Şimdi Ara

stop error hatası acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar windows ta mavi ekran ve bir uyarı mesajı cıkıyor ve bilgisayar restart
    oluyor .. Bilgisayar tekrar acıldıgında asagıdaki uyarı penceresi cıkıyor
    ne yapmam gerekiyor? En kötü ihtimalle ne olur?
    yardımlarınız icin simdiden tesekkurler

stop error hatası acil yardım

• şimdi dostum bununla yola çıkarsak sorunu tesbit çok zor asıl önemli olan mavi ekrandaki hata kodu ve mavi ekran olmadan önce sisteme ne yaptın güncelleme yeni aygıt sürücü vs asıl bunlar önemli mavi ekranda aşşagıdaki kodlardan hangisi yer alıyo..........PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatalı ram dahil sistem genel bir uyarıdır.PFN_LIST_CORRUPT. hatalı ram demektir.MACHINE_CHECK_EXCEPTION işlemci aşırı overlok ve hatalı power anlamına gelir.BAD_POOL_CALLER. hatalı veya uyumlu olmayan donanım sürücüleri anlamına gelir.VİDEO_DRIVER_INIT_FAILURE.ekrankartına yanlış sürücü kurulduguna işaret eder.INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE pata hdd de hatalı jumper ayarı yada boot sector vürüsünden veya yanlış ıde sürücüsü yanlış cipset kurulumu.DATA _BUS_EROR(0X0000002E) iyi çipler kötüye gittigi anlama gelir.IROL_NOT_LESS_OR_EQUAL(0X0000000A)hatalı bir sürücü anlamına gelir......

• baranel arkadasım mavi ekran 1 sn'den daha kısa surede kapanıyor ve bilgisayar
    restart atıyor bu yuzden ne yazdıgını okumak imkansız ancak tekrar acıldıgında resimdeki uyarı mesajı cıkıyor
    hata raporu olustur dedigin zamanda tanımlanamayan sorunlar oldugunu söylüyor
    bilgisayara ekstradan bi aygıt yuklenmedi veya guncellestirme yapılmadı
    bu arada bilgisayar toshiba laptop , saglam bi format atmanın faydası olur mu acaba ?

ilgin icin tesekkurler yorumların devamını bekliyorum
  • mavi ekranı yakalamak için kalvyeden print screen yada pause tuşlarını kullanmayı denedinmi
  • mavi ekran cok hızlı geciyo yakalamak nerdeeyse imkansız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.