Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
37
Favori
49.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • yeni sezonu simdi bitirdim bence izlenebilir bi sezon olmus okadar kotu degildi sonu duygusal bitti 4. Sezon final sezonu olursada iyi olur bence cunku gereksiz uzamaya basladi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk iki sezon kadar olmasa da fena değildi. Çok uzatmadan bu sezon bitirmeleri gerekirdi ki sanırsam 4.sezon final sezonu olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon finaline geldim daha izlemedim ama bu sezon olmamış. Ufacık veletlerin aşk meşk meselelerine çok odaklanmışlar. Küçücük çocukları dakikalarca öpüştürüyorlar kamera karşısında adam akıllı dizi çeksene kardeşim sen önce. Son 2-3 bölüme kadar bir şey olmadı bile göremedik istediğimiz tek şeyi adam akıllı. Ergen dizisiydi tamam ama niye ergenlik dozunu arttırıyorlar daha fazla anlamıyorum.
  • Aynı arkadaş gidip-geliyor.3 sezondur aynı konu...Bu sezon beş para etmez...Boşuna izlemeyin...artık baydı..
  • 3. sezonu 1-2 saatte bitircem nerdeyse. artık netflix dizileri böyle oldu, ileri sarma fetişi olduk. işin ilginci, hiçbir konuyu da kaçırmadim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne izliyorum ben ya, 6 bölüm izledim içim dışım cıvık cıvık esprilerle doldu. Tamam önceki sezonlarında da vardı espri komedi unsuru da bu sezon bokunu çıkarmışlar arkadaş.

    En kötü sezonu olabilir bu sezon :/

    Bakalım son 2 bölümü nasıl, onuda yarın akşam izlerim artık. Sıkıldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 6 Temmuz 2019; 23:42:9 >
  • Zorlu centerda stranger things çılgınlığı var standlar heykeller gençler 80-90lar giyinmiş sağda solda geziyor 😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stranger Things (2016)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk 5 bölümü izledim, iyice saçmalamışlar. Bazı şeyler çok göze batıyor. Sarmadı. 3.sezona başlamayan varsa hiç başlamasın birşey kaybetmez, boşa giden zaman hariç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 7 Temmuz 2019; 1:53:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • 1 günde bitirdim sezonu ve milletin aksine beğendim. Dizi en başından beri ergenlik barındırıyordu ve hala da öyle. Ayarını kaçırdıklarını düşünmüyorum. Olması gerektiği gibiydi. Sürekli aşk meşk konularıyla geçti denmiş ama katılmıyorum. Rahatsız edecek seviyede değildi hele uzun hiç değildi. Sezonun yarısı Mike ile El'in öpüşmesi ile geçti denmiş ayıptır. Jim'in araya girmelerini de saysak 5 dakikayı geçmez. Ha o yaşta çocuklar için o öpüşme sahneleri gereksizdi. Yapılmasaydı keşke.

    Erica'nın rolünün artmış olmasına sevindim. Beni en çok güldüren karakter oldu ki 2. sezonda da azıcık olan sahnelerinde güldürmeyi başarıyordu. Dustin'in ekibinden ayrılması kötü olsa da dizide en sevdiğim karakter olan Steve ile de iyi bir ikili oldular. 2. sezonda zaten bu belliydi. Ayrılmamalarını tercih ederim. Keşke Robin de eşcinsel olmasaydı da Steve ile çift olsalardı güzel olurdu. Açıkçası üzüldüm bu duruma.

    Erica'nın rolünün artmasına ne kadar sevindiysem Jim'in ölmesine de o kadar üzüldüm. Dokundu açıkçası. Özellikle mektup sahnesinde epey bir üzüldüm. El ile olan baba-kız ilişkisini seviyordum ve dizide bir başka sevdiğim karakterdi. Dizinin sonundaki o Rusya sahnesi acaba dedirtiyor ama o Amerikalının Jim olduğunu zannetmiyorum. Cihazın patlamasından nasıl sağ kurtuldu? Hadi sağ kurtuldu oradan çıkarılıp Rusya'ya nasıl götürüldü? Akabinde zaten Amerikan askerleri bastılar binayı. Oradan nasıl çıkardılar da Rusya'ya götürdüler? Keşke Jim olsa. Saçma olacak olsa da sevinirim açıkçası Jim'in yaşadığına.




  • 2 bölüm izledik dün ama çok zor ilerledi. ergen dizisi olmuş. ortada gizemli bişi kalmaamış laylaylom disneychannel ergen dizileri gibi espriler süreklli. bilemiyorum devam ınasıl olacak bakalım
  • Dark dan sonra izleyince, çöp oğlu çöp olduğunu anlamış oluyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Ergen dizisi diye bende 1 yıl boyunca izlememek için inat ettim fakat sonra yorumlara bakıp dizinin o kadar kötü olmadığını keyifli bir gençlik dizisi olduğunu gördüm.Yoklukta gider 80 li yılları iyi bilirim yaşım 46..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekotechno1

    Ergen dizisi diye bende 1 yıl boyunca izlememek için inat ettim fakat sonra yorumlara bakıp dizinin o kadar kötü olmadığını keyifli bir gençlik dizisi olduğunu gördüm.Yoklukta gider 80 li yılları iyi bilirim yaşım 46..
    benim yaş da 46 ilk 2 sezon güzeldi. soluksuz izledik. 80 ler olayı süperdi tabi bizim için. ama çok gizemlerde vardı. ama 3. sezon biraz hayal kırıklığıyla başladı biim için. bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak.
  • ergen dizisini 40+ tayfanın izlemesi.
  • Benim sevdiğim ve aylardır beklediğim bir dizi Stranger Things. Dizinin teması falan bana çok güzel geliyor çocuk oyuncular olduğu için çocuk dizisi sanıp izlemiyordum ama bu dizide bana ergen dizisi olduğunu ima eden hiçbir şey göremedim çocuklar artık 14 15 yaşlarına geldi ve öpüşmeye ve aşık olmaya başladılar ergenliğe girince bunu gören dhli cahil arkadaşlar direk ergen dizisi ergen dizisi diye ötmeye başlamış hayatın gerçeklerini göstermek ne zaman ergenlik olmuş siz istiyorsunuz ki her bölüm 12 yaşında ki çocuklar silahla canavar öldürsünler bu sanki çok normalmiş gibi hiç aşk geçmesin dizide valla sizin gibi man kafalar dizi film falan izlemesin ot gibi yaşamaya devam etsin . 3. Sezona dönecek olursak 1 ve 2. sezon çok güzeldi 3. sezonunda iyi kötü bir şekilde uzatmayı başardılar her şeyi sorgulamadan izleyince gayet akıcı bir şekilde dizi bitti ben eğlendim 1 ve 2. sezon kalitesinde olmadı ama iyiydi daha kötü olabilirdi. After Credit saçma geldi bana diziyi 4. sezona uzatmak için saçmalayacaksanız uzatmayın ya da daha iyi bir yol bulun
    bu kapı kapandığında tüm demodoglar ölmüştü şimdi yine hiçbir şey olmamış gibi her sezon çıkacaklarsa dizi sonsuza kadar devam edecek herhalde iyi bir şekilde bağlamaları lazım artık bu ruslar sıktı artık




  • barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    +1

    hani kapı kapanınca iş bitiyordu, hala ortalıkta dolaşıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 sezonun çok altında kaldı 3. sezon.


    Özellikle zaman atlamalarının olmaması ruslar falan derken boğdu diziyi.
    Kötü mü? Değil.
  • Netflixte 3 sezonu da indirdim telefona 18gb şuan tel kasıyor izleyeceğim güzel diyenler de var ergen dizisi diyenler de ama ergen dizilerini seviyorum 13 reasons why ı çok beğenmiştim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son bölümlere doğru dizi olması gereken seviyeye çıkıyor ama bence fazla uzatmadan diziye final verseler daha iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 7 Temmuz 2019; 19:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.