı adam yaparsanız savaş başlamadan önce mutlaka yağmur geçene kadar zamanı geçirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 25 Ocak 2008; 15:08:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Dün akşamki savaşımdan görüntüler.Total war

http://img247.imageshack.us/img247/1677/totalwarlz7.jpg

http://img247.imageshack.us/img247/1455/totalwar2un2.png

Karşımdaki adam güçsüzdü.Paldur güldür daldım allah ne verdiyse

Birde total war için tavsiye eğer resimeler bakarsanız benim bir tabur silahlı askerim var.Onları denemek için savaşa sokmuştum.Sokmaz olaydım.Yağmurlu havada bu adamlar ateş edemiyorlar.Ayrıca hiç etkili değiller.Okçular bin kat iyi onlardan.O yüzden eğer yanlışlıkla filan silahlı adam yaparsanız savaş başlamadan önce mutlaka yağmur geçene kadar zamanı geçirin

Vay güzel oyuna benziyor. Bina denen bir kavram yok herhalde

Aradığım bir strateji oyunu

• medival 2 total war değilmi o kaleler falan var sanırım o oyunda
    bu oyun cd olarak satılıomudur
    32 cd falan yapıo

medieval: total war 2cd(miş)

Evet beyler topic güzel gidiyor sizin sayenizde

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • Ewt oyun 2 cd.
  • Irkların gücü ayrı ayrı dengelenmiş madem Orcs lardan bahsettin sana şöyle bir örnek vereyim, Orcs ırkı stratejik olarak herhangi bir savaş düzenine ya da disiplinine sahip değildir fakat bu eksikliğini kalabalıkla örtmeye çalışırlar, fakat Space Marines ırkı ilk olarak bir avuç asker olarak görünmesine karşın, güçlendirilme seçenekleri, atanabilen komutanlar ya da uygulanabilen stratejik ve disiplinli manevralarla az ama öz kavramını uygularlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyHeyHey -- 25 Ocak 2008; 18:12:47 >
  • disiplinli bir avuç ordu ile nizamsız bir sürü adam yani....

hangisi daha güçlüdür acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 25 Ocak 2008; 18:17:35 >

• Warhammer'ın bu huyu var zaten, ya disiplinli bir grup asker , ya da kana susamış savaşcı sürüsü gel de çık işin içinden.

Medieval: Total War

Min. Sistem:
    PII-300, 32MB RAM, 500MB sabit disk alanı, 3D grafik kartı

www.trgamer.com dan alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 25 Ocak 2008; 18:22:06 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.