Şimdi Ara

store a baglanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
12.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone dan appstore a girip free bir uygulama indirmek istedigim zaman benden apple id ve sifremi istiyor(onceden sormuyordu) bilgilerimi girip onayladigimda ise

"Store a bağlanamadı"
    "Güvenli bir bağlantı kurulamadı. Lütfen tarih ve saat ayarlarınızı denetleyin" diye bir hata veriyor, uygulama indiremiyorum.

pc tarafında itunes de kullanici adımı ve sifremi girdigimde;

store a baglanmıyor

durum boyle.

cihaz 4.3.2 jailbreak li

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sorunun kaynagi bulundu, bulundugum network de guvenlik sertifikalarını onaylama islemi ilgili bir problem varmis o sebeple apple store un guvenlik sertifikasını dogrulayamadigi icin baglanti saglanamiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharoon -- 21 Nisan 2011; 15:47:27 >

iPhone 4 4.3.3 kullaniyorum. Telefondan App Store'dan bir uygulamanin guncellemesini yapmak istedigimde "iTunes Store'a baglanamiyor" uyarisi veriyor.

Ancak yeni (daha onceden indirilmemis) bir uygulamayi indirmek istedigimde gayet guzel iniyor.

Sadece guncelleme yapmak istedigimde hata veriyor yani.

Bu guncellemeleri telefonu bilgisayara bagladigimda bilgisayardan yapabiliyorum. Yani hesabimla veya buna benzer herhangi bir seyle alakali bir sorunum yok gibi.

Telefondan yeni uygulamalar iniyor, bilgisayardan guncellemeler yapiliyor ancak telefondan guncellemeler yapilamiyor. "iTunes Store'a baglanamiyor" uyarisi cikiyor.

Bu konuda bilgisi olan var midir?

Tesekkurler

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Üzerinden uzun zaman geçmiş konunun ama bende de aynı sorun var?

Çözümü bilen varmı? Sadece "update" lerde sorun oluyor. "Itunes Store'a bağlanamıyor" hatası alıyorum sürekli. Apple Stoiye ile Itunes store farklı şeyler değil mi? Niye itunes store yazısı çıkıyor?

Yeni app indirmede herhangi bir sorun yok. Telefon jb.li indirdiğim bir tweak mi sorun yaptı anlamadım. İlk kez başıma geldi

Iphone 4 - Ios 5.0.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assd82 -- 6 Ocak 2012; 12:47:25 >
  • telefonu kurcalaya kurcalaya çözüm buldum. Şuan app storedan uygulamaları update edebiliyorum. Yada free uygulamaları yükleyebiliyorum.

Öncelikle; ayarlar/genel/sıfırla/ağ ayarlarını sıfırla

ağ ayarlarını sıfırlıyoruz.

Daha sonra safariyi açıp, yer imlerinde kayıtlı olan "iphone web uygulamaları" nı açıyoruz.
    Açılan sayfada sağda bulunan "visit the app store" linkini açıyouz, bu link zaten direk app store'u açıyor. Artık istediğimiz gibi free uygulama yükleyebilir yada update edebiliriz.

Uygulama yüklemek istediğinizde yada update yapmak istediğinizde app store ve safariyi kapatıp yukarda anlattıklarımı yapın. Ağ sayarlarını sıfırlama işlemini bir kez yapmanız yeterlı olacaktır. Umarım sizde de işe yarar ;)

Ayarlar/Store/Apple kimliğine tıklayın ve çıkış yapın..sonra tekrar girin..durum düzelmişdir..

Ben denedim..bir sıkıntı yok..
    Daha Fazla Göster
  • Malesef Bende Giremiyorum Yukardaki Arkadaşların Dediklerini Yaptım Ama Olmadı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İltifatı bu sözde zâhirdir,
    Malikî mezhebim benim zira,
    İtikadımca kelp tahirdir
  • Aynen bende de hata veriyor ama uygulamalari indirirken hata almiyrum yalnizca guncellemelerde hata aliyorum

..::GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyım, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısın, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lı, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısınız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lılar::..
  • aynı sorun bende de var 3 gündür gitmedi. Arkadaşların dediği gibi indirmesine indiriyo fakat güncelleme sayfasına geldiğimde direk bağlanmıyor hatası alıyorum. Hesaptan çıkış falan yaptım gitmedi. Genel bi sorun olduğunu düşünüyorum..

Orijinalden alıntı: Onur__

Merhaba,

iPhone 4 4.3.3 kullaniyorum. Telefondan App Store'dan bir uygulamanin guncellemesini yapmak istedigimde "iTunes Store'a baglanamiyor" uyarisi veriyor.

Ancak yeni (daha onceden indirilmemis) bir uygulamayi indirmek istedigimde gayet guzel iniyor.

Sadece guncelleme yapmak istedigimde hata veriyor yani.

Bu guncellemeleri telefonu bilgisayara bagladigimda bilgisayardan yapabiliyorum. Yani hesabimla veya buna benzer herhangi bir seyle alakali bir sorunum yok gibi.

Telefondan yeni uygulamalar iniyor, bilgisayardan guncellemeler yapiliyor ancak telefondan guncellemeler yapilamiyor. "iTunes Store'a baglanamiyor" uyarisi cikiyor.

Bu konuda bilgisi olan var midir?

Tesekkurler

bende aynı sorun var arkadaşlar 2 haftayı geçti önceden hiçbir sorun yoktu çözüm yollarını denedim ama hiçbiri işe yaramadı başka yol var mı??

• sorun devam ediyor, forumlardan cevap ariyorum ??

Orijinalden alıntı: adurann

telefonu kurcalaya kurcalaya çözüm buldum. Şuan app storedan uygulamaları update edebiliyorum. Yada free uygulamaları yükleyebiliyorum.

Öncelikle; ayarlar/genel/sıfırla/ağ ayarlarını sıfırla

ağ ayarlarını sıfırlıyoruz.

Daha sonra safariyi açıp, yer imlerinde kayıtlı olan "iphone web uygulamaları" nı açıyoruz.
    Açılan sayfada sağda bulunan "visit the app store" linkini açıyouz, bu link zaten direk app store'u açıyor. Artık istediğimiz gibi free uygulama yükleyebilir yada update edebiliriz.

Uygulama yüklemek istediğinizde yada update yapmak istediğinizde app store ve safariyi kapatıp yukarda anlattıklarımı yapın. Ağ sayarlarını sıfırlama işlemini bir kez yapmanız yeterlı olacaktır. Umarım sizde de işe yarar ;)

bu dediklerini yaptım sonuç başarısız :S

• ^

güncel
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.