Şimdi Ara

Stop 0x00000024 hatasi yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu hatayi aliyorum ve guvenli moddanda giremiyorum cildiricam cozumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Warman987

Arkadaslar bu hatayi aliyorum ve guvenli moddanda giremiyorum cildiricam cozumu nedir?

Bilgisayarda tek harddisk mi takılı? İkinci harddiski söküp güvenli moda girmeyi deneyebilir misin?

• devam
  • biosa sata, ide değişikliği yaptınız mı?
  • arkadaşlar bende de aynı sorun uzun süredir devam ediyor birisi cevap yazarsa çoks evinirim kafayı yemek üzreyim
    mididump dosyasını drive linki olarak paylaşıyorum
    sistemim Win7 64bit güncelleştirmeleri yaptım, virüs programıyla taradım,memtest ile yaptım bellek taradım bi sorun yok,ekran kartı driverini sildim en günceli ile tekrar yaptım,bios güncelledim (cpu hızını otomatik 3900 a laıyordu bios onu 3300 çektim,termal macunu cooler master gel pro ile yeniledim cpu sıcaklığı 90 lara çıkıyordu şuan 44 lerde
    ama hala hata devam ediyor dolaşmadığım forum kalmadı
    sistem özellikleri şu şekilde minidump dosyasını da paylaşıyorum maknayı parçalayabilirim :D yapmadığım şey kalmadı
    minidump:https://drive.google.com/open?id=1q9XlfgKHCNpSCygJLNaHbXlzwllrkLLy Stop 0x00000024 hatasi yardım?

• 0x ile başlayan hatalar sistemsel hatalardır cmd ekranına ulaşmayı deneyin ekranda gördüğünüz ch..dsk /f cmd ile çalıştırın son çare format atıp sistemi geri kurtarın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.