Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (220. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
26
Favori
305.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaraXan
    Civilization serilerinde çalan ve insanı arabesk dinler gibi bayan opera müzikleri
    Ohoov, hocam Civ müziklerine laf etmeyelim. O müzikleri bırak herhangi bir strateji oyununda, herhangi bir oyunda dahi duymadım işitmedim tespit etmedim. Candır Civ. müziği can can...

~Lithium, ekliyorum hoş geldin.
  • ekle total warın üstüne tanımam
  • öneri verecekler arkadaşla lütfenn önerileini ala bilir miyim
  • The wind blow, ekliyorum hoş geldin.

quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

öneri verecekler arkadaşla lütfenn önerileini ala bilir miyim

Ne tür bir oyun aradığını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • Jansay kullanıcısına yanıt
    senin oynadığın bir oyun varmı keyif aldığın age of emrires gibi yada diğerlerinden..
  • Age of Empires tarzı oyunlardan pek haz almıyorum ben artık, çünki el çabukluğu isteyen oyunlar onlar. Age of'un yeri tabii ama her zaman ayrıdır benim için, nostaljik sebepler falan.

En son Paradox oyunlarını oynadım; onlar "Grand Strategy" dedikleri ve "Devasa strateji" olarak çevireceğim türden; çok ayrıntılı ve öğrenmesi zor oyunlar. Europa Universalis IV, Victoria II vs. Pek vaktin yoksa bulaşma onlara bence.

Bunun dışında dinlendirici diyebileceğimiz türden Civilization serisi var. Beşinci oyun çok hoşuma gidiyor. Müzikleri de grafikleri de çok güzel; öğrenmesi de bir gününü falan alır diye zannediyorum.

Bunların dışında Stronghold adında bir de incimiz var; o da dinlendirici nitelikte. Özetle: feudal çağda kaleni kurup köylünü besliyorsun ve tın tın tın hayatına devam ediyorsun. Ziyafetler verebilirsin, hayalindeki kaleleri inşa edebilirsin, köylülerine kötü veya iyi davranabilirsin (bu özellik sadece birinci oyunda var malesef). Oyunun hem barış, hem savaş modu var ki, bu Stronghold'u orjinal yapan özelliklerden biri. Başlangıçta Stronghold 2'yi öneriyorum, sonra "bu neymiş" diye birinciyi de deneyebilirsin (eski oyunlar her daim daha zordur). Ama üçüncü oyuna yanaşma; o oyun serinin kirli lekesi. Öyle bir oyun benim için yok hatta, inkar ediyorum.

Daha sorun olursa lütfen sor. İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 22 Eylül 2015; 20:18:29 >

• Jansay kullanıcısına yanıt
    turnuva yapıcakmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The wind blow

turnuva yapıcakmısınız ?

Şimdilik öyle bir proje yok.
  • Aslında ayarlayalim kendi aramızda bir t.w turnuvasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz

eu nun kıtabını yazdım eu3de sıngle 500 saat(korsandı) eu4de yaklaşık 600 saat multiplayer oynadım ve şunu dıyebılırım multıplayersiz eu ,eu değildir. hele bı savaş kazanınca chatden gelen "what you want" kelimesini hiçbirşeye değişmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

Aslında ayarlayalim kendi aramızda bir t.w turnuvasi

Pek katılım olacağını sanmıyorum ama bir oyuncu listesi oluşturabilirseniz skorları vesaire burada tutabilirim.

Marco van Basten., aah hocam, o zevke henüz erişemedim ben. Benim EU'da kırmızı ve yeşil renklerle hareket ediyoruz; fazla isteyince "hadi lan!" diyor hemen. Sıfır insiyatif.

Ekliyorum hoş geldin.

• red alert serisi yaz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: claudefive

red alert serisi yaz hocam

Aramıza hoş geldin.
  • Yok mu Roma 2 oynayan

• Üye olmak istiyorum - Total War Rome 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

Üye olmak istiyorum - Total War Rome 2

Ekliyorum hoş geldin.
  • Beni de ekle, benim favori oyunum Age of mythology,game ranger programı ile yabancılar ile "mythology" i oynayınca yeniliyorum her defasında, zannedersem ingilizce öğrenip oyuna iyice hakim olmadan hep beginner seviyesinde kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 5 Kasım 2015; 16:24:14 >
  • eRepublik'e alternatif oyun, America eSim oyun daha 1 haftalık verdiğim linkten kayıt olursanız level 7den sonra yüzde 20 daha fazla altın elde edeceksiniz:http://america.e-sim.org/lan.2078/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutbulmus

Beni de ekle, benim favori oyunum Age of mythology,game ranger programı ile yabancılar ile "mythology" i oynayınca yeniliyorum her defasında, zannedersem ingilizce öğrenip oyuna iyice hakim olmadan hep beginner seviyesinde kalacağım.

Ekliyorum hoş geldin.

RTS oyunlarının püf noktası "Hotkeys" dedikleri kısayollardır. Ev yapmak için e tuşu, barracks için b tuşu vs. Bunlara hakim olunduğunda APMin artıyor (action-per-minute/dakika başına düşen eylem). Sanırım her eylem fareyle tıklayıp yaptığın şeye deniyor: mesela köylüye tıklamak bir, evin kısayoluna tıklamak iki, ve evi haritada kurmak üç. Veya bu üç şey bir eylem oluşturuyor, "ev inşa etmek" gibi; bilmiyorum. İdeal APM'ler nedir bilmiyorum ama internette araştırarak bulabilirsin ve hızlanıp hızlanmadığını APM hesabıyla kontrol edebilirsin. RTS'lerin olayı hız aslında; fare + klavye hakimiyeti. Arada çakallıklar da devreye giriyor tabii, ilk çağlarda evleri yan yana yapıp sur yerine kullanmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 8 Kasım 2015; 14:09:28 >

• Madem herkes burda toplanmış,ben de hem katılayım hem de tavsiye isteyeyim.Arkadaşlar ageof 3 yada bfme2 ya da red alert 2 gibi adam basmalı strateji oyunu arıyorum, şu oyun iyidir diyebilceğiniz oyun var mı?Multisi olursa daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.