Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
26
Favori
305.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

Madem herkes burda toplanmış,ben de hem katılayım hem de tavsiye isteyeyim.Arkadaşlar ageof 3 yada bfme2 ya da red alert 2 gibi adam basmalı strateji oyunu arıyorum, şu oyun iyidir diyebilceğiniz oyun var mı?Multisi olursa daha iyi olur.

O tarz oyunlar eskisi kadar yapılmıyor, eski oyunlara baksan daha iyi olur, c&c 3 falan ya da empire earth olabilir. Ben age of 2 oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

quote:

Madem herkes burda toplanmış,ben de hem katılayım hem de tavsiye isteyeyim.Arkadaşlar ageof 3 yada bfme2 ya da red alert 2 gibi adam basmalı strateji oyunu arıyorum, şu oyun iyidir diyebilceğiniz oyun var mı?Multisi olursa daha iyi olur.

O tarz oyunlar eskisi kadar yapılmıyor, eski oyunlara baksan daha iyi olur, c&c 3 falan ya da empire earth olabilir. Ben age of 2 oynuyorum

eyvallah hocam,cc3 yazdım steamde kışın indirime girerse alıcam.age of 2 var da ben ageof3 daha çok sevdim zamanında 2 yi almıştım 3ü almadığıma pişmanım.Artık kış indirimine bıraktım
  • quote:

Ekliyorum hoş geldin.
  • Foruma attigim 2.pot bu konuya ait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 üye var fakat forum ölü

• www.forgottenempires.net
    Age of Mythology: Tale of the Dragon announcement - Forgotten Empires
    http://www.forgottenempires.net/age-of-mythology-tale-of-the-dragon-announcement

Sene başında Age of Mythology'nin yeni expansion'ı çıkıyor :o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 12 Aralık 2015; 17:02:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olmak istiyorum-M2TW

• Hocam Bfme2 ve Eu4 manyağı diye yazarsan güzel olur
  • Kozgavmengen ve AlpKhanate, ekliyorum hoş geldiniz.

AlpKhanate, "bfme2 manyağı" yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 31 Aralık 2015; 8:19:59 >
  • WarThunder oyununa herkesi beklyoruz kayıt yaptırın ve indrin

• Ekle age of 2 ciyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

Ekle age of 2 ciyim

Ekliyorum hoş geldin.
  • Beni de ekler misin, favori oyun empire total war
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanHakim

Beni de ekler misin, favori oyun empire total war

Hoş geldin.
  • Beni de ekleyebilirsiniz, Age of Empires II-III, Empire Total War, Rise of Nations, Company of Heroes
  • Blackdanger_99, ekliyorum hoş geldin.

"Age of Empires (Serisi)" yazıyorum.
  • Beni de yaz hocam. Tek bir oyun yazıyorsak Total War serisi... Diğerlerinden de oluyorsa Age of Mythology ve Age of Empires serisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Beni de yaz hocam. Tek bir oyun yazıyorsak Total War serisi... Diğerlerinden de oluyorsa Age of Mythology ve Age of Empires serisi..

Hoş geldin.
  • yaz benide hocam. sadece strateji oyunlarını oynadığım için bütün strateji oyunlarını seviyorum ama europa universalis 4'ün yeri ayrıdır tabi :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgrbz

yaz benide hocam. sadece strateji oyunlarını oynadığım için bütün strateji oyunlarını seviyorum ama europa universalis 4'ün yeri ayrıdır tabi :).

Ekliyorum hoş geldin.
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.