Şimdi Ara

Stoch ve 5 Oyuncu Daha Gidici (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

Kesinlikle gitmesi gereken isimler;
    1)Ziegler-----Çok hata yapıyor ne ileriye çok faydası var ne geriye
    2)Yobo-------Geçen sene ki Yobo yok, hem hata yapıyor hem hataya meğilli.
    3)Bilica-------Yoruma gerek yok.
    4)Dia------Bize 2 senedir hiçbirşey vermedi, aldığı kilolarda ortada 4-5'e okutursak şanslı sayalım kendimizi.
    5)Semih----Artık yolların ayrılma zamanı geldi, yedek klubesinde sürünmeyi haketmiyor ama bu durumda da kadroya girmesi çok zor.

Şans verilmesi gereken isimler;

1)Sezer---- Daha oynadığı maçı izlemedik, bu sene çok yıprandı seneye iyi bir hazırlık dönemiyle rotasyonda kendine yer bulabilir.
    2)Özer----- Yetenekli ama kafasını kullanamıyor, bence kalmayı haketmiyor ama bir şans verilmesi gerek.
    3)Bekir----- Bu sene yararlı oldu ve taraftar ile çok iyi anlaşıyor.Oynamadığında sorun etmeyecek bir adam, kalmalı.
    4)Mehmet-- Geçen sene takımın 16/17 yapmasında büyük payı var bu sene oldukça formsuz ama takımın iyi bir Mehmete her zaman ihtiyacı var.
    5)Serdar----Bu sene oldukça puan kaybına sebep oldu ama yetenekli ve genç, ama şuan ki durumuyla ilk 11 oyuncusu olamaz.
    6)Bien------ Forumda oldukça rencide ettim ve sövdüm ama yetenekli ve gelişmeye aç olduğunu çalışarak gösterdi.Onun için en büyük örnek Niang olmalı, Niang 24 yaşındayken Fransa 2. liginde bir takımda yedekteydi.

Gelelim Stoch'a eğer 10-15 arası bir teklif gelirse satılması yararımıza olur, oldukça iyi bir rakam.İşin özü maç konusunda bazen ümidimi kaybetsemde transfer konusunda sonuna kadar güveniyorum Aykut Hocaya

Blica gitmemesi gerek cidden iyi bir oyuncu topa müdaheleleri yerinde kafa vuruşları etkili orta sahaya yerleştirilebilir etkili bir oyuncu barcelona 21 milyon euro teklif vermeye hazırlanmış puyolun yerine ama kalması lazım

• Konu 61 cevap almış böyle kalmamalı haklısınız beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly
    Mehmet topuz gibi adamlar sene başından geri istikrarlı olarak kötü oynuyor,ama stoch 4 maç vasat oynadı diye gönderiliyor.

Galatasaray maçında 60 da çıkarılıyor,2 gol attığı maçta yine 60 da çıkarılıyor.Şampiyonluk maçında ilk yarı 1-0 bitiyor ikinci yarının başında stoch çıkıyor.Takım kötü oynadığı zaman stoch iyi oynasa bile stoch çıkıyor.Allah aşkına bu adam nasıl istikrarlı oynasın?

Burada Stoch'un futbolunu eleştiren olursa en karşı çıkacak üyelerden biriyim bilirsin, ama endüstriyel açıdan düşünmek lazım kardeşim. Stoch'a 12-15 gibi bir rakam gelirse kesinlikle satılmalı, çünkü ederi 10 Milyon civarı. Biz bu tarz oyunculara alışık olmadığımız için hani daha fazla eder gözüyle bakıyoruz da, Avrupalı öyle bakmıyor işte.

Hocam avatar yakıyor ortalığı

• quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

Senin imzanı görünce dedim ben de avatar yapayım.
    Allah sahibine bağışlasın Karen'cığımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Senin imzanı görünce dedim ben de avatar yapayım.
    Allah sahibine bağışlasın Karen'cığımı.

Öyle dua etme yahu,bana bağışlasın

• quote:

Öyle dua etme yahu,bana bağışlasın

Kan çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.