Şimdi Ara

Stok fotoğrafçılık için kamera.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba stok fotoğrafçılık için ucuz yollu 2.el bir kamera bakıyorum bunlar arasında kaldım eski olduklarının farkındayım ama şuan bütçe bu kadar

Fujifilm finepix s4200
    Fujifilm finepix s2980
    Fujifilm finepix hs20 exr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canon SX 150 IS falan filan al bu aletlere boşuna para verme ama her ne kadar olay içerik olsa da bu aletlerle çok çırpınırsınız diye düşünüyorum. Bir dünya insan 10 yıllar önce başlamış ve FF, deli gibi lensler vs. olan insanlar arasında olacaksın. Size önerim fotoğraf işine kuruş masraf yapmayın ! Bilgisayarınız var ise Adobe Illustrator yada bedeva olan ınkscape programını kurup youtube derslerinden öğrenip vektör grafikler üretin. Çünki böyle makina, lens, aydınlatma üçlüsünün kalitesi + çekim teknik yetenekleri gerisinde kalmaksızın direk vektörün görsel kalitesi ile diğerleri ile eşit kalitede ürünler üretebilirsiniz.

Valla yerinizde olsam bunlara kuruş masraf etmem. Bugün otur youtube'dan izle inkscape derslerini. Dünya'nın neresine gidersen git bir bilgisayar ve program ile bu bilgin ile de iş yaparsın. Öyle daha iyi, daha yeni foto makinasıydı lensti bilmem ne diye de dert etmezsin. Bu ürünlere yatırım yapacağına kendine yatırım yapmış olursun ve VEKTÖR grafik ölümsüzdür. Fotoğraf gibi çözünürlük sorunu olmaz, 10 yıl sonra 16 K tv'ler falan çıksa bile hiç sorun olmadan bugün ürettiğin bir vektör eserin alıcı bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 19 Ekim 2019; 15:24:44 >

• Cevabın için çok teşekkür ederim illüstratör ile vektörel çizim yapıp yüklemeyi de düşünüyordum zaten ama ayrıca fotoğraf da çekmek istiyorum şuan için beni 1 sene idare edicek fotoğraf çekmeyi de öğrenebileceğim bir makina lazım yazdığınız makinanın 2.eli 250 300 TL arası eğer işimi görürse çok güzel olur cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycoment

Cevabın için çok teşekkür ederim illüstratör ile vektörel çizim yapıp yüklemeyi de düşünüyordum zaten ama ayrıca fotoğraf da çekmek istiyorum şuan için beni 1 sene idare edicek fotoğraf çekmeyi de öğrenebileceğim bir makina lazım yazdığınız makinanın 2.eli 250 300 TL arası eğer işimi görürse çok güzel olur cidden.
    Rica ederim...

Süper alet buldum !..
    sahibinden.com
    Olympus e-pl1 body + lens + batarya + çanta - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 695729807
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-olympus-e-pl1-body-plus-lens-plus-batarya-plus-canta-695729807/detay

Ben bunu kullandım D-SLR kalitesinde foto verir. Nikon D3100, Canon 600D falan ayarında foto kalitesi olan bir alet. Lensi de değiştirilebilen bir makina. Buradan benim bu makina ile çektiğim fotolarıma da bakabilirsiniz -

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.