Şimdi Ara

Stoch ve 5 Oyuncu Daha Gidici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12numara'da pek takılan birisi değilim. Bu konuyu da arkadaşım gösterdi. Baya da güveniyorlar bu adama ama bilemeyeceğim. Böyle bir saçmalık yapılmaz inşallah. Yobo'yu almayıp kimi alacaklar? Stoch'tan iyisini nerede bulacaklar? Hele ki Emre gibi birini nerede bulacaklar?

http://forum.12numara.org/showthread.php?t=39919

Ziegler‚ Yobo‚ Stoch (12 milyon€ Rusya)‚ Emre‚ Bilica‚ Dia yolcu...

Bienvenu ve Cristian kalıyor.

Lassana Diarra ile görüşüldü ancak olmadı. Kapandı konu.

Udinese´deki ön libero haberleri yalan.

Tamamen Aykut Kocaman´ın isteklerine uyuluyor transferde.

6-7 tane adam alınacak.

Kimlerin gelecegi şu an net değil.

Başkan yeniden kesin olarak aday.

Son gelişmeler bu yönde.

• Linki atan benim madem güven konusunu belirtmişsin ekleyeyim;

Antu'da 2 yıl, 12Numara'da ise 'açıldığı gün'den beri takılan bir insan olarak Wasco'nun hiç boş duyum verdiğini görmedim, gören olduğunu da sanmıyorum.
  • bence doğru olması muhtemel duyumlar bunlar.stoch 5 maç var sonra kayıp, dia desen en fazla nancyde oynar bu kapasitesiyle.bilica zaten yolcuydu 3 temmuzdan sonra kaldı.Ziegler verimsiz, yobo yaşlanıyor ve kiralık durumunda.emre konusuna birşey diyemiyorum.
  • playoff da ve yarınki derbi maçından önce böyle haberler ,duyumlar bilmem neler Fenerliyim diyen adamın yapacağı iş olmamalı
  • Stoch gerçekten son 5-6 maçtır kayıp. Ama yaptıkları da ortada. Buna rağmen fiyat da iyi. Yani fikrimce doğru olma olasılığı var bence haberin.
  • Stoch'un dizindeki bandi gormuyor musunuz? Adam hala sakat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ziegler , almayalım.

Yobo , satmayalım , takımla uyumlu birde yanına afrikalı stoper aldık mı daha da iyi olur.

Stoch , 15 den aşağı gitmemeli zaten alan kulüp rahat +15e satar.Sözleşmesine özel madde ekleyelim bir daha ki transferinde bizde pay alalım.

Emre , bu sene bitiyor sözleşmesi büyük ihtimal kendisi gidecek.

Bilica , Anadolu kulüplerinden futbolcu alırsak ki alıcağız takas ta kullanalım.

Serkan kırıntılı , Anadolu kulüpleriyle takasta kullanalım.

Cristian , takımda kalmalı.

Selçuk , zaten yaşı 32 oldu bizde bıraksın vefasızlık yapmayalım.

Mehmet topuz , takımda kalmalı formda bir mehmet topuz herşeyi yapabilir.

Caner , Sezer , takımda kalmalı.

Dia , en az 5 m euro satmalıyız kesinlikle boş oyuncu değil çok süratli bir futbolcu ama niang gidince formu baya düştü.

Bienvenu , son haftalarda 2 trabzon maçında girmişti.Biri direkten dönmüştü bi tanede penaltısını vermemişlerdi.Zaten az para alıyor takımda kalmalı hem yaşı kaç ki ?

Takıma Türkiye den soner , alper , veysel , diego angelo , visca , doka , serdar aziz , Ndiaye , dany , muhammet demir , hasan ali , amrabat , shelton , gosso , kemal tokak , akaminko takviye yapılmalı.

• Stoch 12 M'e giderse çok iyi olur. 6 M'e aldık zaten %100 kar. Stoch'un yerini Amrabat gibi oyuncuların kolaylıkla doldurabileceğini düşünüyorum. Stoch ne kadar iyi oyuncu olsa da aradığımız tip kanat değil. Bize Tuncay gibi, Deivid gibi içeri katedecek, araya toplar atacak, asist yapacak, ilerde top tutabilecek, Alex'e destek verecek kanatlar lazım.
  • 15 Üstü satılması lazım aksi taktirde kalsın stoch.
  • Stoch'u 15e çıkarabilirsek verelim. Ederi odur zaten. Kimsee 20 25 beklemesin. Tek özelliği uzaktan şut atmak. Onu da müthiş yapıyor lafım yok ama 2 yıl daha beklersek para alamadan satacağız. Stoch, Alex gibi yıllarca kalacak değil teklif geldiğinde gidecek zaten
  • Stoch kaçak dövüşüyor. İçeri girmiyor. Harika bir şut tekniği var fakat dediğim gibi bizim tam aradığımız kanat değil. Mesela Amrabat; sakatlanma pahasına oynuyor, dizi kanıyor umrunda değil. İçeri katediyor, dikine oynuyor, gol atıyor-attırıyor, top tutuyor. Biraz bencillik var fakat büyük takımlarda oynadığında bu bencilliğini yeneceğini düşünüyorum.

Yanlışlıkla göndere bastım daha önceki mesajımın devamı
  • Stochu türkiye ligine göre değerlendiriyorsunuz. Ederi 5-6m stochun en fazla. Göndermekte haklı aykut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Ziegler , almayalım.

Yobo , satmayalım , takımla uyumlu birde yanına afrikalı stoper aldık mı daha da iyi olur.

Stoch , 15 den aşağı gitmemeli zaten alan kulüp rahat +15e satar.Sözleşmesine özel madde ekleyelim bir daha ki transferinde bizde pay alalım.

Emre , bu sene bitiyor sözleşmesi büyük ihtimal kendisi gidecek.

Bilica , Anadolu kulüplerinden futbolcu alırsak ki alıcağız takas ta kullanalım.

Serkan kırıntılı , Anadolu kulüpleriyle takasta kullanalım.

Cristian , takımda kalmalı.

Selçuk , zaten yaşı 32 oldu bizde bıraksın vefasızlık yapmayalım.

Mehmet topuz , takımda kalmalı formda bir mehmet topuz herşeyi yapabilir.

Caner , Sezer , takımda kalmalı.

Dia , en az 5 m euro satmalıyız kesinlikle boş oyuncu değil çok süratli bir futbolcu ama niang gidince formu baya düştü.

Bienvenu , son haftalarda 2 trabzon maçında girmişti.Biri direkten dönmüştü bi tanede penaltısını vermemişlerdi.Zaten az para alıyor takımda kalmalı hem yaşı kaç ki ?

Takıma Türkiye den soner , alper , veysel , diego angelo , visca , doka , serdar aziz , Ndiaye , dany , muhammet demir , hasan ali , amrabat , shelton , gosso , kemal tokak , akaminko takviye yapılmalı.

Yobo zaten bizim değil kiralık geldi.6-7 me isterlerse alınmamalı fakat 4-5 civarı isterlerse mutlaka kalmalı.

• Semih galiba gidecek ama umarın gitmez
    Bence transferler :
    Bursaspordan serdar aziz
    Gençlerden soner aydoğdu
    Ve zieglerin yerine özgür çek oynasın
    üçünün yaşı 23ü geçmiyor
    Yerli transferler böyle olmalı bence
  • Arkadaşlar bende bugün bir haber aldım.Büyük ihtimalle doğru bir haber Dağıstan'daki bir arkadaşım bahsetti.%99 doğru.Eto'o bitmiş.Bitmiş.Bitmişşş.
  • Emre gidecekse ortada 2 tane yabancı oynayacak demektir bundan dolayı zaten kanatlarda yerli oynatacaz böyle bir teklif varsa satılmalı Stoch.Kanatlara alabilceğimiz en iyi yerli oyuncuları almalıyız.
  • yobo kiralık tı demi unutmusum.
  • Bu arada Caner motor gibi hem ileri gidiyor orta açıyo içeri giriyor tek şut çektini görmedim.Stoch daha çok hızlı mükemmel şut var fakat geriyo fazla koşmuyo ve kadiköyde oynuyor sadece Dia ise artık fenerden gitmeli.
    Amrabat sağ kanatta ara sıra oynuyor eğer topuzun yerine alınırsa mükemmel olur adam hırslı mücadeleci golcü geriyo koşuyor
  • Stochun giderse çok sevinirim Fenerbahçe'nin oyuncusu değil son 5 maçta yok değil geldiğinden beri yok aslında sadece 6 maç iyi oynadı yeniden yok .

Yobo kesinlikle kalmalı

Ziegler , Bilica , Selçuk , Dia gitmeli.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.